Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 495 000 SEK
Adress
Nils Bergens väg 8, Valbo, Valbo
Typ
Villa
KVM
133 kvm
Tomt
2 027 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nybyggd villa med ett idylliskt läge och naturen in på knuten endast 5 minuter från Valbo köpcentrum

Varmt välkommen att bli den första som bor i denna nyproducerade villa med möjlig inflyttning i slutet av juni!

I denna välplanerade enplansvilla med genomgående golvvärme om 133 kvm, i vinkel från Anebyhusgruppen finner du allt för ett trevligt och bekvämt boende. Perfekt planerad med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, samt utgång till härlig altan. Bra ljusinsläpp från tre väderstreck för en så trevlig och ljus sällskapsyta som möjligt. Övrigt finns fyra välplanerade sovrum med bra ljusinsläpp som ger plats för den stora familjen. Vidare erbjuds två stilrena badrum med kakel och klinker, bra förvaringsmöjligheter och välplanerad tvättstuga med arbetsytor och groventré! I och med nyproduktionen bidrar huset till mycket låga driftkostnader, samt att du är du fri från fastighetsskatt i hela 15 år framöver! Bygglov för garage finns, avlopp och vatten är förberett.

Läget på lugna och trevliga Nils Bergens väg 8 kan inte bli bättre. Den tillhörande tomten med nysådd gräsmatta om ca 2000 kvm erbjuder fina möjligheter till lek och sociala aktiviteter. Här bor ni med promenadavstånd till kommunikationer, cykelavstånd till Valbo köpcentrum och inom ett bekvämt bilavstånd till Gävle och Sandviken. Perfekt för dig som ställer höga krav på boendemiljön!

Observera att de exteriöra och interiöra bilderna är från ett visningshus av samma husmodell. Vissa avvikelser i färg- och materialval föreligger därmed. Huset står färdigt för inflyttning slutet av juni.

Vidare information och bilder kommer. Välkommen att höra av dig redan nu vid intresse.

Beskrivning

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Stackbo 1:33, Gävle kommun, Skattesats 34.02%.

Typ

Villa

Storlek

Boarea 133 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

6 rum, varav 4 sovrum.

Tomt

Storlek: 2 027 kvm.

Byggnadstyp

1 plan

Byggnad

Byggnadsår: 2020
Byggnadstyp: 1 plan
Grundläggning: Platta på mark
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Trä
Tak: Betongpannor
Utvändigt plåtarbete: Lackerad plåt
Fönster: Isolerglas
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft
Vatten och avlopp: Eget avlopp genom trekammarbrunn med tillhörande infiltrationsanläggningt. Kommunalt vatten.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Frånluftsvärmepump

Energideklaration

Status: Beställd
Energiförbrukning: 42 kWh/kvm och år

TV

Gavlenet Fiber

Internet

Gavlenet Fiber

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

25 900 SEK varav:
Uppvärmning: 10 000 SEK
Försäkring: 4 000 SEK
VA: 2 500 SEK
Renhållning: 2 400 SEK
Elektricitet: 5 000 SEK
Samfällighet: 2 000 SEK

Uppgifter är baserad på schablon då detta är ett nybyggt hus där inga faktiska kostnader finns.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 2 280 SEK.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 228 000 SEK (fastställt avseende år 2018).
Typkod: 210, Småhusenhet, tomtmark. Äganderätt.
Markvärde: 228 000 SEK.
Skatt/avgift: 2 280 SEK.

Inskrivningar/Plan

Rättigheter förmån: Förmån: Officialservitut Väg, 2180K-2017/22.1

Pantbrev

1 st om totalt 1 500 000 SEK

Närområde

Allmänt om området: Valbo är en tätort i Gävle kommun i Gästrikland. Valbo kyrka ligger inte i denna tätort utan i tätorten Gävle strax öster om denna tätort.
I Valbo ligger Valbo köpcentrum, ett stort köpcentrum som funnits sedan 1970. Valbo hyser ett av Sveriges få whiskydestillerier, Mackmyra Svensk Whisky, som bildades 1999.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy