Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Österkvarn 148, Österkvarn, Falun
Typ
Friliggande villa
KVM
108 kvm
Tomt
8 377 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Villa vid Svärdsjön 

Välkommen till denna härliga enplansvilla! Här erbjuds ett inbjudande boende med fräscha ytskikt, öppen spis och behagliga färgval. Dessutom har huset härlig karaktär och fantastisk utsikt över Svärdsjön.

I detta hus finns mycket som är värt att lyfta fram. Till bostadens höjdpunkt hör ett härligt, stilrent kök med mörka skåpluckor, öppen planlösning mot vardagsrummet/matdelen och snygg bänkskiva i betong. Trevligt att kunna laga maten tillsammans runt den rymliga köksön. Charmig mix mellan gammalt och nytt. Vardagsrummet har en mysig öppen spis med insats och vacker utsikt mot både skog och sjö. Vardagsrummets matdel kan med enkla medel göras om till ytterligare ett sovrum. Huset flätas samman genom ett vackert trägolv och klinker i samma ton vilket ger ett harmoniskt intryck. Smakfullt renoverat badrum med dusch, toalett, badkar, kommod, golvvärme och spotlights samt en rymlig tvättstuga med groventré. Sovrummen är ljusa och master bedroom ligger i anslutning till en rymlig walk in closet.

Till huset hör ett nybyggt garage med motordriven port och goda förvaringsmöjligheter. Dessutom finns här en stor och underbar altan med trädäck och lättmöblerade ytor. Den rogivande och välskötta natur- trädgårdstomten erbjuder bärbuskar, fruktträd, lekstuga, stora gräsytor, uthus och fristående friggebod. Möjlighet finns till del i gemensam bad- och båtplats i Svärdsjön.

Svärdsjö centrum har allt man behöver i form av kommunikationer, livsmedelsbutik, apotek, skola, förskola, vårdcentral. Enbart 30 min bilresa in till Falu centrum.

Detta hus är perfekt för dig som vill leva nära naturen och sjön och som önskar ett modernt boende där allt är klart. Den mindre familjen eller kanske pensionärsparet som letar efter ett boende i ett plan ska absolut besöka detta hus. Välkommen på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy