Länk kopierad!

Visningar

sön 1 mar 14:00 - 14:30
ÖPPEN VISNING, varmt välkomna!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 850 000 SEK / eller högstbjudande
Adress
Luzerngången 18, Vellinge, Vellinge
Typ
Radhus
KVM
120 kvm
Tomt
515 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välkomna till detta otroligt fint belägna radhus - sista huset i södra raden - kan det bli bättre?

Med fri sikt mot strövområdet i söder och öster, ligger detta friköpta radhus på ett av Vellinge tätorts allra bästa lägen. Dessutom är tomten bland de största inom närområdet, med en insynsskyddad uteplats i söderläge och med uppvuxna häckar runt om hela trädgården. Det bilfria området gränsar till ett stort grönområde och det är ett kort gångavstånd till Södervångsskolan (F-9). Fotbollsplan, lekplatser och sporthall finns i närheten. Radhuset i två plan har en solid betongstomme och betongbjälklag i båda planen, och fasadteglet är impregnerat för ett minimerat underhåll. Tak och fönster är bytta och värme- och ventilationssystemen är uppdaterade. Köket är renoverat och likaså markplanets gäst-wc. Den öppna planlösningen mellan arbetsköket och övriga sociala ytor förlängs sommartid av den utanförliggande uteplatsen. Övre planet bjuder på hela fyra sovrum, varav det största har en fantastisk balkong mot söder. Välkomna att boka visning så får vi se vad ni tycker.

Beskrivning

RUMSBESKRIVNING: Lagom stor entréhall med både öppen och dold klädförvaring. Till höger ligger grovkök/tvättstuga, en gäst-wc samt smart förvaring under trappan. Det rejäla arbetsköket ligger till vänster och den öppna planlösningen mot intilliggande matplats och vardagsrum ger de gemensamma ytorna ljus och rymd. En fantastisk uteplats ligger direkt utanför vardagsrummet och här dukas matbordet allt som oftast under sommarhalvåret. En trappa upp ligger fyra sovrum, varav det största har en skön balkong med utsikt över trädgården och intilliggande strövområde. Planet hyser även det rymliga badrummet, ljussatt av ett takfönster.

KÖK: Renoverat kök (2010) med blank vit skåpsinredning och rejäla bänkytor i tålig komposit. Maskinerna utgörs av helkyl och helfrys (båda Miele), inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, diskmaskin samt induktionshäll. Här finns även ett användbart skafferi. Golvet är ett klinkergolv i skifferutförande.

BADRUM: Gäst-wc markplan: Renoverat 2001 med klinker och kakel. Wc och handfat.
Badrum övre plan: Plastmatta och våtrumstapet. Wc, handfat och duschkabin.

TVÄTTSTUGA: Tvättmaskin (Bosch 2019) och torkskåp. Här finns även grovvask och husets varmvattenberedare.

Dokument (pdf)

Planritningar Energideklaration.pdf Energirapport.pdf

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Vellinge 89:65, Vellinge kommun, Skattesats 29.93%.

Typ

Radhus

Storlek

Boarea 120 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Taxerad biarea är 18 kvm (tidigare uterum)

Rum

5 rum, varav 4 sovrum.

Tomt

Insynsskyddad baksida med äppelträd och bokhäck.
Storlek: 515 kvm.

Byggnadstyp

Radhus i två plan

Byggnad

Byggnadsår: 1977
Byggnadstyp: Radhus i två plan
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Betong (trä i gavlarna)
Bjälklag: Betong (till och med takbjälklaget är i betong)
Fasad: Tegel
Tak: Papp, omlagd 2001
Utvändigt plåtarbete: Målad plåt
Ventilation: Mekanisk frånluft ca 2014.
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Luft/luft-pump samt elradiatorer (används dock nästa aldrig)

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: E
Energiförbrukning: 159 /per kvm (atemp) och år
Energideklarationsdatum: 2020-02-21

Internet

Öppen fiber.

Övriga byggnader

Separat förråd på framsidan samt litet förråd invid uteplatsen på baksidan.

Uteplats

Skyddad uteplats i söderläge, med tak ifrån ovanliggande balkong

Bilplats

Eget garage i längan söder om Stallgången.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

34 850 SEK varav:
Uppvärmning: 23 000 SEK
VA: 5 000 SEK
Renhållning: 4 000 SEK
Samfällighet: 2 850 SEK

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 8 349 SEK.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 2 207 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 1 265 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 942 000 SEK.
Värdeår: 1979
Skatt/avgift: 8 349 SEK.

Inskrivningar/Plan

Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Vellinge Vellinge GA:8, Gemensamhetsanläggning: Vellinge Vellinge GA:9

Två samfällighetsföreningar finns kopplade till gemensamhetsanläggningarna; Klädgångens samfällighet samt Betgångens samfällighet. Årskostnad är 2 500 kr/år resp 350 kr/år (ingår i de angivna driftskostnaderna) och innefattar bl a områdesskötsel, garage, festlokal, lekplats osv. Enstaka gemensamma städdagar förekommer.
Planbestämmelser: Stadsplan Vattenskyddsområde

Pantbrev

8 st om totalt 1 042 400 SEK

Tillträde

Flexibelt, gärna inom ett par månader.

Närområde

Allmänt om området: Bilfritt närområde med enormt grönområde som närmsta granne i både söder och öster! Gångavstånd till Södervångsskolan (F-9) och både fotbollsplan och sporthall finns också i direkt närhet. Två lekplatser finns på området, bl a en nybyggd "kanin-lekplats".

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy