Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Odalgatan 70, Lambohov, Linköping
Typ
Parhus
KVM
151 kvm
Tomt
291 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Kedjehus med vackert, naturnära och familjevänligt läge

Varmt välkommen till ett kedjehus om fem rum och kök på Odalgatan 70! Här stiger du in i ett ljust, perfekt planerat och hemtrevligt hem om 151 väl omhändertagna kvadratmeter med fräscha ytskikt, bra planlösning och sociala ytor. Bostadens hjärta är det fräscha och unika uterummet som skapar en speciell atmosfär, här njuter man av dagens alla timmar!

Det första som möter dig i huset är den stora, inbjudande och välplanerade hallen med hatthylla, klädhängare och platsbyggda garderober med skjutdörrar. Vidare finns ett stort, fräscht och modernt kök med påkostade material, generösa arbetsytor, bänkskiva i sten, stora fönster och gott om plats för matbord och stolar. Huset har tre sovrum, två badrum och ett öppet, socialt och lättmöblerat vardagsrum med stora fönster, mycket dagsljus, vacker utsikt, härliga umgängesytor och gott om plats för soffa och matgrupp. Det ena badrummet är stort, nyligen renoverat och påkostat med ett stort badkar, kommod, handfat, badrumsskåp och handdukstork. Det andra är praktiskt och trevligt med duschvägg.

På husets baksida finns ett stort och trivsamt inglasat uterum och en mysig trädgård med eftermiddags/kvällssol. Trädgården vetter ut mot ett öppet och fritt grönområde, vilket skapar en härlig atmosfär. Dessutom finns en friggebod på husets baksida med plats för t.ex. snickeri.

Lambohov är ett mycket välplanerat område med blandad bebyggelse samt skolor och förskolor på nära avstånd. Direkt närhet till Mjärdevi och Universitetet. Bekvämt avstånd till Djurgården centrum med dess serviceutbud samt optimala cykel- och bussförbindelser med övriga staden. Slaka motionsspår inbjuder till härliga promenader och löprundor. På kort cykelavstånd har man även Vallaskogen och Tinnerö Eklandskap.

Kontakta mäklaren vid intresse!

Beskrivning

Hall
Inbjudande hall med klinkergolv som övergår i ekparkett längre in. Innanför ytterdörren finns gott om plats för avhängning av ytterkläder. I anslutning till entrén finns en rymlig garderob med skjutdörrar och bra förvaring.

Kök
Väl tilltaget kök med mycket goda arbetsytor och bra förvaring. Den maskinella utrustningen utgörs av spishäll, spisfläkt, kyl och frys i fullhöjd, ugn, inbyggd mikrovågsugn och diskmaskin. Bänkskiva i sten och kakel som stänkskydd.
Matplats med utrymme för ett stort matbord 8-10 personer. Stort fönsterparti som ger ett härligt ljusinflöde. Klinkergolv Tapetserade väggytor.

Vardagsrum
Mycket stort och luftigt vardagsrum som går att göra om till två separata rum. Här finns utgång till uterum som vetter mot trädgården och en fantastisk vy. I vardagsrummet erbjuds goda sociala ytor och har gott om plats för soffa och matgrupp. Rummet har fönster i två väderstreck. Ekparkettgolv och tapetserade väggytor.

Badrum på nedre plan
Detta praktiska och trevliga badrum har kaklade väggar och klinkergolv som matchar fint. Här finns duschvägg.

Sovrum 1
Det första sovrummet är stort och mysigt och har fint ljusinsläpp, Inbyggda garderober med skjutdörrar och plats för dubbelsäng.

Sovrum 2
Lite mindre, lättmöblerat och mysigt rum som erbjuder fint ljusinsläpp och plats för exempelvis bäddsoffa och skrivbord.

Sovrum 3
Ett stort och fint sovrum med utmärkta förvaringsmöjligheter och plats för exempelvis bäddsoffa och skrivbord. Här finns alla möjligheter att göra rummet till kontor, barnrum eller gästrum.

Badrum övre plan
Stort, nyligen renoverat och påkostat badrum med jacuzzi, kommod, handfat, badrumsskåp och handdukstork. Här ligger mörkt klinkergolv som går fint ihop med rummets väggar i kakel och mosaik.

Altan
En stor och underbar altan med grillplats, sol hela eftermiddagen och kvällen och plats för matbord och stolar. Härifrån har du utsikt mot fri sikt om åkern och skogsområdet. Nås via uterummet.

Uterum
Här finns dessutom ett stort, inglasat och isolerat uterum med fräscha ytskikt, vinterisolerad stomme och plats för soffgrupp och matbord.

Tvättstuga
Husets tvättstuga är väldisponerad och fräsch och utrustad med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk, tvättlinor och bra förvaring.

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Iskarlen 34, Linköping kommun, Skattesats 32%.

Typ

Parhus

Storlek

Boarea 151 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

5 rum, varav 3 sovrum.

Tomt

Storlek: 291 kvm.

Byggnadstyp

1 ½ plan

Byggnad

Byggnadsår: 1981
Byggnadstyp: 1 ½ plan
Grundläggning: Platta på mark
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Trä
Tak: Betongpannor
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

TV

Fiber indraget. Det finns för närvarande Telia för alla fibertjänster.

Internet

Fiber indraget. Det finns för närvarande Telia för alla fibertjänster.

Övriga byggnader

Det finns två förråd som tillhör huset

Uteplats

Uteplats 1: Inglasat uterum
Uteplats 2: Altan

Bilplats

Garage i länga.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

65 161 SEK varav:
Uppvärmning: 15 086 SEK
Försäkring: 7 788 SEK
VA: 475 SEK
Renhållning: 358 SEK
Elektricitet: 36 454 SEK
Samfällighet: 5 000 SEK
Samfällighetsavgift (Snöröjning, underhåll av gator, garage, grönytor och lekplatser)

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 8 349 SEK.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 2 876 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 2 156 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 720 000 SEK.
Värdeår: 1986
Skatt/avgift: 8 349 SEK.

Inskrivningar/Plan

Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Linköping Iskarlen GA:1
Planbestämmelser: Stadsplan

Pantbrev

2 st om totalt 1 059 300 SEK

Renoveringar

2014

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy