Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Bygdegatan 378, Linköping
Typ
Radhus
KVM
146 kvm
Tomt
264 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Lyxigt radhus i toppskick!  

Låt Er tilltalas av ett gemytligt radhus längst in på lugn, bilfri gata med ett strategiskt läge i hjärtat av Lambohov. Här kan Ni njuta ynnesten av en egen, lättskött trädgård, kunna njuta av solen från två uteplatser och fördela familjen på ett generöst antal kvadratmeter utan att det blir för trångt.

Denna bostad har en smart planlösning med en inbjudande hall med avhängningsmöjligheter och förvaring, fyra rymliga sovrum, två renoverade badrum och ett stort och nyligen renoverat kök med full maskinell utrustning om kyl och frys i fullhöjd, ugn, induktionshäll, spisfläkt, inbyggd mikrovågsugn och diskmaskin och matplats intill fönsterparti med utrymme för större matgrupp. Intill hallen finner man en utgång till den trevliga altanen och trädgård. Via hallen når man även ett väl tilltaget vardagsrum med god plats för stor soffa och matgrupp. Det finns även en klädkammare och en stor tvättstuga som erbjuder generösa arbetsytor och en tvättmaskin.

Lambohov är ett mycket välplanerat område med blandad bebyggelse samt skolor och förskolor på nära avstånd. Direkt närhet till Mjärdevi och Universitetet. Bekvämt avstånd till Djurgården centrum med dess serviceutbud samt optimala cykel- och bussförbindelser med övriga staden. Slaka motionsspår inbjuder till härliga promenader och löprundor. På kort cykelavstånd har man även Vallaskogen och Tinnerö Eklandskap.

Kontakta mäklaren vid intresse!

Beskrivning

ENTRÉPLAN

HALL
Rymlig och inbjudande hall med praktisk förvaring i tre stora garderober. Smakfull plastmatta på golv och väggar i vita tapeter. Via hallen når man även det trevliga altanen och trädgården.

KÖK
Väl tilltaget kök i stilrent utförande. Här erbjuds goda arbetsytor och gott om förvaring. Gråa köksluckor, bänkskiva i laminat samt kakel ovan arbetsbänk. Den maskinella utrustningen utgörs av kyl och frys i fullhöjd, ugn, induktionshäll, spisfläkt, inbyggd mikrovågsugn och diskmaskin. Matplats intill fönsterparti med utrymme för större matgrupp. Smakfull plastmatta och väggar i stilrena tapeter.

VARDAGSRUM
Generöst tilltaget vardagsrum med gott om plats för önskat möblemang. Här finns fantastiska fönsterpartier som ger härliga ljusinsläpp. Ekparkettgolv och vitmålade väggytor samt en vägg i trevliga tapeter.

DUSCHRUM
Fräscht duschrum med kaklade väggar och våtrumsmatta. Här finns toalett, kommod, spegelskåp och dusch med vikbara glasdörrar. I duschrummet finner man bra förvaring i en stor garderob med skjutdörrar.

TVÄTTSTUGA
En rymlig tvättstuga med generösa arbetsytor, en tvättmaskin och god plats för att ställa dit en stor garderob.

ÖVRE PLAN

MASTER BEDROOM
Väl tilltaget master bedroom med laminatgolv och målade väggar i rogivande grön-ton. Här finns gott om plats för en dubbelsäng samt plats för att sätta dit en stor garderob.

SOVRUM 2 & 3
Två väl tilltagna sovrum med målade och tapetserade väggytor samt laminatgolv. Sovrummen flödar med bra ljusinsläpp som skapar en härlig atmosfär.

BADRUM
Fräscht och stort badrum med toalett, ett stort badkar, kommod och spegelskåp. Snygga våtrumstapeter på väggarna och våtrumsmatta på golv.

Uteplats 1
Trevlig och stenad uteplats som nås från hallen. Här erbjuds lättmöblerade ytor och härlig morgonsol.

Uteplats 2
Via hallen kommer du även till en stor och takbeklädd altan med en trevlig trädgård i söderläge där solen skiner en stor del av dagen. Här finns gott om plats för soffgrupp samt för matbord och stolar.

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Isbrodden 48, Linköping kommun, Skattesats 32%.

Typ

Radhus

Storlek

Boarea 146 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

5 rum, varav 4 sovrum.

Tomt

Storlek: 264 kvm.

Byggnadstyp

1 ½ plan

Byggnad

Byggnadsår: 1982
Byggnadstyp: 1 ½ plan
Grundläggning: Gjuten platta
Stomme: Trä
Fasad: Tegel/trä
Tak: Betongpannor
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

23 106 SEK varav:
Uppvärmning: 11 061 SEK
VA: 4 762 SEK
Renhållning: 1 574 SEK
Elektricitet: 5 709 SEK

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 8 349 SEK.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 2 399 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 1 769 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 630 000 SEK.
Värdeår: 1982
Skatt/avgift: 8 349 SEK.

Inskrivningar/Plan

Rättigheter förmån: Förmån: Avtalsservitut: Ledning, 0580IM-10/4022.1
Rättigheter last: Last: Avtalsservitut: Ledning, 0580IM-10/20537.1
Inskrivna servitut och övriga gravationer: Avtalsservitut Ledning
Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Linköping Isbrodden GA:1
Planbestämmelser: Stadsplan

Pantbrev

2 st om totalt 1 450 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy