Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Ingeborg Hermelins väg 6, Falun - Källviken, Falun
Typ
Friliggande villa
KVM
189 kvm
Tomt
1 014 kvm (friköpt)
Rum
7 rum

Nyproducerat tvåplanshus i lugnt barnvänligt och naturnära läge 

Funderar du på att bygga ett nytt hus men skulle helst vilja att huset stod färdigt att flytta in i? Ta chansen att slippa alla moment i byggprocessen och flytta in i denna nyproducerade funkisinspirerade tvåplansvilla! Här erbjuds ett luftigt boende med fint ljusinsläpp, hög materiell standard och bra planlösning. Detta hus är som gjort för familjen med höga krav på yta, funktion och design.

- Insynsskyddad tomt i sydvästläge
- Fyra sovrum på övervåningen och ett gästrum på undervåningen.
- Generösa förvaringsmöjligheter
- Braskamin
- Bastu
- Fem minuters promenad till skidbacken
- Lugn återvändsgata
- Perfekt för barnfamiljen att växa i

Här välkomnas du av en funktionell och trevlig hall med klädhängare, rymligt kapprum samt garderober med skjutdörrar. Vidare in i huset möts du av en fantastisk rymd där kök, vardagsrum och matsal är förenade genom den öppna planlösningen. Du slås av de enhetliga materialvalen där bland annat de vitlaserade trägolven flätar samman hela huset. Härligt ljusinsläpp med fönster hela vägen ner till golvet och snygga fönsterbrädor i sten. Huset har ett stilrent, socialt och fräscht HTH-kök med bra förvaringsmöjligheter i den trevliga köksön, vit betongmönstrad bänkskiva och skåpluckor i grå kulör.

Huset har två rymliga badrum med påkostade materialval bestående av stora kommoder, dimbara spotlights och golvvärme med stora klinkerplattor. Badrummet på nedre plan har även bastu som du kan njuta av efter en dag i skidbacken som ligger fem minuters promenad bort. Badkar på övervåningen.

Här ingår en insynsskyddad tomt i bästa sydvästläge om 1014 kvadratmeter som erbjuder sol hela dagen från tidig vår till sen höst. Husets trevliga altan, som nås via vardagsrummet, passar utmärkt för såväl lek som umgänge. Tomten omsluter hela huset och från baksidan har du utsikt över Källviksbacken och skogen. En gjuten platta finns förberedd för framtida garage.

I detta helt nya bostadsområde bor du med tillgång till förskola, skola, lekparker, busshållplats, vackra grönområden och skidbacke en kort promenad från huset. Maten kan du enkelt inhandla uppe vid Tallenområdet som enbart är ett par minuters bilresa bort. Samuelsdals golfbana, härliga grönområden och elljusspår för kvällspromenaden finns i området. Du kan enkelt ta med barnen och bada i Runn vid Främby udde. Centrala Falun ligger på 5 kilometers avstånd och du når snabbt riksvägen vilket underlättar pendling till Borlänge.

Huset ligger bra placerat i området på en lugn återvändsgata.
Välkommen till Lilla Källviken och drömmen för barnfamiljen!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy