Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Brunnbäcksvägen 44, Krylbo, Avesta
Typ
Friliggande villa
KVM
88 kvm, biarea 88 kvm
Tomt
978 kvm (friköpt)
Rum
0 rum

Hus med pool i Karlbo    

Välkommen till denna ljusa femrumsvilla om 88 kvadratmeter, belägen i trevliga, trivsamma och omtyckta Karlbo. Det här är ett hemtrevligt boende med braskamin, stort vardagsrum och inglasat uterum i anslutning till den härliga poolen. Bostaden får mycket av sin karaktär från de smakfulla färgvalen och det märks tydligt att någon har lagt mycket tid och möda på att få till den rätta finishen.

Huset består bland annat av ett fint och ljust kök med bänkskiva i laminat, vita skåpluckor, öppen planlösning mot vardagsrummet och plats för matbord och stolar. Här finns fyra sovrum, varav ett i källarplan, samt ett rymligt, lättmöblerat och öppet vardagsrum med fönster åt två håll, härliga umgängesytor och braskamin. Badrummet är funktionellt med toalett, badkar, dusch och kommod.

Huset står på en lättskött och barnvänlig trädgårdstomt med fruktträd, bärbuskar, välskött gräsmatta och lekstuga. 15 st Tujor är planterade på framsidan av huset vilket kommer skapa fint insynsskydd. Här finns även en rund och härlig pool omsluten av en trätrall som binder samman det inglasade uterummet med poolområdet. Vill du avnjuta ett bastubad efter ett dopp i poolen når du enkelt bastun via groventrén. Garage och förråd finns även i anslutning till huset.

Karlbo är en mycket omtyckt och trevlig del av Krylbo. Fastigheten ligger nära naturen och inom gångavstånd hittar du bland annat promenadstråk vid älven. Förskola, skola, lekparker och fina skogspartier finns i närområdet. 5 min bilresa bort finns järnvägsstationen Avesta/Krylbo. 1 km bort finns Tjärnsjön med lekplats och grillplats. Området har även ett mysigt sommarcafé vid Karlfeldsgården i Karlbo.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy