Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Ligustervägen 83, Hedvigslund, Älta
Typ
Radhus
KVM
160 kvm
Tomt
321 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Påkostat gavelhus i tre plan med suverän tomt

Gavelhus i tre plan med områdets bästa läge!

Välkommen till ett representativt gavelradhus byggt 2012 om hela tre plan med omgärdande tomt i populära och barnvänliga Hedvigslund.
Med vackert ombonad trädgård i insynsskyddat söderläge, tre sovrum (med möjlighet till ytterligare två), två badrum, två allrum, carport i länga samt högkvalitativa materialval rakt igenom går inget annat än att trivas från första stund.

- Områdets bästa trädgård/tomt emot skog
- Tre plan med exceptionell förvaring såväl inne som ute
- Vackert uppvuxen trädgårdstomt i bästa söderläge
- 3-5 sovrum samt två allrum
- Carport med el i länga intill huset
- Låg drift och väldigt energisnålt boende
- Stort förråd på tomt

I det moderna och mycket barnvänliga området Hedvigslund i Älta beläget endast 20 min från Stockholm City erhåller ni högsta boendekvalité för familjen.
Här finns närhet till flertalet skolor/förskolor, härlig natur och badsjöar, kommunikationer till både Slussen såväl som Gullmarsplan samt till Nacka, Tyresö och Haninge.
Älta & Tyresö centrum ligger endast en kort bit bort. I direkt närhet finns vacker parkliknande miljö med tennisbana, fotbollsplan, skateramp och lekplats.

Fastigheten innehar en stor hörntomt i söderläge som är vackert ombonad med omgärdande staket, planteringar, pergola samt flera olika delar där man lyckats skapa mysiga "rum" i trädgården.
Altanen är väl tilltagen, delvis under tak samt med en markis över och här finns plats för både en matgrupp och en loungegrupp.

Huset har en genomgående mycket smakfull interiör där funktion möter stilren minimalism. Materialvalen är högklassiga rakt igenom med nyanser och färgval i sobra skalor, därtill välplanerade och stora umgängesytor som tillsammans skapar ett drömhus för den sociala familjen med höga krav.

Entréplan innehar ett magnifikt kök där varje detalj är noga slipad med bra arbetsytor. Mängder av förvaring samt full utrustning ger den hängivna hemmakocken alla möjligheter som önskas. Även plats för stor matgrupp vid fönster.

Vardagsrummet beläget med utgång till baksidan av huset innehar stora fönsterpartier som skänker planet ett massivt ljusinsläpp. Här finns det generös rymd för flexibel möblering med såväl soffgrupp samt matsalsdel om så önskas. Öppna upp dörren till baksidan så har ni en förlängning av vardagsrummet som inte går av för hackor under sommarens varma månader.
På entréplan finns även en tvättstuga, ett rymligt badrum och ett förråd under trappa.

Mellanplanet erbjuder tre befintliga sovrum i separata delar. Två av sovrummen har platsbyggd garderob med skjutdörrar och utgång till balkongen. Det tredje sovrummet har en walk in closet och en fransk balkong.
Hallytan med ytterligare förvaring genom skjutdörrar knyter ihop planets rum. Badrummet på detta plan är stilrent utformat och väl tilltaget, perfekt för barnfamiljens morgonbestyr.

Vindsplanet som inreddes under 2014 innehar ett väl tilltaget allrum och ett stort förråd. Takkupor skänker riktigt med ljus och skapar en rymd åt rummet. Möjlighet finns att här dela av allrummet och göra ett eller två sovrum. Från planet når man även mycket praktisk vindsförvaring.

På det stora hela ett fantastiskt radhus i ett tryggt och barntätt område där ni bara kan flytta in och trivas från första stund.

Anmäl ert intresse för att informeras vid ev. förhandsvisning.
VÄLKOMMEN HEM

Beskrivning

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Älta 35:212, Nacka kommun, Skattesats 30.76%.

Typ

Radhus

Storlek

Boarea 160 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

5 rum, varav 3-5 sovrum.

Tomt

Stor hörntomt i söderläge som är vackert bonad med omgärdande gräsmatta, planteringar, pergola och flera ställen där man lyckats skapa mysiga "rum" i trädgården.
Storlek: 321 kvm.

Byggnadstyp

2 plan med inredd vind

Byggnad

Byggnadsår: 2012
Byggnadstyp: 2 plan med inredd vind
Grundläggning: Betongplatta på mark med underliggande isolering
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Trä
Tak: Plåt
Utvändigt plåtarbete: Plåt
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk frånluft via värmepump
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Frånluftsvärmepump - Vattenburet

Internet

Ansluten till Telia fiber.

Övriga byggnader

Carport finns och ett rymligt förråd på baksidan.

Uteplats

Altan på baksidan är väl tilltagen och delvis under tak men har också en markis att tillgå.
Här finns plats för både en matgrupp och en loungegrupp.
Vid entrén på framsidan finns även en mindre uteplats.

Bilplats

Plats för en bil i carport i länga med el.
Ingår i samfällighetsavgiften.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

24 346 SEK varav:
Elektricitet: 12 658 SEK
Samfällighet: 11 688 SEK

EL: ingår både uppvärmning och förbrukningen av hushållsel.
SAMFÄLLIGHETSAVGIFT: ingår sophämtning, carport, vägunderhåll, snöröjning, Telias basutbud för tv och fiber samt enhetsmätning av vatten/avlopp som debiteras löpande i avgiften.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 0 SEK.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 4 333 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 2 688 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 1 645 000 SEK.
Värdeår: 2012

Inskrivningar/Plan

Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Nacka Älta GA:71, Gemensamhetsanläggning: Nacka Älta GA:73, Gemensamhetsanläggning: Nacka Älta GA:74, Samfällighet: Nacka Älta S:124
Planbestämmelser: Detaljplan

Pantbrev

3 st om totalt 3 350 000 SEK

Renoveringar

2017 Installerades markis över altanen.
2017 Satt upp pergola och vindskydd/insynsskydd.
2016 Inredde och målade förrådet under trappan.
2016 Utbyggnad av altan i västläge.
2014 Inredde vindsvåningen.
2014 Byggt staket.
2012 Installerade persienner till fönster i vardagsrummet och till samtliga tre sovrum.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy