Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Kållesjö Mariedal 1, Surtandalen, Borås
Typ
Friliggande villa
KVM
150 kvm
Tomt
28 389 kvm (friköpt)
Rum
7 rum

Ansvarig mäklare

Carl-Henrik Henrell
Ansvarig mäklare Carl-Henrik Henrell

LANTLIG IDYLL MED MÅNGA MÖJLIGHETER

I vackra omgivningar strax utanför Bollebygd ligger denna lantbruksfastighet om knappt 3 ha. Boningshuset är byggt 1906 och har mycket av den äldre charmen bevarad. Fastigheten är ansluten till fibernätet. I entréplanet finns ett rymligt och charmigt vardagsrum med utsikt över ängarna mot skogen, stort kök, gästrum samt en dörr till tillbyggnaden där tvättstuga och badrum ligger. På övre plan finns 2 större sovrum och 2 mindre samt ett allrum. I huset finns hela 4 eldstäder - en stilren kakelugn och en pelletskamin i vardagsrummet, vedspis i köket samt en kamin i ett av de större sovrummen på övre plan.
Ladugården är i bra skick och erbjuder stora och bra ytor som en carport med plats för 3 bilar, tillbyggd förrådsdel med plats för fordonsförvaring, varmbonad verkstadsdel och kontor med pentry samt stora ytor på höloftet där man även inrett en festlokal där det finns plats för många - ja, det kan regna på midsommar... På fastigheten finns också en mysig gäststuga som är byggd i 1,5-plan. Plan trädgårdstomt runt byggnaderna med en mindre skogsridå mot nordväst samt 2 större ängar om ca 2 ha mot sydost.

Fastigheten har ett lugnt och lantligt läge några km utanför Bollebygd. Man har knappt 4 km till RV40 med pendlingsavstånd till både Borås och Göteborg. Landvetter flygplats ligger ca 2,5 mil från fastigheten. Ett bra geografiskt läge i ett expansivt område.

Här finns alla möjligheter att trivas i en lantlig miljö nära skog och sjö. Nuvarande ägare har tidigare drivit ett hundpensionat på gården och platsen lämpar sig väl för djurhållning. Har du en utrymmeskrävande hobby eller verksamhet som kräver lager? Fiberuppkoppling finns både i huset och ladugården. Detta kan vara fastigheten för dig. Välkommen på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy