Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår
Aktuellt bud: 4 500 000 SEK
BesiktigadBesiktigad

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 695 000 SEK
Adress
Kungsstrand 5, Kungsstrand, Trosa
Typ
Villa
KVM
138 kvm
Tomt
637 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Härlig familjevilla nära skola, affär och buss med fritt läge mot lekplats.

På Kungsstrand 5 ges en ljus och trevlig familjevilla med klassisk Trosa veranda, trivsamt kök med matplats, dusch/WC och allrum med kamin. På övre plan finns mindre allrum, 3-4 sovrum, balkong och bad- och tvättrum. Fin inramad trädgård med garage och stort förråd. Hörntomt med en lättsam trädgård för lek och umgänge. Trevligt och lugnt område med fin vy mot lekplats

Beskrivning

Kungsstrand 5 ger dig en trevlig och ljus familjevilla. Via den takade farstukvisten kommer du in i hallen. Här finns plats för avhängning för kläder och skor. Till höger in i huset kommer du till det rymliga köket med plats för stort matbord vid ett av fönstren. Ljuset är fint från de olika väderstrecken. Här finns kyl och frys i fullhöjd, ugn, häll och diskmaskin. Bra med arbetsytor och härliga förvaringsmöjligheter i köksskåpen. Vidare in i huset kommer du till en klassisk glasveranda med utgång till altan. Matsal eller läsrum kan rymmas här. En klädkammare finns här som letar sig in under trappen. Allrummet är ljust och öppet. Kaminen värmer skönt under kalla dagar. På detta plan finns även ett duschrum med WC och handfat.
Via trappen når du övre plan. Här finns idag 3 sovrum med garderober i varje rum. Huset byggdes till 2013 med ytterligare rum som idag används som allrum/kontor men som också kan göras till extra sovrum. Utgång till balkong från detta rum. Både altan och balkong ger dig skön kvällssol. På detta plan finns också ett badrum med badkar, WC, handfat och tvättmaskin och torktumlare. Även värmepannan finns här.
Ekparkett i alla rum med målade väggar eller tapet i rummen. Våtutrymmena har kakel på vägg och klinker på golvet. Ett ljust och trivsamt hem där familj och vänner får plats. Läget är bra och lugnt med närhet till både skola, lekplats, affär och pendling. Varmt välkommen på visning!

Dokument (pdf)

Planritningar energideklaration.pdf Bygglov utbyggnad Bygglov staket Detaljplan Säljarens Frågelista Besiktning

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Telegrafisten 4, Trosa kommun, Skattesats 32.68%.

Typ

Villa

Storlek

Boarea 138 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

5 rum, varav 3-4 sovrum.

Tomt

Insynsskyddad trädgårdstomt med plank runt om. Grind mot P-plats och infart. Hörntomt med lekplats som granne. Fruktträd och rabatter. Återvändsgata.
Storlek: 637 kvm.

Byggnadstyp

2 plan

Byggnad

Byggnadsår: 2005
Byggnadstyp: 2 plan
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Trä
Tak: Betongpannor
Fönster: 3 glas
Ventilation: Mekanisk frånluft
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Luft/vattenvärmepumpen IVT 490.
Elförbrukning: 10 000 kWh/år.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiförbrukning: 97 kWh/kvm och år
Energideklarationsdatum: 2010-06-21

TV

Fiber

Internet

Fiber

Uteplats

Altan på trädgårdssidan med kvällssol. Balkong mot trädgård.

Bilplats

Biluppställningsplats och garage med förrådsdel.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

33 097 SEK varav:
Uppvärmning: 16 500 SEK
Försäkring: 6 827 SEK
VA: 7 200 SEK
Renhållning: 2 400 SEK
Sotning: 170 SEK

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 8 349 SEK.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 3 490 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 2 396 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 1 094 000 SEK.
Värdeår: 2005
Skatt/avgift: 8 349 SEK.

Inskrivningar/Plan

Planbestämmelser: Detaljplan

Pantbrev

3 st om totalt 2 340 000 SEK

Renoveringar

2010: Kamin
2011: Nytt plank runt tomten
2011: Isolerat garage och insatt fönster och dörr
2012: Invändig ommålning
2013: Tillbyggnad av allrum och balkong övre plan
2015: Rengöring av ventilation
2018: Ommålning utvändigt
2018: Ny kyl
2019: Ny tvättmaskin
2019: Ny spishäll

Närområde

Allmänt om området: Lugnt område med både villor och flerfamiljshus/bostadsrätter.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy