Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Sandarnavägen 48, Bergeforsen, Timrå
Typ
Villa
KVM
184 kvm, biarea 92 kvm
Tomt
1 140 kvm (friköpt)
Rum
7 rum

Ett av Sandarnas bästa hus är äntligen till försäljning!

Huset är smakfullt renoverat med stilrena materialval och detaljer vilket tilltalar även den mest kräsne. Här bor du i ett lättskött och modernt hus med alla bekvämligheter som ni kan önska er. Öppna dörren och möts av ett otrolig ljus och luftig känsla då ett modernt HTH-kök breder ut sig med en öppen planlösning till det trivsamma vardagsrummet.

Entréplanet karaktäriseras av ett oslagbart ljusinsläpp och den öppna planlösningen ger gott om plats för familj och vänner att umgås. Köket är fullt utrustat med alla bekvämligheter som kan tänkas behövas för riktigt god matlagning. Badrummet på entréplan är mycket rymligt och helkaklat med dusch. Tar ni trappan upp till övre plan ligger trea rofyllda sovrum belägna med stort fönster som ger rummen ett fint ljusinsläpp. En stor och soldränkt balkong i anslutning till ett av sovrummen. Här finner ni också ett rymligt förråd för suverän förvaring samt till generöst badrum med kaklade väggar och klinkergolv, utrustad med en ångdusch. På källarplan finns ett tilltaget allrum som idag disponeras som biorum, en oinredd gillestuga samt tvättstuga kombinerat med pannrum. På den stora altanen intill bostadens entré finns generöst utrymme för större utemöbelgrupp för avkopplande loungehörna med grill. Bostadens värmesystem är vattenburen golvvärme genomgående som kan styras med app i telefonen. Uppvärmningen sker genom en pelletspanna med tre elpatroner. Hemmet erbjuder flertal unika detaljer som bara måste upplevas på plats.

Bergeforsen är ett populärt område med sitt korta avstånd till Timrå centrum. I närheten finns trevliga badplatser såsom Lögdösjön, fiske i Bergeforsen och rekreation. Här bor du med närhet till allt du kan tänkas behöva, ett stenkast från bostaden finner du matbutik, grönområde, kyrka, förskola, skola, direkt anslutning till E4:an, snabbmatställe samt kommunikationer.

Knappa 50 meter från bostaden nås närmaste busslinje, nr 610, som tar dig vidare mot Timrå centrum eller vidare mot Stavreviken.

Varmt välkommen på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy