Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Backlöksvägen 143, Stockholm
Typ
Kedjehus
KVM
133 kvm
Tomt
463 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Varmt välkomna till Backlöksvägen 143!

Sällan till SALU!

Enplansvilla med insynsskyddat läge erbjuds nu till salu i barnvänliga och populära Hässelby! Huset är uppfört 1974 på fastighet med trädgårdstomt och stora altaner samt garagelänga. Husets trädäck på baksidan vetter ut mot sydväst med sol under hela dagen och kvällen, här finns även en gäststuga som är vinterbonad. Däcket på långsidan har morgonsol. Huset erbjuder kök med maskinpark, stort vardagsrum med öppen planlösning mot matrumsdel, praktisk tvättstuga med gott om förvaringsutrymme, helkaklat badrum, separat gästtoalett med dusch samt tre bra sovrum med garderober. Luftvärmepump finns installerad och bredband från Comhem ingår.

Välkommen att uppleva denna enplansvilla med sitt privata läge och solens närvarande under nästan hela dagen.


Om området
Hässelby är ett mycket barnvänligt och populärt område som erbjuder närhet till vackra grönområden. Riddersvik välkomnar till trevligt valborg och midsommarfirande. Hässelbys bostadsområden består till största delen av friliggande villor och radhusområden. I området finns gym, pizzeria, närbutik, fotbollsplaner och golfbana. Lövstabadet i Hässelby finns inom cykelavstånd. Kommunen erbjuder en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis/padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Hässelbys golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll som på vintern erbjuder längdskidåkning. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida.
Från Hässelby går flertal bussar ner till Spånga pendeltågsstation och Vällingby Centrum där man når tunnelbanenätet. Pendeltåget tar 18 min från Spånga station, där finns även direktbussar till bl.a. Kista och Sollentuna.


Närservice
Åkermyntan centrum i Hässelby som erbjuder livsmedelsbutiker, apotek och diverse småbutiker samt blomster- och trädgårdsvaruhus. Kortare bildfärd till Willys och Matvärlden i Veddesta som erbjuder mat från världens alla länder.


För mer information om huset kontakta ansvarig fastighetsmäklare:
Rambod Panjaki
0766-40 50 01

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy