Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 395 000 SEK / Eller högstbjudande
Adress
Medbacken 4, Borlänge
Typ
Villa
KVM
148 kvm, biarea 170 kvm
Tomt
1 042 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Öppet och stort boende i trivsamma och mysiga Medbacken med stor potential

Nu erbjuds ett rymligt boende på 148 kvm med hela 170 kvm biyta i härliga Medväga huset är idag indelat i 3 sovrum + allrum på övre plan samt 1 allrum och stor yta för att skapa fler rum på nedre plan!. Huset har stor potential och erbjuder fina möjligheter skapa ett hem efter eget tycke. Den här bostaden har öppna ytor som skapar möjlighet till umgänge och vad sägs om bastu, 2 öppna spisar och ett härligt utomhusspa.

Beskrivning

Kök
Det sociala, öppna och äldre köket har ljusa väggar och laminatgolv. Utrustningen består av ugn, kyl, frys, mikrovågsugn, fläkt, diskmaskin och Spishäll. I övrigt erbjuder köket fönster mot tomten, vita skåpluckor, generösa arbetsytor och gott om plats för matbord och stolar, här hittar vi också ett större skafferi med gott om plats för förvaring av köksredskap. Via köket/matrummet når man även husets altan/trädäck.

Vardagsrum
Vardagsrummet på det övre planet har ljusa väggar och äldre vackert stavgolv. Fint ljusinsläpp, fönster åt två håll och gott om plats för soffa och matgrupp gör rummet till en härlig samlingspunkt för hela familjen.

Allrum
Stort och mysigt allrum på nedre plan med charmigt äldre plankgolv med tapetserade väggar och bröstpanel används idag som biorum. Här erbjuds en härlig öppen spis och plats för soffgrupp. Utanför husets 2:a altandörr har grund lagts för att bygga uterum (förberett för golvvärme), här finner man även ett utomhusspa för året runt bad. Från allrummet når man också husets stora förrådsutrymme/extrarum.

Sovrum 1
Detta sovrummet är ljust och trevligt och har plats för garderob och plats för säng.Fungerar utmärkt som barnrum, gästrum, kontor eller avlastningsrum.

Sovrum 2
Ett lättmöblerat sovrum med utsikt mot husets trädgård, plats för säng och plats för exempelvis bäddsoffa och skrivbord. Mönstrad tapet och har plastmatta. Fungerar utmärkt som barnrum, gästrum, kontor eller avlastningsrum.

Sovrum 3
Ett stort och trevligt sovrum med garderob, vacker utsikt och plats för dubbelsäng. Detta rum med väggar i rogivande ton och laminatgolv passar utmärkt som gästrum, barnrum eller avlastningsrum.

Badrum 1
Stort badrum med toalett, badkar, dubbelhandfat och badrumsskåp. Här ligger våtrumsmatta som går fint ihop med rummets ljusa väggar.

Förrådsutrymme/Hobbyrum
Större delen av källarplanet består idag utav ett förrådsutrymme. Detta förrådsutrymme är idag avdelat för att använda som ett extrarum och förråd. Utrymmet har en enorm potential för att kunna bli något alldeles speciellt, här är det bara fantasin som sätter stopp.


Gäst WC/Tvättstuga/Bastu
Denna lite mindre och fräscha gäst WC har ljusa väggar och våtrumsmatta som matchar fint. Här finns toalett och handfat. Innanför dörren når man även husets rymliga tvättstuga och en bastu

Dokument (pdf)

Besiktningsprotokoll Medbacken 4.pdf Driftkostnader Medbacken 4.pdf

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Röjningen 8, Borlänge kommun.

Typ

Villa

Storlek

Boarea 148 kvm, biarea 170 kvm.

Rum

5 rum, varav 0 sovrum.

Tomt

Storlek: 1 042 kvm.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 0 SEK.

Inskrivningar/Plan

Rättigheter last: Last: Avtalsservitut: Ledning Mm, 20-IM1-77/541.1
Inskrivna servitut och övriga gravationer: Avtalsservitut Ledning Mm
Planbestämmelser: Stadsplan

Pantbrev

8 st om totalt 1 402 500 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy