Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Nygatan 27, Åstorp, Åstorp
Typ
Villa
KVM
144 kvm, biarea 72 kvm
Tomt
1 054 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Funkishus från 1942 med separat garagebyggnad & stor tomt. Potential för rätt köpare!

Välkommen till populära Åstorp och denna charmiga villa med stor potential för den kreativa köparen. Här erbjuds en gedigen tomt, separat garagebyggnad och flertalet p-platser på tomten. Huset är uppfört 1942 och behöver delvis renovering. En familjedröm!

Huset erbjuder en boendeyta om 144 kvm och en biarea på 72 kvm fördelat på entréplan, ovanplan samt källare. Entréplan bjuder på ett lättmöblerat vardagsrum med stora fönster som erbjuder fint ljusinsläpp. Arbetsvänligt kök med gott om förvarings/arbets-utrymme. Ett stort master-bedroom samt ett helkaklat badrum med duschhörna intill. En trappa upp finner vi ovanvåningen, vilket idag har hyrts ut. Här finner vi ett pentrykök, vardagsrum, två stora sovrum samt ett badrum. Tidigare ägare har planerat och delat boendet så att det kan nyttjas som två lägenheter. Huset är genomgående i välskött skick men kan behöva viss modernisering. Källarvåningen är indelad i tre mindre rum, här kan man utveckla diverese förvaringsutrymmet, snickarrum mm.

Utvändigt finner vi en härlig och lättskött trädgård, möjligheten finns att sätta egen prägel för den trädgårdsintresserade. Rymlig uppfarten med separat garagebyggnad öppnar upp möjligheterna för den kreativa köparen.

Åstorp, kanske mest känt för sina stora bostadskvarter med varierande villor och radhustyper, inpräglat bland härlig grönska och natur. Perfekt för bilpendlaren som behöver nära anslutning till E4:an där Helsingborg med dess utbud ligger cirka femton minuter bort. Sammantaget en fantastisk möjlighet för den som vill utveckla något till sitt eget.

Varmt välkommen på visning med oss på SkandiaMäklarna!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy