Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Höstvindsvägen 4, Linköping
Typ
Kedjehus
KVM
140 kvm, biarea 10 kvm
Tomt
418 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Väldisponerat och hemtrevligt kedjehus

Välkommen till detta kedjehus som rymmer 140 kvadratmeter att bo och trivas på. Här erbjuds ett smart planerat boende som har alla de moderna inslag man kan önska sig. Här får du ett smakfullt boende med genomgående stora ljusinsläpp, fräscha ytskikt såväl en fantastisk uteplats- ett perfekt boende för dig som vill komma åt huskänslan! En barnvänlig femma med fönster i flera väderstreck, härlig rymd och smarta förvaringslösningar. Här saknar du inget! 

Huset står på en fin, välskött och rogivande tomt med välskött gräsmatta, vackra björkar, många soltimmar och en vacker häck som skyddar mot insyn. Dessutom har huset en uteplats med lättmöblerade ytor och sol hela morgonen och förmiddagen. Huset har även ett eget garage med stor uppfart.

I Tallboda bor du med närhet till det mesta, goda kommunikationer in till city såväl som närhet till livsmedelsaffär, förskola, restaurang samt fritidsliv i form av fotbollsplan samt vacker natur. Barnvänligt och lugnt område med all tänkbar service. Bra bussförbindelser in till stan såväl som cykel- samt bilväg.

Vänligen kontakta mäklaren vid intresse!

Beskrivning

Uteplats 1
Här finns en stor, takbeklädd och insynsskyddad uteplats med lättmöblerade ytor och sol hela morgonen och förmiddagen. Härifrån har man utsikt mot trädgården.

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Malmskogen 10:30, Linköping kommun, Skattesats 32%.

Typ

Kedjehus

Storlek

Boarea 140 kvm, biarea 10 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

5 rum, varav 4 sovrum.

Tomt

Storlek: 418 kvm.

Byggnadstyp

1 ½ plan

Byggnad

Byggnadsår: 1980
Byggnadstyp: 1 ½ plan
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Tak: Plåt
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 8 349 SEK.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 2 329 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 1 511 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 818 000 SEK.
Värdeår: 1980
Skatt/avgift: 8 349 SEK.

Inskrivningar/Plan

Rättigheter last: Last: Ledningsrätt Fjärrvärme, 05-RYS-727.1
Planbestämmelser: Stadsplan

Pantbrev

8 st om totalt 980 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy