Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Vashögsvägen 14, Dösjebro, Kävlinge
Typ
Villa
KVM
147.0 kvm, biarea 36.0 kvm
Tomt
864 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

1-plans villa i Dösjebro

Välkommen till Vashögsvägen 14 i Dösjebro, en mycket välskött villa från 2000, som är den perfekta familjevillan med allt på ett plan. Här erbjuds en stor sällskapsavdelning, inglasat uterum, rymligt kök med burspråk, fyra bra sovrum, två helkaklade badrum, en klädvårdsavdelning samt ett stort garage som har en rejäl förrådsdel. Huset känns dessutom extra luftigt då takhöjden är högre än Svensk standard.

I hallen som vi kommer in i är luftig och inbjudande. Ytterkläderna förvarar man i en intilliggande garderob. Plats finns också för en fristående tamburmajor om man önskar ytterligare utrymme för ytterkläderna.
På var sida om hallen finns det två bra sovrum som passar ypperligt som barnens rum. Här ligger också ett helkaklat badrum. Vardagsrummet som vi når rakt fram från hallen sett har plats för både soffgruppen och matrumsmöblemanget. Bra ljusinsläpp med stora fönster och altandörr ut till uterummet. Vardagsrummet ligger centrerat i huset och sammanbinder husets alla olika avdelningar.
Uterummet som är en härlig oas under sommarhalvåret kan nyttjas även när det är kyligare då det är försett med golvvärme.
Den andra sovrumsavdelningen ligger vid vardagsrummets slut. Här har nuvarande ägare sin privata del. Här finner vi ett stort fint sovrum, ett badrum som består av både dusch, badkar och bastu och sen har man ett intilliggande dressing room som känns så lyxigt. Om man har behov av ett fjärde sovrum så kan man nyttja sitt dressing room som detta istället.
Köket som vi också når via vardagsrummet är en naturlig samlingspunkt för familjen. Det är mycket rymligt och trivsamt. Ett burspråk ger köket sin härliga karaktär och ljusa inramning.
Bredvid köket finns bostadens tvättstuga och en entré med direkt access till garaget. Det är så bekvämt med ett garage som man når direkt från bostaden. Garaget har också en stor förrådsdel som rymmer det mesta och skulle man ändå sakna förvaring så finns det dessutom en vind ovanför garaget.
Flytta till familjevänliga Dösjebro som är en trivsam idyll med bra kommunikationer via tåg och närhet till E6:an som gör att du når snabbt till både Malmö, Lund, Landskrona och Helsingborg.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy