Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Liljevägen 63, Sjukyrkoberget, Upplands Väsby
Typ
Radhus
KVM
115 kvm, biarea 30 kvm
Tomt
456 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Fint radhus med härligt gavelläge och trädgårdstomt på Sjukyrkoberget!

I det lugna och barnvänliga området på Sjukyrkoberget ligger detta välplanerade radhus på Liljevägen 63. Gavelläge med större trädgårdstomt med gott om plats för barnens lekar.

Uteplats på framsidan i skyddat läge med sol större delen av dagen med härligt trädäck som rymmer ett stort matbord för trevliga middagar med familj och vänner. Tre kallförråd vid entrén intill carport med plats för parkering av två bilar, varav en helt under tak. Välkomnande hall med plats för förvaring av skor och ytterkläder samt öppen planlösning till allrum och middagssal till det intilliggande köket. Modernt kök med plats för matbordet. I köket gör arbetsytorna och de påkostade materialvalen det till en dröm att laga middag åt familj och vänner. På entréplan finner du även ett rum som idag används som sovrum, helkaklat badrum med golvvärme, separat tvättstuga samt ett bra klädförråd. På övre plan finns det rymliga vardagsrummet samt tre av bostadens sovrum. På detta plan finns även bostadens andra våtutrymme med dusch.

Bekvämt gångavstånd till förskolan Råbäcken. Breddenskola årskurs F-5 ligger inom promenadavstånd på gång- och cykelbana. De äldre barnen tar sig med 10 minuters promenad till Grimstaskolan åk 6-9 eller med buss till Sandbergska skolan åk F-9. Bussar till Väsby centrum och station trafikerar närmaste större väg. I närområdet ligger det välbesökta Sandaskogen med många stigar och ställen att leka på. Här finner du ett elupplyst motionsspår på ca 2,1 km för fina promenader och joggingturer. Dessutom finns utegym och frisbeebana. Det är inte alls långt till sjön Norrviken med härliga promenadvägar, badplatser och populär plogad skridskobana vintertid!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy