Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Könitzvägen 15, Stuvsta, Huddinge
Typ
Villa
KVM
126 kvm, biarea 48 kvm
Tomt
1 173 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Välskött och vacker villadröm med fantastisk trädgård

Det här vackra hemmet andas själ och trivsel. Ett genomgående välskött hus som är omgivet att vacker trädgård med allt man kan önska sig.

Ingen kan beskriva det bättre än ägaren själv tillsammans med sin ena dotter:

"Min beskrivning av att bo i rosa huset.
Det bästa med att bo i Stuvsta i det Rosa huset är att få bo i ett hus med äldre charm och en stor fin trädgård. Gå runt i trädgården och bara att njuta av och upptäcka allt som blommar vid olika tider. Plocka och skörda äpplen och njuta av allt som trädgården ger . Allt från rabarber på våren till björnbär på sensommaren. Åka och musta äpplen är en favorit, ingen must smakar så gott som egen skörd. Ta en kopp kaffe och bara sitta ner och ta det lugnt på någon av uteplatserna. Det finns alltid en plats i solen eller i skuggan om det är en varm sommardag. Uterummet är en favoritplats där hela storfamiljen och vänner kan samlas runt en middag från tidig vår till senhösten. Med lite uppvärmning så kan man sitta där året runt en mild vinter.
Det är underbara grannar i olika åldrar och barnen älskar den roliga tomten och här har det spelats mycket fotboll och annat kul tillsammans. Spännande trädgård i olika nivåer och en egen japansk bro. Perfekt och tryggt med den lilla vägen på baksidan där barnen lärt sig cykla.

Huset ligger skyddat för enskildhet men ändå nära till kommunikationer - pendeltåg, tunnelbana, buss - det finns alltid alternativ att komma in till stan. Huset är rymligt med stora rum. Perfekt till barnens alla åldrar. När de blev äldre så vill de ha enskildhet och flyttade in i rummet i källaren. Perfekt lösning för oss alla. Superskönt med en stor tvättstuga och dubbla tvättmaskiner. Maken älskade det stora garaget och dess möjligheter. Vi har trivts jättebra i huset under hela barnens uppväxt. Det är så mycket glädje i huset som vi hoppas går vidare till nästa familj.


Min dotters ord
När jag tänker på den rosa villan tänker jag på körsbär, plommon och äpplen under sensommaren. Barfota tassandes över bron som min pappa byggde under min barndom, den som länkar balkong med terrass. Jag tänker på gräs mellan tårna och på den stora gräsmattan som brukade locka till lek med grannbarnen, för när jag växte upp hade jag mitt eget barnen i bullerbyn. När jag tänker på den rosa villan minns jag dagar då jag drack kaffe på uteplatsen som badade i morgonsol, och vin på altanen kysst av kvällssol. Jag tänker på bussar, pendeltåg och tunnelbana bara ett stenkast bort som tar mig in till stadspulsen, och promenader till Kvarnbergsplan, Huddinge eller Stuvsta Centrum där småstadsidyllen myllrar. När jag tänker på den rosa villan tänker jag på cykelturer till sjön för bad och skridskoåkning. Jag tänker att världar möts, och att det alltid finns plats för alla. Men mesta av allt tänker jag nog på att jag är så otroligt tacksam för att mina föräldrar en gång för länge sedan valde att flytta in just där."

Hjärtligt välkommen på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy