Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Höglyckegatan 13, Malmslätt, Linköping
Typ
Villa
KVM
82 kvm, biarea 82 kvm
Tomt
550 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Välplanerat hus med familjevänligt och vackert läge

Kliv in i detta hus och upptäck ett ljust hem vars planlösning är noga uttänkt för att varje kvadratmeter ska komma till användning. Här erbjuds ett charmigt boende där det behövs lite renovering, men som erbjuder en chans att skapa ett hem efter eget tycke.

Det första som möter dig i huset är en praktisk hall med goda avhängningsmöjligheter. Längre in finns ett välplanerat och öppet vardagsrum med stora fönster och generösa sällskapsytor, följt av ett praktiskt och ljust kök. Badrummet är funktionellt med dusch, golvvärme, toalett och handfat. Totalt finns två sovrum. Bostaden har dessutom en större oinredd vind samt en tillhörande källare om 82 kvadratmeter som bland annat rymmer garage, pannrum, tvättstuga, torkrum och matkällare.

Bostaden är belägen i klassiska kvarter precis utanför Linköping, perfekt för dig som söker kombinationen av ett äldre hus och en oslagbar boendemiljö! I området hittar du bland annat förskola, lekparker, skola, matbutik och trevliga promenadstråk. I Malmslätt finns skolor upp till årskurs nio, vårdcentral med apotek, ICA-butik och flertalet restauranger. Härifrån finns det goda kommunikationer med lokaltrafiken och fina cykelvägar både mot Tornby-området och via Universitet in till Linköping city.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Varmt välkommen på visning!

Genom att nästan helt sluta med pappersprospekt vill SkandiaMäklarna i Linköping minska sin miljö- och klimatpåverkan och ta en tydlig position i framkant inom hållbarhet. Därav delar vi inte längre ut några prospekt på våra visningar. För varje förmedlad affär planterar vi istället ett träd i Afrika i samarbete med Vi-skogen. Ni som ändå vill ha ett pappersprospekt, meddela ansvarig mäklare så ordnar vi naturligtvis ett till Er.

I länken nedan finner Ni det bläddringsbara prospektet.

https://epaper.webtopsolutions.com/epaper.asp?id=653744

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy