Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Götavägen 9, Djursholm, Danderyd
Typ
Villa
KVM
178 kvm
Tomt
1 600 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Modern enplansvilla med fantastiskt läge invid Sveaviken

Ett stenkast från Sveaviken och promenadstråken utmed Strandvägen ligger denna trevliga enplansvilla. Läget på Götavägen är mycket attraktivt, då det både är sjönära och centralt. Djursholms Torgs stora och trevliga serviceutbud ligger bara en kort promenad bort. Villan är uppförd 1999 och har varit i samma familjs ägo sedan byggåret. Planlösningen är modern med stora öppna ytor och ett fint samspel mellan inne och ute tack vare den stora altanen i sydväst, som nås både från kök och vardagsrum. De sociala ytorna är väl tilltagna och badar i ljus tack vare alla södervända fönster. Köket är stort med en generös matplats i anslutning. Totalt 3-4 sovrum och två helkaklade badrum varav ett med bastu. Separat gästtoalett. Dubbelgarage med elportar. Friggebod för förvaring av utemöbler el. dyl.

Tomten om 1600 kvm är plan och solig. Läget på husets baksida är ogenerat. I anslutning till huset finns fin stenlagd altan med blommande rabatter. Tomten är inhägnad av uppvuxna häckar resp. staket.

Djursholm har ett mycket naturskönt och sjönära läge invid Värtan samtidigt som det ligger på ett bekvämt pendelavstånd från Stockholm. För de som uppskattar en aktiv fritid erbjuder Djursholm ett stort utbud av aktiviteter. Inom en radie av bara några kilometer finns golfbana, tennishall, gym och idrottsplats samt ridskola och segelskola. Altorpsskogen, intill Djursholms Golfbana, har motionsspår av varierande längd. Vintertid görs fina spår på golfbanan för längdskidåkning och på andra sidan driving rangen finns en kvällsupplyst pulkabacke Eddabacken. I Djursholm finns även två insjöar. Kring Ekebysjön finns ett trevligt promenadstråk och ett synnerligen rikt djurliv. Invid Ösbysjön finns två badplatser, en mer barnvänlig med liten sandstrand och på den södra sidan det s.k. dambadet med bad från brygga. För den som föredrar bad i Värtan finns strand- och klippbad vid Germaniaviken. På vintern plogas skridskobanor på både Ösbysjön och Värtan, om vädret tillåter.

I Djursholm finns även många bra förskolor och skolor i det direkta närområdet. Även British International School ligger i närheten. När det är dags att börja högstadiet ligger Viktor Rydbergs Samskola bra till.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy