Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Högslingan 22, Ingarö Hanskroka, Värmdö
Typ
Villa
KVM
95 kvm, biarea 60 kvm
Tomt
2 166 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Välskött villa i fridfullt läge med trädäck, släta berghällar och plats för odling

Välkomna hem till denna fina villa byggd 2006, med bergvärme och vattenburen golvvärme. Entré till fastigheten via trevlig uppfartsväg. Här finns plats för ett par bilar och en granittrappa leder till entrédörren. Härligt rum och kök i öppen planlösning med stora glaspartier och altandörrar ut till stort soligt däck med höga granar som insyns och vindskydd. På entréplan finns också två fina sovrum samt toalett med dusch. Ljusgråmålad trätrappa leder från hallen upp till inredd vindsvåning med två stora fina sovrum samt morgonsolsbalkong. Här uppe är det förberett med vatten och avlopp för ett till badrum. Huset är också begåvat med hel källare med full ståhöjd, förberedd för golvvärme samt framtida upptagning av öppning i bjälklag för trappa till huset. Pannrummet som också ligger i källarplanet har redan fungerande golvvärme och kan hållas uppvärmt.
Vackra plana berghällar inramas av ett gästhus från 2007 samt den ursprungliga sommarstugan som invändigt är vitmålad och innehåller sängar och pentry. Trädgården är insynsskyddad, ostörd och läig samt planerad med flera uteplatser, odlingslådor, växtlighet med bl.a. blåbär, bärbuskar, vinranka, fläderbuske och äppelträd. Tre sidor av tomten har Gunnebostängsel med en grind på baksidan mot skogen.
Fin asfalterad uppfartsväg med bra parkeringsyta för minst två bilar. Aggregat för elbil.
Här är man också nära en av Värmdös finaste badplatser i Hanskroka. Man kan också bada i vackra Säbyviken på flera ställen. Båtplats finns utan kö i nuläget och kostar 800 kr/år.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy