Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Grans gårds väg 8, Yttergran, Håbo
Typ
Villa
KVM
81 kvm, biarea 43 kvm
Tomt
1 845 kvm (friköpt)
Rum
3 rum

Påkostat hus med magisk utsikt

Välkomna till Grans Gårds väg 8! Ett fräscht och fint hus som har byggts ut och renoverats varsamt med genomtänkta och praktiska lösningar. Här bor du i ett attraktivt läge med promenadavstånd till naturreservat, elljusspår, slalombacke, badplats, skola och kommunikationer. Arlanda flygplats, Enköping, Bromma flygplats och Stockholm city finns inom ca 5 mil.

Villans ursprungliga yta är ca 60 kvm. Husets entréplan har byggts ut med ytterligare 21 kvm och vinden om ca 43 kvm har inretts 2020 med sovrum/allrum, badrum och klädkammare. Totalt ca 124 kvm som renoverats med påkostade och smakfulla materialval. Entréplan med rymlig hall med gott om plats för förvaring bakom platsbyggda garderober med spegel skjutdörrar. I anslutning till hallen finns duschrum med vit kakel på väggarna och mörkt granit på golv med vattenburen värme som finns i hela husets entréplan. Utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Marbodal kök med köksö och bra arbetsytor. Här finns all maskinell utrustning som du kan tänkas att behöva. Samtliga vitvaror från Bosch utom spisfläkt. I anslutning till köket finns matsalsdel med plats för större matgrupp som går ihop med allrummet. Här finns fönster i två väderstreck med vackert ljusinsläpp och fönsterdörr ut till den generösa terrassen. Från hallen når du övervåningen. Övre plan med rymligt sovrum och synliga balkar. Från sovrum har du utgång till balkong med magisk utsikt. Duschrum finns med mörkt klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Från sovrummet har du ingång till rymlig och praktisk klädkammare.

På fastigheten finns även en ett mindre hus om ca 17 kvm med duschrum, allrum/sovrum och trinettkök. Till höger om entrén finns tvättmaskin. Perfekt möjlighet för den som vill hyra ut för att själv få extremt låga boende kostnader. Eller kanske för familjen med en tonåring eller som kontor. Möjligheterna är oändliga. Det lilla huset har en egen generös altan med gott om plats för utemöbler i soligt läge.

Något som uppskattats av säljarna är närheten till elljusspåret, att så snabbt kunna ta sig ut på en joggingrunda i mysigt spår. På vintern är spåret ett av få skidspår med konstsnökanoner. Att kunna sätta på sig skidorna utanför huset är något som säljarna kommer sakna. Även närheten till mysiga badplatsen Ekillabadet som ligger ca 5 minuter bort med cykel. Där finns en stor härlig badplats med lättare lunch och glasskiosk. Men mest av allt kommer säljarna att sakna de fina kvällarna med magisk solnedgång som är svårslagen!

Missa inte chansen!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy