Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Allmogegatan 4, Eskilsminne, Helsingborg
Typ
Friliggande villa
KVM
171 kvm
Tomt
457 kvm (friköpt)
Rum
7 rum

1,5-plans familjehus på Eskilsminne med stor potential för rätt köpare. Många rum & härliga ytor!

Huset är förbesiktigat & säljaren har tecknat en dolda-fel försäkring!

Välkommen till Allmogegatan 4 och detta mycket familjära hus på Eskilsminne, ett 1,5-plans hus med mycket karaktär och potential. För rätt köpare finns här möjligheten att putsa till och anpassa ett välmående hus efter eget behov, klockrent för den som vill skapa sitt nästa drömhem!

Väl när du anländer till adressen så möts man av den mycket prydligt välskötta trädgården. Växter, gräsmatta och buskar är klippta och vårdade med perfektion. Väl innanför entrén finns gott om avhängningsmöjligheter då en mindre klädkammare enkelt nås från hallen. Entréplan bjuder på stora sociala ytor med äldre separerat kök med matbord intill. Större matplats och vardagsrum ligger öppet i ett vinkel, vilket möjliggör större möblemang anpassat efter behov. På samma våning finner vi praktiskt grovkök med duschmöjlighet och separat utgång, master-bedroom med flertalet garderober samt en gäst-wc. Från entrén når vi trappan som tar oss till andra våningen. Övervåningen bjuder på tre sovrum, ett större med gott om förvaringsplats och två mindre rum. En av dom mindre rummen har utgång till egen balkong. Vidare har man ett socialt allrum som ligger centralt mellan rummen och ett originalbadrum med badkar. Sammantaget erbjuder vi ett välskött hus i fint välbehållet skick men i behov av modernisering.

Intill huset har vi ett större garage med stort förrådsutrymme i anslutning. Plats att parkera upp till två bilar på tomten och ett flertal bilar längst med gatan. Här bor man i ett av Helsingborgs mest populära familjekvarter. Från Eskilsminne har du gångavstånd till flertalet skolor, förskolor, idrotts-aktiviteter och grönområden.

Varmt välkommen på visning med oss på SkandiaMäklarna!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy