Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
5 495 000 SEK
Adress
Stora Skagene 115, Stora Skagene, Hammarö
Typ
Villa
KVM
163 kvm
Tomt
2 598 kvm (friköpt)
Rum
7 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nyproduktionsdröm med lantligt läge på Stora Skagene

Nu finns möjligheten att förverkliga din dröm om en nybyggd tvåplansvilla i underbar miljö på Stora Skagene! Här får du njuta av kvalitativa och påkostade material, genomtänkta detaljer och en modern planlösning med sju rum och kök, vackra spröjsade fönster och ett genomgående fint ljusinsläpp. Här får du ett stilfullt nyckelfärdigt hus där det bara är att flytta in och njuta av huset och Stora Skagenes vackra omgivningar! I köpet ingår även ett fristående garage, indraget fiber samt kamin. Fastigheten har eget vatten/avlopp.

Välkommen hem!

Beskrivning

I villan ligger genomgående ett modernt ekparkettgolv från Kährs med vattenburen golvvärme, inner- och ytterdörrar från Diplomat och garderobsinredning från Marbodal.
Husbilderna (förutom flygbilder) och interiörbilder är tagna på ett likvärdigt hus uppfört på annan plats, viss variation förekommer avseende detaljer och utförande.

ENTRÉ & HALL
Från den vackra pardörren nås entréhallen med fin rymd och ljusinsläpp. Inrett med klinkergolv i ljusgrått, vitmålade väggar och garderober. I anslutning ligger trappan till övervåningen.

KÖK & VARDAGSRUM
I stor öppen planlösning ligger köket och vardagsrummet med tillhörande burspråk och två altandörrar som förbinder villan med trädgården. Köket är inrett med vit skåpinredning från Marbodal, vitt kakel ovanför arbetsytor och vackra stenbänkskivor. Maskinellt utrustat med vitvaror från Husqvarna, köksö med induktionshäll och takhängd fläkt, kyl & frys, inbyggd micro & ugn samt diskmaskin. Mellan köket och vardagsrummet sitter en braskamin. Spotlights i tak, ekparkettgolv och vitmålade väggar.

TVÄTTSTUGA
I anslutning till köket finns tvättstugan och en groventré. Skåpinredning från Marbodal med bänkskiva i laminat, tvättho och tvättstapel med tvättmaskin & tumlare.

BADRUM
Helkaklat badrum med duschplats, tvättkommod med förvaring samt ett stort spegelskåp.

SOVRUM/GÄSTRUM
På entréplanet finns ett sovrum, inrett med ekparkettgolv och vitmålade väggar.

ALLRUM ÖVERVÅNING
Ett härligt sällskapsrum som förbinder samtliga rum på övervåningen och har utgång till balkong. Inrett med ekparkettgolv och vitmålade väggar.

BADRUM
Helkaklat badrum med badkar, tvättkommod "hans & hennes" med dubbla handfat och ett stort spegelskåp samt handdukstork.

4 SOVRUM
Övervåningen inrymmer fyra sovrum i varierande storlek och inredd med ekparkettgolv, vitmålade väggar och garderober.

Övrigt

Husbilderna (förutom flygbilder) och interiörbilder är tagna på ett likvärdigt hus uppfört på annan plats, viss variation förekommer avseende detaljer och utförande.

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Stora Skagene 1:89, Hammarö kommun, Skattesats 35.05%.

Typ

Villa

Storlek

Boarea 163 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

7 rum, varav 5 sovrum.

Tomt

Storlek: 2 598 kvm.

Byggnadstyp

2 plan

Byggnad

Byggnadsår: 2020
Byggnadstyp: 2 plan
Övrigt: Nyproduktion
Grundläggning: Platta på mark
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Trä
Tak: Tegel, i rött
Utvändigt plåtarbete: Plåt
Fönster: 3-glas - Elit Fönster, aluminumklädd utsida
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft
Vatten och avlopp: Eget vatten - borrad brunn
Eget avlopp - slamavskiljare med infiltrationsbädd
Övrigt: Kamin Contura 556.

Verisure larm finns installerat där två månaders kostnad ingår gratis.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Frånluftsvärmepump NIBE F-750 - vattenburen golvvärme

Internet

Fiber finns indraget till huset, Hammarö stadsnät

Övriga byggnader

Fristående garage ca 35 kvm (yttermått 8,4 m x 4,2 m och takhöjd 2,4 m)

Bilplats

Fristående garage ca 35 kvm (yttermått 8,4 m x 4,2 m och takhöjd 2,4 m)

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 0 SEK.

Inskrivningar/Plan

Rättigheter förmån: Förmån: Officialservitut Väg, 1761-2018/26.1
Rättigheter last: Last: Avtalsservitut: Fiberkabel, D201500323992:1.1
Last: Avtalsservitut: Kraftledning,Nätstation, 1761IM-08/771.1
Inskrivna servitut och övriga gravationer: Avtalsservitut Fiberkabel
Avtalsservitut Kraftledning, Nätstation
Gemensamhetsanläggningar: Samfällighet: Hammarö Stora Skagene S:3

Närområde

Allmänt om området: Anläggningar för friluftsliv och rekreation finns på ett flertal ställen inom kommunen. Kilenegården har en motionsanläggning med ett flertal spår och leder för såväl sommar- som vinterbruk. Ett av spåren är försett med belysning. Motionsspår finns vid Gunnarskär, Hälltorp, Vidön och Lillängen. Vandringsleden mellan Kilene och Bonäs-udden är mycket välbesökt liksom vandringsleden mellan Kilene och Mörudden. 18-håls golfbana finns vid Sätter. En utvidgning med en 9-håls korthålsbana är under utredning. Den planeras i den sydvästra delen, omedelbart söder om befintlig bebyg-gelse.

Vid Torp finns ridanläggning med såväl utomhus- som inomhusmanege. I kommunen finns ett stort antal ridhästar. I Kileneterrängen och angränsande mark förekommer ibland konflikt mellan ryttare och övriga motionärer.
Skjutbana (viltmålsbana) finns vid Tvärhult.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy