Länk kopierad!

Visningar

lör 30 maj 12:30 - 13:30
Boka tid via hemsidan eller kontakta mäklaren
mån 1 jun 16:30 - 17:30
Boka tid via hemsidan eller kontakta mäklaren

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 395 000 SEK
Adress
Klövabäcksvägen 11, Stehag, Stehag
Typ
Villa
KVM
130 kvm
Tomt
451 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Perfekt familjevilla i barnvänligt område

Nu har vi möjligheten att presentera denna optimala familjevilla i populära Stehag. Här erbjuds välplanerade ytor, härligt ljusinsläpp och en harmonisk trädgård med trädäck. På bottenplan finner vi det rymliga köket (2007) i tidlösa färgval som blir en perfekt social yta, den separata tvättstugan med badrummet intill samt vardagsrum och sovrum. En våning upp har vi ytterligare ett badrum med badkar samt 3 rymliga sovrum. Huset har kontinuerligt underhållits och väntar nu bara på en ny ägare. Har du alltid letat efter den perfekta familjevillan med närhet till skola och bra pendling? Då kan du sluta leta och är varmt välkommen på visning!

Beskrivning

Välkomna in till Klövabäcksvägen 11 där vi möts av en rymlig hall med gott om plats för avhängning. Praktiskt klinkersgolv underlättar städningen. Direkt på vänster sida finns den separata tvättstugan med allt som behövs i vardagen i form av tvättmaskin, torktumlare samt vask. Här finns också gott om utrymme för vikning och sortering samt förvaring. Möjligheten till en separat tvättstuga underlättar enormt i vardagssysslorna. Ytskikten består av plastmatta.
Vidare kommer vi till det praktiska badrummet som erbjuder allt som behövs i form av dusch, WC samt handfat. Här finns också plats för ytterligare förvaring vid behov. Lättskötta ytor i form av plastmatta i neutrala färgval.
Vidare till höger möts vi av köket från 2007 som ofta är familjens samlingspunkt. Utrymmet är socialt planerat med en köksö där man enkelt samlar gästerna men även med enkelhet tar en snabb vardagsfrukost. Kökets design är i tidlösa träluckor samt praktiskt mörkt laminatgolv. För den som är matlagningsintresserad kan man gå loss här då köket erbjuder goda arbetsytor och mycket förvaring. Utrustningen består av induktionsspis med dubbelugn, fläkt, kyl och frys i fullhöjd, diskmaskin (ca 5 år gammal) samt vask.
Vidare kommer vi till ytterligare en social yta som består av vardagsrummet samt matsalsdel. Här får vi nämligen både plats med hela familjens soffhörna för fredagsmyset samt en större matplats för när gästerna anländer. Här finns utan problem plats för ett matbord åt 6 sittande gäster. Från vardagsrummet har man också extra lyx i form av utgången till trädäcket. På det sättet har man aldrig långt med fikabrickan. Trevligt parkettgolv pryder golvet.
Sedan kommer vi till det rymliga sovrummet med plats för en dubbelsäng samt förvaring eller skrivbord. Härifrån njuter man av utsikten mot trädgården. Parkettgolv och målade väggar. Precis utanför har vi en hall som sammanbinder planets alla rum där vi också når trappan. Här kan man med fördel skapa en praktisk förvaringslösning.

En våning upp når vi en hall som sammanbinder hela övre plan. I ena hörnan kan man även här lösa en garderobslösning med exempelvis skjutdörrar.
Direkt till vänster når vi det praktiska badrummet med extra lyx i form av badkaret där man med fördel slappnar av efter jobbiga arbetsdagar. I övrigt finns här WC samt handfat. Även här finns utrymme för förvaring vid behov. Praktisk plastmatta som ytskikt underlättar i städningen.
Mittemot badrummet har vi det första sovrummet med laminatgolv och målade väggar. Här finns utrymmet för en enkelsäng samt skrivbord eller/och förvaring. Möjligheterna är många.
Mittemot trappan har vi master bedroom med plats för en dubbelsäng samt möjlighet till extra avlastningsmöbler. Här finns också en stor garderob med delvis spegeldörrar som kommer att ingå i köpet. Härifrån vaknar med en vy över den mysiga trädgården.
Det sista utrymmet består av ett sovrum som av nuvarande ägare används som kontor. Även här finns plats för en enkelsäng samt skrivbord eller förvaring beroende på behov.

Dokument (pdf)

Planritningar Energideklaration Klövabäcksvägen 11.pdf Rapport Klövabäcksvägen 11.pdf Info, Bra att veta om Budgivning.pdf Info, Energideklaration Småhus.pdf Info, Försäljningen.pdf Info, Undersökningsplikt & Felansvar.pdf

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Hassle 4:172, Eslöv kommun, Skattesats 31.97%.

Typ

Villa

Storlek

Boarea 130 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

5 rum, varav 3-4 sovrum.

Tomt

Lättskött tomt med förmiddagssol, perfekt för morgonkaffet. Här njuter du både av gräsmatta samt ett rymligt trädäck med plats för både umgänge och den egna grillhörnan för grillfantasten. Trädgården är i övrigt ganska orörd med några rabatter som ger den trädgårdsintresserade möjlighet att gå loss!
Storlek: 451 kvm.

Byggnadstyp

1 ½ plan

Byggnad

Byggnadsår: 1989
Byggnadstyp: 1 ½ plan
Grundläggning: Platta på mark
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Tegel
Tak: Betongpannor
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Vattenburen el
Elförbrukning: 15 718 kWh/år.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: F
Energiförbrukning: 107 kWh/kvm och år
Energideklarationsdatum: 2020-04-09
Energiprestanda primärenergital: 186 kWh/kvm och år

Internet

Fiber via en gemensamhetsanläggning (Own it)

Övriga byggnader

Carport

Bilplats

Plats för en bil i carporten samt ytterligare en bakom. Intill carporten finns också ett stort förråd med plats för bland annat trädgårdsredskap.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

42 622 SEK varav:
VA: 7 249 SEK
Renhållning: 3 200 SEK
Elektricitet: 27 373 SEK
Samfällighet: 500 SEK
Övrigt: 4 300 SEK

Kostnaderna baseras på säljarens uppgifter. Kostnad för försäkring tillkommer. Elkostnaden innefattar både uppvärmning och hushållsel. Övrigt avser fiber via Ownit på 1Gbs uppkoppling.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 8 349 SEK.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 1 205 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 1 019 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 186 000 SEK.
Värdeår: 1989
Skatt/avgift: 8 349 SEK.

Inskrivningar/Plan

Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Eslöv Hassle GA:3,

Gemensamhetsanläggning: Eslöv Hassle GA:5
Planbestämmelser: Byggnadsplan

Pantbrev

3 st om totalt 1 340 000 SEK

Närområde

Allmänt om området: Stationssamhället Stehag är en hemtrevlig by mitt i Skåne i Eslövs kommun. Det ligger mellan skog och slätt, med friluftslivet ständigt närvarande. Här är det nära till flera strövområden med spännande stigar. Ringsjön ligger bara ett stenkast bort österut, med Rönne ås mynning som extra krydda för den som vill hoppa i en kanot och utforska naturen. Här finns även bra service med restauranger, livsmedelsbutik, några affärer och bibliotek. Stehag har också förskolor och en skola där barnen kan gå upp till årskurs 6. Här har du även nära till tågstation vilket är perfekt för den som vill kombinera stads- och landsbygdslivet utan att vara beroende av bil.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy