Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Lindforsgatan 13, Ramlösa, Helsingborg
Typ
Villa
KVM
128 kvm, biarea 128 kvm
Tomt
879 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

1-planshus med källare i populära Ramlösa. Familjärt boende med stor potential för rätt köpare!

Huset är förbesiktigat och försäkrat mot dolda-fel!

Välkommen till omtyckta Ramlösa och denna fantastiska villa med stor tomt och garage i anslutning. Huset är uppfört 1969 med genomgående fina ytor, lättskött trädgård och inredd källare. En familjedröm för rätt köpare!

Vi välkomnas till ett varmt och ombonat hem. Väl innanför dörrarna fördelas 128 kvadratmeter på tre rum (möjlighet till fyra rum) (+128kvm källarplan). Rymligt och lättmöblerat vardagsrum med originaldetaljer så som fiskbensparkett och eldstad. Arbetsvänligt kök med gott om förvarings/arbets-utrymme. Två stora sovrum, varav det ena med egen utgång till trädgård. Helkaklat badrum med badkar och slutligen en gäst-wc som förenklar det vardagliga. Den inredda källaren nås från två olika håll, praktiskt. Här finner vi gott om utrymme för att anpassa våningen efter egna behov. Inbjudande gillestuga med eldstad, gästrum med plats för dubbelsäng, klädkammare och matkällare som löser förvaringsfrågan, hobbyrum för den kreativa, tvättstuga, duschrum. Listan kan göras lång. Huset är genomgående i välskött skick men kan behöva modernisering på sikt.

Utvändigt finner vi en härlig och lättskött trädgård med installerad robotgräsklippare för att underlätta vardagen, möjligheten finns att sätta egen prägel för den trädgårdsintresserade. Uppfarten rymmer ett flertal bilar med garage i anslutning.

Ramlösa, kanske mest känt för sina stora bostadskvarter med varierande villor och radhustyper, inpräglat bland härlig grönska och natur, 200 m till vackra Ramlösa Brunnspark. En trygg bostadsmiljö för barnfamiljen att växa upp i. I området finner vi ett flertal förskolor, grundskolor 1-9 samt fritidsaktiviteter. För pendlaren har vi gångavstånd till både busshållplats och Ramlösa station(tåg), och för bilpendlaren tar det ca tre minuter att nå E4/E6.

Varmt välkommen på visning med oss på SkandiaMäklarna!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy