Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Hammarlunds gränd 7, Sofieberg, Tyresö
Typ
Villa
KVM
168 kvm, biarea 29 kvm
Tomt
402 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Välkommen Hammarlunds Gränd och till detta tilltalande funkishus med närhet till såväl sjön Drevviken som skolor, förskolor och bra kommunikationer. Ett utmärkt läge i området gör att man har fin vy över sjön.

Redan vid infarten till detta fina och exklusiva område infinner sig en bra magkänsla som förstärks ju mer du ser och upplever av kvarteret.
Ett unikt och exklusivt hus från 2008 med en fin utsikt från delar av huset över sjön Drevviken och den intilliggande naturen. Ett lugnt och naturskönt boende endast 20 minuter från storstadens puls.
PÅ framsidan slås du av en hänförande vy ut över Drevviken från en av husets uteplatser.

Det första man möts av när man kliver in i huset är det härliga ljusinsläpp från de stora fönstren i typisk funkisstil samt den generösa takhöjden som ger extra rymd i båda våningsplanen. Huset erbjuder en funktionell och modern design som ger ett boende i en öppen luftig och mycket trivsam miljö.

Huset är mycket välplanerat med två våningar varav entréplanet består av en välkomnande hall med gott om plats för ytterkläder bla i en garderob med skjutdörrar. Från hallen når du ett av sovrummen/kontor. Öppen trivsam planlösning mellan kök och vardagsrum med en kamin i hörnet som sprider värme och höjer mysfaktorn. Från matsalsdelen når man den fina uteplatsen via vikdörrar ut mot uteplatsen, här smälter inne och ute ihop och terrassen blir en del av hela den här sociala delen.

På det här planet finns även ett duschrum och ett klädvårdsrum

Den ljusa och trevliga övervåningen består av ett stort allrum, hall med utgång till balkong med fin vy över sjön.Tre bra sovrum varav master bedroom bjuder på en strålande utsikt. Möjlighet finns här att göra ytterligare ett sovrum om så skulle önskas.
Stort badrum med både badkar, dusch och separat wc. Klädkammare.
Vattenburen golvvärme i båda våningsplanen.
I direkt anslutning till huset finns ett garage med förråd samt plats för 1 bil på framsidan.

I närområdet finns flera förskolor och skolor, från förskoleklass till årskurs 9. Inom gångavstånd når du Trollbäckens centrum och flera restauranger bla Kumla Herrgård som bjuder på 1700 tals miljö.
Flera trevliga bad finns i närheten, det som ligger närmast är Kumlabadet som erbjuder sandstrand och cafeteria.
Kommunikationer med direktbussar in till Stockholm C och Gullmarsplan, dessa tar ca 15-20 minuter. Även Nacka och Haninge når man från Trollbäckens Centrum.

Välkommen Hem.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy