Länk kopierad!
Bilder
BesiktigadBesiktigad

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
5 995 000 SEK / Utgångspris
Adress
Lisebergsvägen 1, Vendelsö, Vendelsö
Typ
Friliggande villa
KVM
138 kvm, biarea 112 kvm
Tomt
1 363 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Stort och gediget i bra läge!

Välkommen till vackra Lisebergsvägen 1, en pampig villa i tre plan om totalt ca 250 kvm. Bra läge med närhet till det mesta! Ett gediget hus i tre plan med stort garage, kakelugn, stor altan och öppna härliga ytor. En prydlig tomt inramad av gärdsgård och vackra stenlagda stigar. Stor infart för bil med framdragen elstolpe. Stenkast till både buss, vacker natur och badsjö. Men ändå en lagom promenad till närbutik och skolor. Ett hus att trivas och växa i för den stora familjen, egenföretagen eller för den som gillar det lilla extra. Välkommen!

Beskrivning

Välkommen till vackra Lisebergsvägen 1, en pampig villa i tre plan i bra läge med närhet till det mesta!

Entréplan:
Hallen välkomnar oss till med praktiskt klinkergolv och gott om plats för avhängning samt enklare möblering.

Rakt fram når vi det stora och härliga vardagsrummet med fönster i tre väderstreck och utgång till en stor stenbelagd altan. Vardagsrummet är inrett med ekparkettgolv och varmt tonade väggar. Det går enkelt att dela av till två extra sovrum och behålla vardagsrumdelen för den som behöver. En vacker kakelugn i vitt ger rummet det lilla extra. Altanen är stor och insynsskyddad och bjuder på en förmiddag i solen.

Köket är även det stort och luftigt med plats för stora sällskap. Inrett med ljusa köksluckor och ljust golv. Träbänk med kakel ovan. Här finns kyl och frys, ugn i bekväm arbetshöjd, häll samt diskmaskin. Skafferi i fullhöjd och gott om arbetsyta. Matplats för säkert 14-16 personer.

WC med blå matt aoch blåblommiga väggar. Stort fönster för ett härligt ljusinsläpp och tvättställ med kommod samt badrumsskåp.
Övre plan:
Allrum som kan delas av till ett sovrum. Här finns klädkammare/förråd i kattvind och parkettgolv samt ljusa väggar.

Sovrum 1 är stort och fint med två inbyggda sängplatser in i kattvind med varsin tillhörande klädkammare. Parkettgolv och ljusa väggar.

Sovrum 2 är stort och härligt med gröna väggar och en stor garderob bakom fina skjutdörrar med spegelglas.

Duschrum / badrum övre plan med klinkat värmegolv och ljust kaklade väggar. Här finns bubbelbadkar, WC, tvättställ, duschhörna, tvättställ med kommod och spegelskåp samt handdukstork. Två fönster ger fint ljusinsläpp.

Källarplan:
Källarplan bjuder på flertal rum, matkällare och tvättstuga. Ett rum förberett till att ett badrum och utgång till garage med plats för 1-2 bilar.

Tvättstuga med tvättmaskin, grovtvättställ samt torkskåp.

Kort sagt ett gediget hus i tre plan med stort garage, kakelugn, stor altan och öppna härliga ytor. En prydlig tomt inramad av gärdsgård och vackra stenlagda stigar. Stor infart för bil med framdragen elstolpe och spännande fynd som damm och körbärsträd.
Ett stenkast till både buss, vacker natur och badsjö. Men ändå en lagom promenad till närbutik och skolor. Ett hus att trivas och växa i för den stora familjen, egenföretagen eller för den som gillar det lilla extra. Välkommen!

Dokument (pdf)

Planritningar Energideklaration Lisebergsvägen 1.pdf Besiktningsprotokoll Lisebergsvägen 1.pdf Frågelista Lisebergsv 1.pdf Radonmätning Lisebergsvägen.pdf

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Vendelsö 3:594, Haninge kommun, Skattesats 32.01%.

Typ

Friliggande villa

Storlek

Boarea 138 kvm, biarea 112 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

4 rum, varav 2-5 sovrum.

Tomt

Vacker tomt med stor altan, stenlagda gångar, damm och körbärsträd. En grönskade oas inramad med gärdsgård.
Storlek: 1 363 kvm.

Byggnad

Byggnadsår: 1937
Ventilation: Självdrag
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Bergvärme, kakelugn.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: C
Energideklarationsdatum: 2020-03-24
Energiprestanda primärenergital: 77 /kWh per kvm och år

Internet

Fiber. Stadsnätbolag.

Bilplats

Plats för flertal bilar utomhus med en framdragen elstolpe. Plats för 1-2 bilar i garaget.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

33 992 SEK varav:
Uppvärmning: 25 272 SEK
VA: 5 669 SEK
Renhållning: 2 821 SEK
Sotning: 100 SEK
Övrigt: 130 SEK

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 8 349 SEK.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 3 992 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 2 180 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 1 812 000 SEK.
Värdeår: 1957
Skatt/avgift: 8 349 SEK.

Inskrivningar/Plan

Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Haninge Vendelsö GA:44, Samfällighet: Haninge Vendelsö S:3, Samfällighet: Haninge Vendelsö S:35
Planbestämmelser: Detaljplan

Pantbrev

6 st om totalt 3 400 000 SEK

Renoveringar

Bergvärme 2002
Kakelugn fr ca 2006
Tillbyggt/utbyggd 2000

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy