Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Ekholmsvägen 27, Saltsjöbaden/Älgö, Nacka
Typ
Villa
KVM
182 kvm, biarea 44 kvm
Tomt
1 570 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Elegant och ljus villa från 1931 med havsvy och vacker trädgård.

Detta hus är helt fantastiskt, det har vattnet som sin granne och solen skiner på huset från morgon till kväll. Huset är byggt 1931 och 2008 gjordes en tillbyggnad. Många fönster och vackra originaldetaljer är bevarade det har även renoverats i en tilltalande och modern stil.

Vardagsrummet har stora fönsterpartier med utsikt över trädgården och havet samt flera utgångar till altanen. I detta vackra rum finns även en fungerande öppen spis. Köket är i toppskick med stora arbetsytor och gott om förvaring. Här njuter man av havsutsikten under tiden som man lagar en underbar middag på den vackra kalksten som arbetsbänken är i. Spisen och ugnen är 90 cm bred med 5 hällar så njut av matlagningen, i detta kök kommer det gå så lätt att laga goda middagar. Vill man bara se på när maten lagas går det utmärkt att slå sig ner vid den stora köksön.

På entréplanet finns det tre ordentligt tilltagna sovrum och ett badrum. Två barnrum och ett master bedroom som även har fransk balkong ut mot trädgården och utsikt mot havet. Här finns det även gott om garderober. I badrummet finns även tvättmaskin och torktumlare. Hela entréplanet har vackra hårdvaxade trägolv.

Går vi ner en våning så finns ett stort allrum som kan vara lekrum, sovrum eller stort bio rum eller det ni önskar. Hela undervåningen har vattenburen golvvärme och ovanpå det ligger det vacker Gotlandssten. Här finns det även en vinkällare/förråd samt ett påkostat helkaklat badrum med dusch, ångbastu, toalett och handfat samt spottar i taket. Hela denna undervåning kan disponeras som en egen lägenhet om så önskas.

På tomten finns det flera olika träd och buskar, säljarna har fått så bra skörd av äppelträden att dem kunnat åka till Värmdö musteri för att göra sin egen äppelmust.

Hela området är lugnt och familjärt och har många olika aktiviteter både för barn och vuxna. En liten bit bort finns badbrygga och sandstrand, intill ligger en kiosk som är öppen sommartid, där bjuds det under sommarkvällar på jazz.
Varje sommar anordnas simskola för barnen på ön. Vidare finns tennisbanor och fotbollsplan. Nedanför tomten finns det båtbryggor med överfart till närbelägna Gåsö samt busstation (458) till/från Solsidan. Dessutom finns fina skogsområden för promenader, bär- och svampplockning.

Älgö ligger i Stockholms innerskärgård, ca 4 km från Saltsjöbaden. På 10 minuter nås centrala Saltsjöbaden med flertalet affärer, skolor, idrottsanläggningar och serviceutbud. På 30 minuter nås Stockholm city.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy