Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Tunngatan 5, Vidingsjö, Linköping
Typ
Villa
KVM
103 kvm, biarea 100 kvm
Tomt
618 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Rofylld villadröm i Vidingsjö

Detta attraktiva hus på Tunngatan 5 i Vidingsjö söker nu efter en ny ägare. Här presenterar vi ett fantastiskt fint hus med en påtaglig trivselkänsla som gör sig påmind i varje vrå. Huset är disponerat på 103 kvadratmeter boyta plus källare på 100 kvadrat. Här bor man med ett idealiskt läge med en lättskött trädgård och grönområden mot såväl fram- som baksida. Låt Er omfamnas av ett soligt altandäck med ett stort inglasat uterum utrustat med underhållsvärme. På tomten finns ett rymligt garage med plats för en bil och förvaring.

Huset håller ett genomgående gott skick och har se senaste åren renoverats med varsam hand. Tilltalande planlösning där entréplanet inrymmer tre sovrum, ett stort kök, ett väl tilltaget vardagsrum med utgång till uterum samt duschrum och gästtoalett. Rymlig entréhall med nedgång till källarvåningen. Källaren erbjuder ett stort sällskapsrum, ett extra rum samt tvättstuga och hobbyrum. Separat groventré till källaren.

Många stora renoveringar är gjorda såsom dränering, byte av träfasad och fönsterbyte. Invändigt är så gott som samtliga ytskikt renoverade och köket från HTH är i ett mycket smakfullt utförande från 2013.

Trädgården är behändig med gott om plats för bus och lek. Altan och uterum har ett eminent västerläge vilket bidrar till många soltimmar under dagen. På garageuppfarten finns även plats för fyra bilar.

Husets läge är optimalt, ett lugnt och barnvänligt område nära till såväl förskola som skola. På nära avstånd ligger även bra bussförbindelser, Ica Skillingen samt större mataffärer i Ekholmens C. En kort promenad från huset finns Vidingsjös rekreationsområde med med fina motions o skidspår. Cykelavstånd till Linköpings city och SAAB.

Genom att nästan helt sluta med pappersprospekt vill SkandiaMäklarna i Linköping minska sin miljö- och klimatpåverkan och ta en tydlig position i framkant inom hållbarhet. Därav delar vi inte längre ut några prospekt på våra visningar. För varje förmedlad affär planterar vi istället ett träd i Afrika i samarbete med Vi-skogen. Ni som ändå vill ha ett pappersprospekt, meddela ansvarig mäklare så ordnar vi naturligtvis ett till Er.

I länken nedan finner Ni det bläddringsbara prospektet.


https://epaper.webtopsolutions.com/epaper.asp?id=653491

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy