Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Rudsjökroken 2A, Vikingshill/Kummelnäs, Nacka
Typ
Villa
KVM
192 kvm, biarea 9 kvm
Tomt
1 416 kvm (friköpt)
Rum
8 rum

Stor familjevilla i idylliska Vikingshill

Välkommen hem till denna välbyggda familjevilla med ett lugnt och naturskönt läge utan genomfartstrafik. Huset är ett genomtänkt och mycket välmående Trivselhus från 2008 med ljusa materialval och ett vackert ljusinsläpp. Huset karaktäriseras av stora öppna sällskapsytor, påkostade materialval och ett vardagsrum med kamin och över 4 meter i takhöjd. Välplanerat Kvänum-kök med bardel. 2011 fick huset en tillbyggnad och erbjuder idag en golvyta på över 200 kvm. Här finns förutom 6 st sovrum och dubbla badrum också praktiska ytor såsom loft, arbetshörna och en walk-in-closet.

Området genomgår idag en förvandling där en ny detaljplan antogs 25 februari 2019 som bland annat innebär parkyta, bollplan och lekplats ett stenkast från tomten och förskola på intilliggande Åbroddsvägen. Genomförande tiden är satt till tre år från antagande. Detaljplanen innebär även inkoppling av kommunalt vatten och avlopp samt kommunalt övertagande av vägar. För kostnader och mer information, se detaljplan, VA-taxa samt: https://www.nacka.se/stadsutveckling-trafik/har-planerar-och-bygger-vi/sok-projekt-pa-namn/bagvagen-abroddsvagen/

I samband med villaförsäljning finns möjlighet att köpa anslutande tomt med möjlighet till bygglov senast 2022-02-25.
Läs mer: https://bostad.skandiamaklarna.se/till-salu/CMTomt/CMTOMT50PCJOOJ6S26TMIG

Vikingshill/Kummelnäs är en lugn och barnvänlig villaidyll som omgärdas av vatten och natur. Ca 1 km bort finns trevliga badsjön Sågsjön med sandstrand, brygga och klippor. På promenadavstånd når man också Velamsund som med sina 700 hektar är ett av Nackas största friluftsområden. Velamsunds gård och restaurang Långa raden är ett populärt utflyktsmål såväl sommar som vinter. I närområdet finns också ridskola, kajakklubb, golfklubb samt båtklubb med gästplatser. Områdets elljusspår bjuder på löpning på sommaren och längdskidor på vintern.

Från huset har du ett par minuters gångavstånd till busshållplats och vid Hasseluddens brygga finns det även tillgång till reguljär båtförbindelse till Slussen och Strömkajen som tar cirka en halvtimme. Vid Orminge centrum finns även gratis pendlarparkering i anslutning till motorvägsbussen 446 som går var 4:e minut i rusningstrafik.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy