Länk kopierad!

Visningar

tors 30 jan 17:00 - 18:00
Välkommen att boka på nätet

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 850 000 SEK
Adress
Pilgrimsvägen 19, Barsebäck, Barsebäck
Typ
Friliggande villa
KVM
147 kvm
Tomt
509 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Nybyggd villa från 2017 i mysiga Barsebäck som har öppen planlösning och fina materialval.

Välkommen till Pilgrimsvägen 19, en adress som bjuder på lantlig inramning med den Skånska slätten inpå knuten och i närområdet bjuds det på fina badstränder, förstklassig golfbana samt shopping på Center Syd. Med nära anslutning till E6:an så pendlar man snabbt in till ett flertal större städer.
2017 uppförde Derome etapp 3 i Barsebäcks by, en byggnation bestående av 25 villor med olika hustyper och planlösningsalternativ. Villa Aranäs som nu skall få sin presentation har en modern öppen planlösning, många fönsterpartier i olika dimensioner som skapar karaktär och spännande design. Resultatet har blivit en mycket ljus och trivsam bostad som man längtar hem till. Nuvarande ägare har gjort tidlösa materialval som följer som en röd tråd genom hela bostaden. Det blir lätt att inreda och det känns enhetligt och mycket tilltalande.
När vi kommer in i bostaden så möts man av en hall som bra är planerad med hatthylla för ytterkläderna och möjlighet att göra extra förvaring med garderob om så önskas. Direkt till höger kommer vi in i det vita Marbodalköket som har fantastiska förvaringsmöjligheter med så många skåp att matlagningsfantasten får plats med all sin utrustning. Köket har vackra laminatbänkskivor med granitkänsla och ovanför finns en slipad vit kakelplatta som ger extra karaktär till köket.
Huset har en fantastiskt trevlig öppen planlösning som bjuder in till det stora umgänget där man umgås medan man ännu lägger sista handen vid matlagningen. Den öppna planlösningen bildar en generös social yta bestående av kök med matplats, tv-hörna och vardagsrum, där vardagsrumsdelen och köksdelen sammanlänkas via tv-hörnan där man även kan sitta och njuta av kaminens sprakande eld och värmespridning. Härifrån har man utgång till uteplatsen och det mysiga spa-badet som är elixiret för livsnjutaren. På bottenplanet finns två stora sovrum som båda rymmer dubbelsängen och förvaring i form av garderober. Det finns ett stort helkaklat badrum med dusch, groventré där man har klädvården och en bra garderob för förvaring.
Via en vitlaserad trappa når vi ovanvåningen som har ett allrum, hall, ett stort sovrum samt ett badrum. Om behov finns så kan man med stor enkelhet bygga om allrummet till ett extra sovrum. Villan har totalt 3 sovrum men kan med denna förändring få hela fyra sovrum. Hallen är luftig och bred så möjlighet finns att nyttja den till en arbetshörna då ett mindre skrivbord kan få plats.
Kom och njut av detta vackra hem som bara är att flytta in i och köp dig många års underhållsfri tillvaro då allt bara är knappt tre år gammalt!
Varm välkomna på visning!

Beskrivning

Hall:
Ekparkett och målade väggar. Hatthylla för ytterkläderna.

Klädkammare:
I anslutning till hallen finns en klädkammare som har både klädstång samt skåp för förvaring.

Kök:
Vita köksluckor från Marbodal och laminatbänkskiva med stenkänsla. Ekparkett och vitmålade väggar. Vit fasad kakel ovanför bänkskivan.
Utrustning:
Kyl, frys, köksfläkt, micro, diskmaskin ,spishäll och varmluftsugn, Samtliga vitvaror från Siemens.

Vardagsrum:
Stort vardagsrum med öppen planlösning mot köksdelen. Vardagsrummet rymmer både den stora soffan och en tv-hörna. Kamin från Contura finns centralt placerad mellan köksdelen och vardagsrumsdelen bredvid matplatsen. Utgång från vardagsrum till trädäcket.
Ekparkett och målade väggar.

Badrum på bottenvåningen:
Dusch med vikdörrar, toalett och handfat. Vit inredning.
Svartgrå klinker på golvet och vitkaklade väggar. Golvvärme och handdukstork.

Tvätt/groventré:
Svartgrå klinker på golvet och vita väggar. Arbetsbänk i laminat och ett flertal skåp ovanför som ger bra förvaring. Vit inredning. Golvvärme.
Tvättmaskin och torktumlare från Siemens.

Sovrum på bottenvåningen:
Två bra sovrum som båda rymmer dubbelsängen. Garderober finns i båda rummen.
Ekparkett och vitmålade väggar.

Övre plan:

Allrum:
Ekparkett och vitmålade väggar. Här kan man enkelt sätta upp en vägg och göra om utrymmet till ett fjärde sovrum.

Badrum på ovanvåningen:
Dusch med vikdörrar, toalett och handfat.
Svartgrå klinker på golvet och vitkaklade väggar. Handdukstork.

Sovrum på ovanvåningen:
Ekparkett och vitmålade väggar. Garderober.

Övrigt

Idag är fastigheten taxerad med typkod 210 då fastigheten varit under nyproduktion till 2017. Skatteverket kommer ge fastigheten en ny typkod, småhus 220. Nytt taxeringsvärde med fri fastighetsskatt fram till 2031.

Dokument (pdf)

Planritningar Energideklaration Pilgrimsvägen 19.pdf Rapport Pilgrimsvägen 19.pdf

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Barsebäck 42:93, Kävlinge kommun, Skattesats 31.01%.

Församling

Löddebygden.

Typ

Friliggande villa

Storlek

Boarea 147 kvm.
Areauppgift enligt ritning.

Rum

5 rum, varav 3-4 sovrum.

Tomt

Lättskött tomt som inramas med ligusterhäck.
Storlek: 509 kvm.

Byggnadstyp

2 plan

Byggnad

Byggnadsår: 2016
Byggnadstyp: 2 plan
Övrigt: Inflyttning 2017
Grundläggning: Platta på mark
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Puts
Tak: Betongpannor
Fönster: 3-glas fönster från Elite
Ventilation: Mekanisk frånluft
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Frånluftsvärmepump Nibe
Elförbrukning: 9 845 kWh/år.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: C
Energiförbrukning: 147 /per kvm (atemp) och år
Energideklarationsdatum: 2020-01-19
Energiprestanda primärenergital: 82 /kWh per kvm och år

TV

Fiber-Telia

Internet

Fiber-Telia

Övriga byggnader

Carport med förrådsdel.
Carporten har måtten 5,95 m x 3,49 m. Förråd på 8,6 kvm.

Uteplats

Trädäck med plats för både trädgårdsmöblemanget samt ett mysigt spabad.

Bilplats

Carport

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

27 365 SEK varav:
VA: 5 000 SEK
Renhållning: 1 981 SEK
Elektricitet: 20 384 SEK
Tillkommer gör fiberkostnad till Telia. Nuvarande ägare har genom Telia ett stort paket med fullt utbud av kanaler. Kostnaden för bredband, tv-kanaler och IP-telefoni är 1275:-/månad men man kan ha mindre paket till lägre kostnad.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 5 920 SEK.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 592 000 SEK (fastställt avseende år 2018).
Typkod: 210, Småhusenhet, tomtmark. Äganderätt.
Markvärde: 592 000 SEK.
Skatt/avgift: 5 920 SEK.

Inskrivningar/Plan

Planbestämmelser: Detaljplan

Pantbrev

2 st om totalt 3 400 000 SEK

Närområde

Allmänt om området: Barsebäcksby är belägen i Kävlinge kommun. Orten är uppbyggd kring Barsebäcks gods med dess uråldriga historia. Området har lummiga trädgårdar kombinerat med vackra stenhus samt tegelhus från mitten av 1900-talet. Även många nya, moderna villor tillkommer i utkanterna av byn. Bra barnomsorg, flera skolor tillsammans med ett utbud av service gör vardagen bekväm. Här finns en privat förskola och grundskola F till 9, Barsebäcks Montessori. I Barsebäck finns även tre lekplatser. I närheten finns också golfbanan Barsebäck Golf & Country Club. Området har blivit populärt för familjer som söker lugnet och närheten till naturen men som ändå vill ha tillgång till sydvästra Skånes arbetsmarknad. I närheten hittar man många cykel- och vandringsleder som erbjuder ett aktivt liv. Närheten till E6 möjliggör pendling till såväl Malmö, Lund och Helsingborg som Köpenhamn.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy