Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Pilgrimsvägen 19, Barsebäck, Kävlinge
Typ
Villa
KVM
147 kvm
Tomt
509 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Nybyggd villa från 2017 i mysiga Barsebäck som har öppen planlösning och fina materialval.

Välkommen till Pilgrimsvägen 19, en adress som bjuder på lantlig inramning med den Skånska slätten inpå knuten och i närområdet bjuds det på fina badstränder, förstklassig golfbana samt shopping på Center Syd. Med nära anslutning till E6:an så pendlar man snabbt in till ett flertal större städer.
2017 uppförde Derome etapp 3 i Barsebäcks by, en byggnation bestående av 25 villor med olika hustyper och planlösningsalternativ. Villa Aranäs som nu skall få sin presentation har en modern öppen planlösning, många fönsterpartier i olika dimensioner som skapar karaktär och spännande design. Resultatet har blivit en mycket ljus och trivsam bostad som man längtar hem till. Nuvarande ägare har gjort tidlösa materialval som följer som en röd tråd genom hela bostaden. Det blir lätt att inreda och det känns enhetligt och mycket tilltalande.
När vi kommer in i bostaden så möts man av en hall som bra är planerad med hatthylla för ytterkläderna och möjlighet att göra extra förvaring med garderob om så önskas. Direkt till höger kommer vi in i det vita Marbodalköket som har fantastiska förvaringsmöjligheter med så många skåp att matlagningsfantasten får plats med all sin utrustning. Köket har vackra laminatbänkskivor med granitkänsla och ovanför finns en slipad vit kakelplatta som ger extra karaktär till köket.
Huset har en fantastiskt trevlig öppen planlösning som bjuder in till det stora umgänget där man umgås medan man ännu lägger sista handen vid matlagningen. Den öppna planlösningen bildar en generös social yta bestående av kök med matplats, tv-hörna och vardagsrum, där vardagsrumsdelen och köksdelen sammanlänkas via tv-hörnan där man även kan sitta och njuta av kaminens sprakande eld och värmespridning. Härifrån har man utgång till uteplatsen och det mysiga spa-badet som är elixiret för livsnjutaren. På bottenplanet finns två stora sovrum som båda rymmer dubbelsängen och förvaring i form av garderober. Det finns ett stort helkaklat badrum med dusch, groventré där man har klädvården och en bra garderob för förvaring.
Via en vitlaserad trappa når vi ovanvåningen som har ett allrum, hall, ett stort sovrum samt ett badrum. Om behov finns så kan man med stor enkelhet bygga om allrummet till ett extra sovrum. Villan har totalt 3 sovrum men kan med denna förändring få hela fyra sovrum. Hallen är luftig och bred så möjlighet finns att nyttja den till en arbetshörna då ett mindre skrivbord kan få plats.
Kom och njut av detta vackra hem som bara är att flytta in i och köp dig många års underhållsfri tillvaro då allt bara är knappt tre år gammalt!
Varm välkomna på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy