Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Bergtomtavägen 18, Fullersta, Huddinge
Typ
Villa
KVM
165 kvm
Tomt
1 114 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Modern och högt belägen livskvalitet med naturen som ena grannen.

Längst in på lugn och högt belägen återvändsgata finner vi detta fantastiska hus som nu är till salu. Huset är placerat för att smälta in i naturen och de olika uteplatserna på framsidan såsom baksidan bjuder på flera olika möjligheter att njuta av den lugna och harmoniska tillvaron.

Ett genomgående välplanerat kvalitetshem där vi bland annat finner öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med braskamin som central punkt och stora fönster ut mot fantastisk skog och natur. Vi finner även 2 helkaklade och mycket stilrena badrum, extra allrum samt 4 bra sovrum varav det ena med egen walk-in-closet. Omgivet av stora trädäckade uteplatser med möjlighet till såväl solstolar som sittgrupper för trevligt umgänge i goda vänners lag. En lättskött men ack så välskött trädgård där gränsen mot allmänningen suddas ut och skapar en härlig oas på baksidan.

Trots sitt lugna läge så finns förskola, skola, buss och centrum i närheten.

Ett hem att trivas i som bör upplevas på plats.

Hjärtligt välkommen på visning!

Några rader från säljarna själva:

"Ett fantastiskt hus och framförallt en fantastisk plats alla årstider med stora fönster mot baksidan dvs skogen!! Det vi uppskattat allra mest är det privata läget, utan insyn och med naturens närhet. Nära stan men som att bo på landet. Tror det kan vara en av de högre platserna i Huddinge, vilket också såklart skapar ett speciellt härligt ljus och lugn.
Vi har de mer sociala ytorna på nedervåningen där den öppna planlösningen gör att det finns plats för många gäster och trevliga middagar. De mer privata delarna med vardagsrum och sovrum finns en trappa upp där barnen kan härja fritt. Också smidigt att slippa få in grusiga barn i huset, allt det stannar i groventrén. Likaså finns extra plats för både förvaring såsom övernattande gäster på bottenplan. På övervåningen finns också extra förvaring i kattvindarna som sväljer massor.
Det bästa är faktiskt att komma hem efter en lång arbetsdag och slå sig ner i fåtöljen framför brasan!
Sen såklart, närhet till bra skola och förskola. Ett tryggt område där vi kan släppa barnen fritt!
Att avnjuta morgonkaffet på baksidan med sol i ögonen och fågelkvitter nära är svårslaget! Likaså att vakna till naturen, genom takfönstret i sovrummet kan man både kika på stjärnorna såsom att titta på en blå himmel.
Lugnt, tyst och fridfullt! Husets är placerat för att smälta in i naturen, likaså de olika uteplatserna å både framsida som baksida är som olika rum."

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy