Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Värdiggatan 3, Linköping
Typ
Villa
KVM
108 kvm, biarea 32 kvm
Tomt
774 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

EnplansVilla om 108 perfekta kvadratmeter

Den här fina villan faller dig säkert i smak om du är naturnära och söker en enplansvilla. Detta perfekta hus bjuder bland annat på bra planlösning, fint ljusinsläpp och öppen spis. Huset är på 108 kvadratmeter stort och rymmer fem rum och kök. Här bor du lugnt och barnvänligt i ett hem gott skick.


Det här charmiga huset består av en funktionell utformad och trevlig hall, ett rymligt vardagsrum, ett stort, modernt och fräscht kök samt tre sovrum. Huset har även ett badrum som är, fräscht och smakfullt med toalett, duschvägg, kommod, handfat, badrumsskåp, spotlights och golvvärme. Det finns även en liten praktisk gästtoalett.

Här ingår en tomt om 774 kvadratmeter som innebär stora möjligheter för såväl vuxna som barn. Husets trevliga, insynsskyddade och mysiga uteplats, som nås via köket, passar utmärkt för såväl lek som umgänge.

Härifrån finns det goda kommunikationer med lokaltrafiken och fina cykelvägar både mot Tornby-området och via Universitet in till Linköping city.
I området hittar du bland annat matbutiker, bra kommunikationer, vackra grönområden, vårdcentral med apotek. skolor upp till årskurs nio, flertalet förskolor, ICA-butik och flera pizzerior.

Genom att nästan helt sluta med pappersprospekt vill SkandiaMäklarna i Linköping minska sin miljö- och klimatpåverkan och ta en tydlig position i framkant inom hållbarhet. Därav delar vi inte längre ut några prospekt på våra visningar. För varje förmedlad affär planterar vi istället ett träd i Afrika i samarbete med Vi-skogen. Ni som ändå vill ha ett pappersprospekt, meddela ansvarig mäklare så ordnar vi naturligtvis ett till Er.

I länken nedan finner Ni det bläddringsbara prospektet.

https://epaper.webtopsolutions.com/epaper.asp?id=657624

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy