Länk kopierad!

Visningar

tors 28 maj 17:30 - 18:30
Boka tid via hemsidan eller kontakta mäklaren
lör 30 maj 10:30 - 11:30
Boka tid via hemsidan eller kontakta mäklaren

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 795 000 SEK
Adress
Smedjegatan 4, Löberöd
Typ
Villa
KVM
121 kvm, biarea 42 kvm
Tomt
810 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Familjevilla i ett plan i barnvänliga Löberöd på återvändsgränd

Varmt välkomna till denna optimalt planerade familjevillan i Löberöd. Har du drömt om en nybyggd villa men inte velat dra i byggprocessen själv? Då ger vi dig nu tillfälle att förvärva denna villan från 2008 i exceptionellt skick. Här är det bara att flytta in och börja möblera! Huset på sina 121 kvm erbjuder bland annat möjlighet till 4 sovrum, stora sociala ytor som bjuder in till festligheter samt härligt ljusinsläpp. Genomgående parkettgolv ger en känsla av en röd tråd genom hela huset. Njut av en separat tvättstuga med ingång till garaget samt en lättskött trädgård med ett generöst uterum i sydvästläge där du fångar kvällens sista solstrålar. På Smedjegatan bor du i ett barnvänligt område med närhet till skola, bibliotek och matbutik. Byn är optimalt placerad för pendlaren som jobbar i exempelvis Lund eller Malmö. Missa inte visning!

Beskrivning

Vi välkomnas in till Smedjegatan 4 genom den praktiska hallen med lättskött klinkersgolv samt diskret förvaring.
Vidare kommer vi till den stora sociala ytan med öppen planlösning mellan matplats, vardagsrum samt kök. Nuvarande ägare har delat upp rummet med en stor matplats som underlättar vid familjens alla festligheter då det finns generöst utrymme här. I anslutning till matplatsen finns plats för familjens hela soffhörna där fredagsmyset blir den perfekta avslutningen på veckan. Här skänker även braskaminen den perfekta mysfaktorn under ruggiga höstdagar. Från vardagsrummet når man även det härliga uterummet och trädgården. Utrymmet är lättmöblerat och går att anpassa efter just era behov. Vid nuvarande matplats finns också möjlighet att lägga till väggar för ytterligare sovrum vid behov.
Intill soffhörnan ligger det moderna köket där vi möts av ljusa luckor och lättskötta ytor. Här kan hobbykocken gå loss då utrymmet är praktiskt uppdelat med generösa arbetsytor samt god förvaring.
Utrustningen består av vask, spis/ugn, fläkt, kyl och frys i fullhöjd samt diskmaskin. I anslutning till köket finns också den praktiska tvättstugan som underlättar i vardagen. Utrustningen består av tvättmaskin, torktumlare, torkskåp samt vask. Ytorna är lättskötta i form av plastmatta. Det finns även förvaring samt bänkskiva som underlättar vid sortering samt vikning av tvätt.
Tillbaka till vardagsrummet tar vi oss till andra delen av huset som är mer avskilt för sovrummen. Det första utrymmet består av ett lagom stort sovrum med plats för en säng samt ytterligare förvaring eller skrivbord vid behov. Här finns redan en inbyggd garderob.
Snett mittemot har vi gästtoaletten med lättskötta ytor i form av våtrumsmatta i neutrala färgval. Utrustningen består av WC samt handfat. Denna underlättar mycket vid festligheter och liknande.
Dessutom har vi också det stora helkaklade badrummet i tidlösa färgval. Här finns allt man behöver i form av WC, handfat med kommod samt förvaring. För extra guldkant i vardagen har vi också badkaret som skänker avkoppling efter tuffa arbetsveckor.
I anslutning till badrummen finns ytterligare ett sovrum med härligt ljusinsläpp. Här finns också plats för en säng samt extra förvaring eller ett skrivbord. Även här finns en inbyggd garderob.
Det sista utrymmet består av master bedroom med plats för en dubbelsäng och avlastningsmöbler. Här njuter man av den extra lyxen med en klädkammare i anslutning. Dessutom har man härifrån en en egen utgång till trädäcket.

Dokument (pdf)

Planritningar Info, Bra att veta om Budgivning.pdf Info, Energideklaration Småhus.pdf Info, Försäljningen.pdf Info, Så här mäter du bostaden.pdf Info, Undersökningsplikt & Felansvar.pdf Energideklaration Smedjegatan 4.pdf Rapport Smedjegatan 4.pdf

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Ölycke 1:258, Eslöv kommun, Skattesats 31.97%.

Typ

Villa

Storlek

Boarea 121 kvm, biarea 42 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

4 rum, varav 3-4 sovrum.

Tomt

Mycket lättskött tomt i sydvästläge där du har möjlighet att njuta av kvällens sista solstrålar. Trädgården består mestadels av gräsmatta och fåtalet rabatter. Det ger köparen med gröna fingrar möjlighet att gå loss. Trädäcket samt uterummet är här strategiskt placerade och bjuder in till sommarens festligheter.
Storlek: 810 kvm.

Byggnadstyp

1 plan

Byggnad

Byggnadsår: 2008
Byggnadstyp: 1 plan
Grundläggning: Krypgrund
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Trä
Tak: Betongpannor
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk frånluft med återvinning
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Frånluftsvärmepump (NIBE) samt luft/luft och braskamin
Elförbrukning: 11 832 kWh/år.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: E
Energiförbrukning: 107 kWh/kvm och år
Energideklarationsdatum: 2020-04-09
Energiprestanda primärenergital: 156 kWh/kvm och år

Internet

Fiber ligger i gatan men är inte inkopplat till fastigheten.

Övriga byggnader

Vedbod samt garage

Bilplats

Rymligt garage med ingång från huset samt plats för två bilar på uppfarten.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

36 807 SEK varav:
Försäkring: 5 150 SEK
VA: 8 385 SEK
Renhållning: 3 324 SEK
Sotning: 940 SEK
Elektricitet: 19 008 SEK

Uppgifternas är baserade på säljarnas uppgifter. Kostnad för el innefattar både hushållsel och uppvärmning.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 8 349 SEK.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 1 820 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 1 555 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 265 000 SEK.
Värdeår: 2008
Skatt/avgift: 8 349 SEK.

Inskrivningar/Plan

Planbestämmelser: Detaljplan

Pantbrev

1 st om totalt 2 045 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy