Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Tibastvägen 41, Hässelby
Typ
Villa
KVM
130 kvm, biarea 14 kvm
Tomt
708 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Varmt välkomna till Tibastvägen 41!

I lugna kvarter finner ni här ett inflyttningsklart drömboende för både stora och små! I hjärtat av lugna och barnvänliga Hässelby Villastad finns detta yteffektiva hus. Njut av en perfekt planlösning och genomtänkta färgsättningar som gör detta boende både stilrent, modernt och med en fantastisk känsla.

På framsidan av huset välkomnas ni av en stenlagd gång som leder till en insynsskyddad uteplats med trädäck som har en fantastisk kvällssol.
Fastigheten är lättskött och förutom altanen på framsidan så hittar ni ett inglasat uterum på baksidan av huset. Från ett av husets sovrum når ni det inglasade rummet på baksidan genom stora glasdörrar.

På övre plan välkomnas ni genom entréhallen som erbjuder bra förvaring med garderober med spegelskjutdörrar. Från entréhallen når ni husets kök och vardagsrum. Köket är modernt med svarta över- och underskåp och vit bänkskiva vilket gör att den exklusiva känslan infinner sig. Här finns det plats för större matgrupp för gäster till festmåltiden och i vardagsrummet finns det plats för en ordentlig soffgrupp för familjens fredagsmys. Från vardagsrummet når ni ett nyrenoverat badrum med toalett, dusch med duschväggar, komod med spegelskåp. I anslutning till vardagsrummet finns även ett av husets sovrum.

Husets nedre plan erbjuder tre rymliga sovrum, tvättstuga, förråd samt en nyrenoverad WC. Tvättstugan är försedd med tvättmaskin och torktumlare samt ordentlig arbetsbänk med bra arbetsytor. Sovrummen, som enkelt kan göras om till arbetsrum eller gästrum om så önskas, är placerade efter varandra i fil.

I Fresta kommer ni att bo i ett lugnt och bilfritt område med närhet till såväl barnomsorg, skolor och natur. Bussen stannar endast några minuters promenad bort och har ni bil kan den parkeras på garageplatsen i länga som ingår till huset.

Välkomna att uppleva detta inflyttningsklara och yteffektiva hus på plats! Kontakta ansvarig mäklare för ytterligare information.


Kontakta gärna ansvarig mäklare fastighetsmäklare för frågor om bostaden, föreningen och området
Rambod Panjaki
0766-40 50 01

Beskrivning

Entréhall:
Stor och rymlig hall som välkomnar in er mot resten av huset. Gott om förvaring finns i form av inbyggda garderober med spegelskjutdörrar. Vita väggar med mörkt golv som sedan fortsätter in till köket och vardagsrummet vilket ger huset en genomgående känsla.

Kök:
Fint, stilfullt och välplanerat kök med snygg inredning. Gott om förvaring bakom skåpsinredning med både över- och underskåp. Stora arbetsytor finns på arbetsbänken i granitsten. Väggen ovan arbetsbänken pryds av snyggt mönstrad mosaik. Plats i köket finns för matgrupp för ca 6-8 personer, perfekt för middagar med familj och vänner. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, inbyggd ugn och micro, fläkt, kyl, frys samt diskmaskin.

Vardagsrum:
Ljust och socialt planerat vardagsrum med fint ljusinsläpp. Erbjuder gott om plats för större soffgrupp, bokhylla, TV-möbel och matgrupp. Kan omvandlas till öppen planlösning mot köket, här får den stora familjen plats.

Gäst WC:
Mörk klinker på golv och vit kaklade väggar. Utrustat med WC, tvättställ och spegel med belysning.

Master Bedroom:
Lugnt placerat, mysigt och insynsskyddat sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord.

Sovrum 2, 3 och 4:
Tre mindre lättmöblerade sovrum som lämpar sig perfekt som barnrum, gästrum eller arbetsrum. Lugnt placerade på övre och underplan.

Badrum:
Rymligt och påkostat badrum med mörkt klinker på golv och vitt kakel på väggarna. Utrustat med WC, tvättställ med kommod, spegelskåp med inbyggd belysning och duschhörna.

Altan:
Här finns gott om plats för soffgrupp och växter.

Tvättrum:
Tvättmaskin och torktumlare placerade under en stor och yteffektiv arbetsbänk.

Tvättrum:

Dokument (pdf)

Planritningar Tibastvägen 41 Energieklaration .pdf

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Älgörten 15, Stockholm kommun, Skattesats 29.88%.

Typ

Villa

Storlek

Boarea 130 kvm, biarea 14 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

5 rum, varav 4 sovrum.

Tomt

Storlek: 708 kvm.

Byggnadstyp

2 plan i souterräng

Byggnad

Byggnadsår: 1973
Byggnadstyp: 2 plan i souterräng
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Trä
Tak: Betongpannor
Fönster: Treglasfönster
Ventilation: Självdrag
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: El - luftburen värme
Elförbrukning: 23 146 kWh/år.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: E
Energiförbrukning: 91 kWh/kvm och år
Energideklarationsdatum: 2014-11-24

TV

Telia

Internet

Telia

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

49 000 SEK varav:
Uppvärmning: 39 000 SEK
Försäkring: 8 000 SEK
VA: 2 000 SEK

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 8 349 SEK.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 3 641 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 1 815 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 1 826 000 SEK.
Värdeår: 1973
Skatt/avgift: 8 349 SEK.

Inskrivningar/Plan

Rättigheter förmån: Förmån: Avtalsservitut: Utfart, 01-IM2-2001/21629.1
Rättigheter last: Last: Avtalsservitut: Ledning, 0180IM-01/55404.1
Inskrivna servitut och övriga gravationer: Avtalsservitut Ledning
Planbestämmelser: Stadsplan Tomtindelning Vattenskyddsområde

Pantbrev

6 st om totalt 3 200 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy