Detta är en förhandsgranskning av objektet. Informationen kan komma att uppdateras.
Länk kopierad!
Bilder
BesiktigadBesiktigad

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Snårvägen 10, Nackdala, Tumba
Typ
Villa
KVM
136 kvm, biarea 58 kvm
Tomt
949 kvm (friköpt)
Rum
7 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Optimalt läge i Nackdala

För den som vill bo i Nackdala i en rymlig villa med ett läge och tomt som sticker ut, har nu en fantastisk möjlighet att få sin dröm utfylld.

Huset är beläget sist på gatan vid vändplan med tomten i stora delar angränsande mot allmänning. Vidare är tomten en egen oas som är väl ombesörjd på ett pedantiskt och smakfullt sätt, dessutom finns ett fristående uterum. Här finns det gott om odlingsmöjligheter, ett flertal fruktträd, vinrankor och blomstrande rabatter.

Invändigt har man utnyttjat varje kvadratmeter samtidigt som det finns gott om förvaringsmöjligheter.
Sovrummen kan till antalet bli sex och de sociala ytorna är fördelade på båda planen. Nedre planet har dessutom ett extra kök som medför generationsboende eller uthyrningsmöjligheter.
Båda planen genomsyras av rikliga ljusinsläpp, smakfulla färgval och gott om hemtrevnad. Från det övre planet når man det inglasade uterummet som förlänger såväl vår som höst och ger plats för större sammankomster.

Boende optimeras med garage, fibernät, säkerhetslarm med rökalarm och ett flertal kameror och närhet till det mesta familjen efterfrågar.

Välkommen hem!

Beskrivning

ENTRÉPLAN

HALL
Heltäckningsmatta (klinker finns under mattan), avhängningsyta bakom skjutdörrar samt i förråd under trappa.

SOVRUM X 2
Direkt till höger i hallen finns i dagsläget ett sovrum med ett extra rum som är tänkt som två sovrum. Båda har laminatgolv och har fönster mot framsidan.

SOVRUM
Trägolv, inbyggt garderobsystem och dubbla fönster mot framsida.

DUSCHRUM
Helkaklat med golvvärme. Duschhörna med vikväggar, tvättställ med under- och spegelskåp samt wc.

ALLRUM MED KÖK
Ett optimalt utrymme som i original egentligen endast består av förråd. Här har man skapat ett eget boende med ett rymligt allrum med trägolv, garderober och ingång till garaget. Köksdelen är mer eller mindre fullutrustad. Klinker, plats för matbord och infällda spotlights. Maskinerna består av spis, fläkt, kombinerad kyl/frys och diskmaskin.

TVÄTTSTUGA
Klinkergolv, förvaringsmöjligheter samt tvättmaskin (LG-19) och torktumlare (Siemens -17).

ÖVRE PLAN

HALL
Rymlig och möblerbar hall med inbyggda garderober samt utgång till uterum.

VARDAGSRUM
Rymligt med parkettgolv och rikliga ljusinsläpp från flertalet fönster. I förlängning av vardagsrummet finns en separat del som delas av med skjutdörrar och kan även användas som sovrum. Utgång till uterummet.

KÖK
Köket som renoverades 2009 har parkett och matplats för ca åtta personer. Rikligt ljusinsläpp och gott om avlastningsytor och skåpförvaring. Maskinerna består av spishäll, fläkt, inbyggd ugn och mikro, diskmaskin samt kombinerad kyl/frys.

SOVRUM
Parkettgolv, garderobsvägg samt fönster mot framsida.

DUSCHRUM
Plastmatta och kaklade väggar. Duschkabin, tvättställ med underskåp, förvaringsmöbel, wc samt vädringsfönster.

Övrigt

KOMMUNIKATIONER
Från Snårvägen tar det endast några minuter till närmaste busshållplats. Med buss tar det endast 3-5 minuter till Tumba centrum där pendeltåg avgår mot såväl Stockholm C (25min) som Södertälje C (20min). Med bil tar resan till Stockholm 25-30 minuter.

Från Tumba finns även en rad andra bussförbindelser, bland annat till Tullinge, Huddinge sjukhus, Fridhemsplan, Salem, Rönninge, Vårsta, Grödinge och till norra Botkyrka (T-bana).

NÄROMRÅDET
I det direkta närområdet i Nackdala finns fina promenadstigar och motionsspår kring sjön Aspen. På kort gångavstånd finns den mycket uppskattade restaurangen Vretastugan.

BUTIKER OCH SERVICE
Tumba Centrum är kommunens huvudcentrum. Här finns post, banker, apotek, systembolag, livsmedel, dammode, tyg, spel och tobak, kemtvätt, frisör, ur och optik, guldsmed, sportaffär, blommor, skor, skomakeri/nycklar, zoo, konditori, fotvård, restaurang och pizzeria med mera.

Bland övrig service kan nämnas bibliotek, konsthall, kommunalhus, församlingsexpedition, försäkringskassa, arbetsförmedling, polisstation och folktandvård.

På närmare avstånd finns Tuna centrum med bl.a. mataffär och Pizzeria.

FÖRSKOLOR, SKOLOR OCH FRITID
I Tumba finns det fem grundskolor:
Björkhaga skola (F-9),
Broängsskolan (F-9),
Kassmyraskolan (F-6),
Tunaskolan (ombyggd hösten 2002 samt den närmaste skolan)(F- 9).
I Tumba finns en friskola Kunskapsskolan (6-9). Skolan ligger i Alfa Lavals lokaler.

I Tumba ligger kommunens största gymnasieskola, Tumba gymnasium, som erbjuder både yrkes- och högskoleförberedande utbildningar. I samma lokaler finns även Alby gymnasiums Individuella program. Vägg i vägg med Tumba gymnasium finns Botyrka Mediecenter som bedriver medie- och det estetiska programmet, samt en rad olika kultur- och medieprojekt för barn och ungdomar.

Förskolorna är: Björkstugan, Lövholmen, Skäcklinge Gård, Nackdala, Kungstäppan, Kärrspiran, Tunagården samt Ängsgården och Vreta.

Dokument (pdf)

Planritningar Energideklaration.pdf Areauppmätning.pdf Besiktningsprotokoll.pdf

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Snåret 1, Botkyrka kommun, Skattesats 33.41%.

Församling

Botkyrka.

Typ

Villa

Storlek

Boarea 136 kvm, biarea 58 kvm.
Areauppgifter enligt areamätning.

Se bifogad uppmätning under dokument.

Rum

7 rum, varav 4-6 sovrum.

Tomt

Tomten är en egen oas med pedantisk touch. Här har inget lämnats åt slumpen, allting är väl genomtänkt och mycket smakfullt utfört. Förutom att det finns en mängd olika fruktträd så finns även vinrankor som ger rikligt med frukt och gott om odlingslådor som inrymmer det mesta som kan tänkas behövas i ett hushåll. Precisa planteringar ger denna trädgård en karaktär som den kräsne knappast kan klaga på.
Storlek: 949 kvm.

Byggnadstyp

2 plan i souterräng

Byggnad

Byggnadsår: 1970
Byggnadstyp: 2 plan i souterräng
Grundläggning: Platta på mark
Stomme: Trä och lättbetong
Fasad: Tegel och trä
Tak: Betongpannor, renoverat 2011
Fönster: 2-glasfönster
Ventilation: Självdrag
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Direktverkande el, samt luft/luft

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: C
Energiförbrukning: 48 kWh/kvm och år
Energideklarationsdatum: 2020-01-28
Energiprestanda primärenergital: 77 kWh/kvm och år

Internet

Fiber, Botkyrka Stadsnät.

Övriga byggnader

Redskapsbod.
Uterum på baksidan med skjutbara glaspartier.

Uteplats

Alternativen är många, här väljer man plats efter årstid och smak efter sol. Framsidan har en längsgående trätrall som fångar solen året om och är den självklara platsen för soliga vårdagar. Uterummen värms upp fort tidig vår och går att nyttja långt in på hösten. På den lilla altanen utanför uterummet i anslutning till huset fångar upp kvällssolen. Eller varför inte slå sig ner i den fantastiska trädgården och fånga solen när du själv önskar.

Bilplats

Garage med plats för en bil samt tre på uppfarten. Lyxigt nog finns det fria parkeringar utanför på vändplanen till gäster.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

31 036 SEK varav:
Uppvärmning: 23 363 SEK
VA: 5 465 SEK
Renhållning: 2 208 SEK

I uppvärmningen ingår även hushållsström.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 8 349 SEK.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 3 268 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 2 136 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 1 132 000 SEK.
Värdeår: 1970
Skatt/avgift: 8 349 SEK.

Inskrivningar/Plan

Planbestämmelser: Tomtindelning Stadsplan

Pantbrev

14 st om totalt 2 458 000 SEK

Renoveringar

Kök övre plan 2009
Tak 2011
Uterum 2015
Luft/luft 2016 nedre plan
Uterum på baksidan 2018
Kök nedre plan 2019
Fiber 2019

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy