Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Lädersättravägen 13, Kallhäll, Järfälla
Typ
Villa
KVM
156 kvm, biarea 155 kvm
Tomt
1 331 kvm (friköpt)
Rum
9 rum

Stort hus intill Kallhäll centrum

Sällan till salu missa inte chansen! Endast 5 friliggande villor finns på Lädersättravägen. Senast ett hus såldes på gatan var ca 10 år sedan. Här bor du intill centrum vilket är sällsynt och unikt om du väljer att förvärva en villa. Några hundra meter ifrån huset finns pendeltåg station, Kallhäll centrum och på kort promenad hittar du till badstrand, Mälaren och lummiga friluftsområden.

Huset är stort om totalt 311 kvm varav 156 kvm boyta och 155 kvm biyta. Med en lummig tomt utan insyn om 1331 kvm är detta ett hus som inte får missas. Nästa gång tillfället dyker blir kanske om 10 år igen. Här har du dessutom dubbelgarage och bergvärme.

Möjligheterna för detta hus är oändliga. Planlösning är förvånansvärt bra med stora sovrum och ett vardagsrum i vinkel med vackert ljusinsläpp från stora fönsterpartier i två väderstreck. Välplacerad öppen spis som höjer mysfaktorn. I husets entré plan finns 4-5 sovrum, två renoverade badrum och kök med utgång till uteplats mot husets baksida. Källarplan med generös gillestuga och öppen spis. Från gillestugan når du bastu med duschutrymme och omklädningsrum. I Källarplanet finns även tvättstuga, hobbyrum, pannrum och gäst wc. Här finns även matkällare, förråd och allrum. Möjlighet till uthyrning med egen ingång finns. Viss renoveringsbehov finns.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Beskrivning

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Lädersättra 1:12, Järfälla kommun, Skattesats 31.48%.

Typ

Villa

Storlek

Boarea 156 kvm, biarea 155 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

9 rum, varav 4-5 sovrum.

Tomt

Storlek: 1 331 kvm.

Byggnad

Byggnadsår: 1942
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 8 349 SEK.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 4 648 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 2 639 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 2 009 000 SEK.
Värdeår: 1954
Skatt/avgift: 8 349 SEK.

Inskrivningar/Plan

Rättigheter last: Last: Avtalsservitut: Väg, 01-IM5-60/5440.1
Last: Officialservitut Kraftledning, 01-IM5-29/305.1
Inskrivna servitut och övriga gravationer: Avtalsservitut Väg
Planbestämmelser: Byggnadsplan Vattenskyddsområde

Pantbrev

12 st om totalt 2 975 000 SEK

Renoveringar

1972

Övrigt

Ett mycket populärt område i Kallhäll med närhet till Mälarens vatten, skolor samt härligt lummiga friluftsområden. Några minuters gångavstånd till centrum, pendeltåg samt bussförbindelser.

KOMMUNIKATIONER
Pendeltåget går mellan Nynäshamn och Bålsta. Dagtid går tågen 4-8 ggr per timme. Tåget tar ca 20 minuter till Stockholm Central. Det finns också en busstation med bussar som trafikerar norra och västra delen av Stockholm. Bra information om kommunikationer finns på www.sl.se.
Kallhäll ligger ca 23 km från centrala Stockholm och med bil tar man sig dit via E18. Det är även lätt att ansluta till E4:an om man vill det.

NÄRSERVICE
I Kallhälls Centrum hittar du livsmedelsaffärer, frisörer, klädbutiker och blomsterhandel. Det finns också restauranger, en pizzeria och Folkets Hus med både bio och bibliotek. I anslutning till centrumet finns även apotek, vårdcentral och folktandvård.

Jakobsbergs Centrum ligger nära Kallhäll och är ett väl ansett centrum där man hittar nästan allt man kan tänkas behöva. I den inglasade gallerian Stråket finns ett 100-tal butiker, mataffärer och systembolaget. Läs mer på www.jakobsbergscentrum.se

Strax utanför Jakobsberg ligger Barkarby Handelsplats som växer hela tiden. Här finns bland annat IKEA, Bauhaus, El-Giganten, Plantagen, Max-hamburgeria, Rusta, Skopunkten och Stockholm Quality Outlet.

FRITID
Ett nät av natursköna gång- och cykelvägar binder samman Järfälla kommun. Här är det aldrig långt till naturen och inom cykelavstånd finns både badplatser som Kallhällsbadet och Bonäsbadet, och stora friluftsområden. Järvafältet, Bolinder, Görväln och undersköna Ängsjö för att nämna några. Även närhet till golfbana i Viksjö och mästerskapbana i Kungsängen.

I kommunen finns sporthall, ishall, simhall, golfbana, bowling samt utförsåkningsanläggningen Bruket.

Mer information om föreningsliv, barnomsorg och annat som är viktigt att veta om kommunen finns på kommunens hemsida: www.jarfalla.se. Man kan också ringa kommunens växel 08- 580 285 00 med frågor.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy