Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår
Aktuellt bud: 1 895 000 SEK

Visningar

tis 14 apr 18:00 - 18:30
Anmälan krävs!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 895 000 SEK / Utgångspris
Adress
Sandarnavägen 48, Bergeforsen, Bergeforsen
Typ
Friliggande villa
KVM
184 kvm, biarea 92 kvm
Tomt
1 140 kvm (friköpt)
Rum
7 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Ett av Sandarnas bästa hus är äntligen till försäljning!

Huset är smakfullt renoverat med stilrena materialval och detaljer vilket tilltalar även den mest kräsne. Här bor du i ett lättskött och modernt hus med alla bekvämligheter som ni kan önska er. Öppna dörren och möts av ett otrolig ljus och luftig känsla då ett modernt HTH-kök breder ut sig med en öppen planlösning till det trivsamma vardagsrummet.

Entréplanet karaktäriseras av ett oslagbart ljusinsläpp och den öppna planlösningen ger gott om plats för familj och vänner att umgås. Köket är fullt utrustat med alla bekvämligheter som kan tänkas behövas för riktigt god matlagning. Badrummet på entréplan är mycket rymligt och helkaklat med dusch. Tar ni trappan upp till övre plan ligger trea rofyllda sovrum belägna med stort fönster som ger rummen ett fint ljusinsläpp. En stor och soldränkt balkong i anslutning till ett av sovrummen. Här finner ni också ett rymligt förråd för suverän förvaring samt till generöst badrum med kaklade väggar och klinkergolv, utrustad med en ångdusch. På källarplan finns ett tilltaget allrum som idag disponeras som biorum, en oinredd gillestuga samt tvättstuga kombinerat med pannrum. På den stora altanen intill bostadens entré finns generöst utrymme för större utemöbelgrupp för avkopplande loungehörna med grill. Bostadens värmesystem är vattenburen golvvärme genomgående som kan styras med app i telefonen. Uppvärmningen sker genom en pelletspanna med tre elpatroner. Hemmet erbjuder flertal unika detaljer som bara måste upplevas på plats.

Bergeforsen är ett populärt område med sitt korta avstånd till Timrå centrum. I närheten finns trevliga badplatser såsom Lögdösjön, fiske i Bergeforsen och rekreation. Här bor du med närhet till allt du kan tänkas behöva, ett stenkast från bostaden finner du matbutik, grönområde, kyrka, förskola, skola, direkt anslutning till E4:an, snabbmatställe samt kommunikationer.

Knappa 50 meter från bostaden nås närmaste busslinje, nr 610, som tar dig vidare mot Timrå centrum eller vidare mot Stavreviken.

Varmt välkommen på visning!

Beskrivning

Hall
Välkomnande hall med ljusa ytskikt och slitstarkt schiffergolv. Diskret och praktisk förvaring i stor Klädkammare. Härifrån har du direkt anslutning till vardagsrummet samt bostadens trapp som leder dig till övre plan. I bostaden finns genomgående vattenburen golvvärme.

Kök
Väl tilltaget HTH-kök som renoverades under 2008, amerikanskinspirerat med storköksö där både induktionshäll och köksfläkten är ansluten. Moderna inredningsdetaljer som inkluderar rostfritt, ljus mosaik och vita skåpsluckor med diskreta handtag. Generösa arbetsytor och god förvaring i djupa underskåp. Väl påkostade maskinpark med vitvaror från Miele och Siemens, här inkluderas kyl & frys, diskmaskin, fläkt, spishäll, ugn samt micro. Ljusa ytskikt kombinerad med stilren fondtapet och slitstarkt trägolv.

Vardagsrum
Ljuvligt vardagsrum som präglas av stora sociala ytor mot bostadens kök. Här har säljarna lagt in golvvärmen i golvet på ett smidigt sätt så att du har möjlighet att göra ett extra sovrum vid behov. Slitstarkt trägolv, ljusa ytskikt kombinerat med fondtapet på väggarna. Här ryms både en större soffgrupp samt matplats om 6-8 personer. Här återfinner du även utgången till bostadens framsida och gräsmatta.

Badrum
Väl tilltaget badrum som renoverades 2011, helkaklade väggar och mosaikgolv med golvvärme. Badrummet är utrustad med en elegant kommod för diverse förvaring av hygienprodukter, handfat samt spegel, takdusch med takdusch samt vägghängd WC.

Klädkammare
Rymlig och praktisk klädkammare som rymmer årets alla plagg, perfekt för att få undan jackor och skor från hallen. Här finns även smidiga hyllsystem för förvaring av diverse artiklar.

Hall
Luftig hall som ansluter dig till övervåningens alla rum, härligt ljusinsläpp från rummets stora fönsterparti, ljusa ytskikt och slitstark klickvinyl på golvet. Här finns yta för en mysig läshörna intill utgången till bostadens balkong.

Sovrum
Rymligt sovrum, här finns plats för dubbelsäng och diverse möblemang. Trevligt ljusinsläpp och utsikt mot områdets lugna gata. Här finns generös förvaring i rummets garderobsvägg som rymmer årets alla plagg. Ljusa tapeter på väggarna och slitstark vinylklick på golvet. Här finner du även utgången till bostadens soldränkta balkong.

Sovrum 2 & 3
Två väl tilltagna sovrum med perfekt yta för större säng, garderob och skrivbord. Här finns goda förvaringsmöjligheter i garderober, trevligt ljusinsläpp från rummens fönster och ljusa ytskikt.

Badrum
Rejält badrum med svart klinkergolv och ljus mosaik på väggarna, badrummet är utrustad med stor kommod med handfat , spegel och badrumsskåp, duschbås med ångfunktion och takdusch samt WC. Här finns även ett praktiskt vädringsfönster.

Balkong
Stor balkong om cirka 16 kvm, här ryms större utemöbel och solstolar eller en härlig bubbelpool. Här kan du avnjuta en svalkande dryck soliga sommardagar och eftermiddagar.

Allrum
Rejält allrum med ljusa ytskikt och plastmatta på golvet, här finns generöst med utrymme för större soffgrupp och diverse möblemang. Säljarna har disponerat rummet som ett biorum och därav satt in extra eluttag för inkoppling av ljudsystem.

Gillestuga
Intill allrummet finner du även en rejält tilltagen gillestuga som idag disponeras som förråd och hobbyrum. Säljarnas tidigare tanke var att inreda detta rum till en relax men har då blivit pausad i och med försäljningen.

Tvättstuga & pannrum
Praktisk tvättstuga och panrumm i anslutning med varandra. Här finner du bostadens pelletspanna samt vattenledningar till golvvärmen som sträcker sig genom bostaden. Via panrummet har du även en praktisk utgång om du önskar hänga tvätten för självtorkning eller för att nå bostadens garage. Tvättstugan är utrustad med torktumlare och tvättmaskin från 2015.

Generöst garage med gjuten platta, här finns plats för en bil och diverse verktyg.

Dokument (pdf)

Planritningar Energideklaration

Länkar

Prospekt

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Sandarna 1:49, Timrå kommun, Skattesats 35.13%.

Typ

Friliggande villa

Storlek

Boarea 184 kvm, biarea 92 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

7 rum, varav 3-4 sovrum.

Tomt

Lättskött gräsmatta.
Storlek: 1 140 kvm.

Byggnadstyp

2 plan med källare

Byggnad

Byggnadsår: 1939
Byggnadstyp: 2 plan med källare
Grundläggning: Källargrund
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Bjälklag: Betong
Fasad: Trä
Tak: Plåt
Fönster: 2-glas med isolerluta och 3-glas
Ventilation: Självdrag
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Pelletspanna med 3st elpatroner, effekt 15,75 kwH.
Elförbrukning: 18 284 kWh/år.

Energideklaration

Status: Beställd
Energiklass: D
Energiförbrukning: 126 /per kvm (atemp) och år
Energideklarationsdatum: 2020-03-11
Energiprestanda primärenergital: 121 /kWh per kvm och år

TV

Fiber

Internet

Fiber Servanet, nätavgift om 199kr/ mån tillkommer samt abonnemangskostnad om 344kr/ mån.

Övriga byggnader

Garage med plats för en bil.
Lekstuga på tomten.

Uteplats

Stor altan intill bostadens entré, soldränkt söderläge. På övre plan finns även en tilltagen balkong.

Bilplats

Bilplats med utrymme för 2-3 bilar samt garage med en bilplats.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

66 242 SEK varav:
Uppvärmning: 14 100 SEK
Försäkring: 8 906 SEK
VA: 5 388 SEK
Renhållning: 2 048 SEK
Sotning: 900 SEK
Elektricitet: 34 900 SEK
Nätavgift Fiber 2388 kr/år.
Arkaden internetleverantör Fiber 4128 kr/år.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 8 168 SEK.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 1 089 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 912 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 177 000 SEK.
Värdeår: 1939
Skatt/avgift: 8 168 SEK.

Inskrivningar/Plan

Planbestämmelser: Avstyckningsplan

Pantbrev

8 st om totalt 1 105 000 SEK

Renoveringar

2001 Långfönster, fönster ovanför trapp & byte ytterdörr.
2006 Renovering av pelletsbrännare.
2007 Badrum övre plan.
2008 Nytt kök HTH inkl. vitvaror.
2009 Renovering vardagsrum, kök och hall samt ny el, Ny centraldammsugare.
2010 Renovering av biorum i källaren.
2011 Renovering av badrum nedre plan.
2012 Byte fönster vardagsrum, bullerfönster, byte garagetak.
2012/2013 Renovering av altan, utfyllning av grus på uppfart.
2013 Renovering av balkong, ny balkongdörr, installation av motordriven markis.
2014 Utfyllning av grus på uppfart, markduk.
2015 Ny tvättmaskin.
2017/2018 Tilläggsisolering, renovering av fasad, byte garageport & motor, renovering av yttertak, byte hängrännor och falsat plåttak.
2019 Byte av vattenfelsbrytare samt installation av webbstyrd mjukvara.

Allt vatten och avlopp ovan källarplatta är bytt under renoveringarna.
Vattenburen golvvärme i båda bostadsplanen och källarrummet, radiatorer i tvättstuga och
förrådsrum i källaren.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy