Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Talgoxestigen 10, Rimforsa, Rimforsa
Typ
Kedjehus
KVM
101 kvm
Tomt
317 kvm (friköpt)
Rum
0 rum

Optimalt planerat och hemtrevligt kedjehus

Välkommen till detta kedjehus som rymmer 101 kvadratmeter att bo och trivas på. Här erbjuds ett smart planerat boende med stora fönster som ger ett trevligt ljus dagtid.

Det första som möter dig i huset är en stor och inbjudande hall med klädhängare och gott om plats för jackor och skor. Längre in finns ett socialt och välplanerat vardagsrum med mycket dagsljus, härliga umgängesytor och gott om plats för soffa och matgrupp, följt av ett stort, stilrent och ljust kök. Badrummet är fräscht med dusch, handfat och toalett.

Huset står på en rogivande och lättskött gaveltomt med välskött gräsmatta, bärbuskar och många soltimmar.

Rimforsa ligger cirka 40 kilometer från Linköping. I kombination med bostadens kvaliteter har området direkt närhet till skog och natur gör att man som boende får det bästa av två världar. På bekvämt gångavstånd finns ett välsorterad matbutik, pizzeria och blomsterhandel. Flertalet skolor och förskolor finns i närområdet. Kommunikationerna är goda med täta bussavgångar och goda cykelförbindelser. Ett tillfälle som sällan kommer åter!

Vänligen kontakta mäklaren för mer information!

Beskrivning

Hall
Den stora och inbjudande hallen öppnar upp och välkomnar både boende och gäster med tapetserade väggar och charmig plastmatta. Här finns det mesta man kan kräva av en hall, såsom klädhängare och gott om plats för jackor och skor.

Kök
Ett stort, stilrent och ljust kök med spis, kyl, frys, diskmaskin och fläkt.

Vardagsrum
Vardagsrummet är husets givna samlingspunkt ? ett socialt och välplanerat rum med parkettgolv och väggar i ljus tapet. Här erbjuds mycket dagsljus, härliga umgängesytor och gott om plats för soffa och matgrupp.

Sovrum 1
Från hallen når du husets master bedroom ? ett stort och trevligt rum med linoleumgolv och tapetserade väggar. Rummet har platsbyggda garderober, vacker utsikt och fint ljusinsläpp.

Sovrum 2
Ett lite mindre, lättmöblerat och fint sovrum med plats för exempelvis bäddsoffa och skrivbord. Tapetserade väggar och har plastmatta. Fungerar utmärkt som barnrum, gästrum, kontor eller avlastningsrum.

Sovrum 3
Ett lättmöblerat och mysigt sovrum med fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng. Här finns alla möjligheter att göra rummet till kontor, barnrum eller gästrum.

Badrum 1
Fräscht badrum med dusch, handfat och toalett. Här ligger våtrumsmatta som går fint ihop med rummets våtrumstapet.

Badrum 2
Detta stora och stilrena badrum har våtrumstapet och våtrumsmatta som matchar fint. Här finns stort badkar.

Uterum
Här finns dessutom ett stort, inglasat och charmigt uterum med trätrall, skjutdörrar och plats för soffgrupp och matbord.

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Rimforsa 1:207, Kinda kommun, Skattesats 32.75%.

Typ

Kedjehus

Storlek

Boarea 101 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Tomt

Storlek: 317 kvm.

Byggnad

Byggnadsår: 1991
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 6 030 SEK.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 804 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 629 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 175 000 SEK.
Värdeår: 1991
Skatt/avgift: 6 030 SEK.

Inskrivningar/Plan

Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Kinda Rimforsa GA:12
Planbestämmelser: Detaljplan Detaljplan

Pantbrev

1 st om totalt 1 084 805 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy