Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Oxelgatan 7, Höör
Typ
Villa
KVM
160 kvm, biarea 80 kvm
Tomt
1 376 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Möt sommaren i detta fantastiska funkishus!

Påkostad familjevilla om totalt 240 kvm, på stor hörntomt om närmre 1400 kvm angränsande till skog och grönområde. Sedan 2015 har man totalrenoverat villan, samtliga tunga renoveringsposter är utförda, såsom värmesystem, fönster, badrum, kök och omdränerad grund.
Oxelgatan är belägen i ett centrumnära område där man har både förskolor, grundskolor på bekvämt avstånd, samtidigt som naturen gör sig påmind direkt vid husknuten. Kan man bo bättre? Utemiljön erbjuder bland annat stor del gräsmatta, takbeklädd altan och ett lyxigt spabad. Då tomten är väldigt stor finns det utan problem plats för både studsmatta, pool och bollekar.

Tegelfasaden är vackert röd i fin kombination med de nya Trarydsfönster med utsida i skogsgrönt och redan från framsidan får man en känsla av att huset är väl omhändertaget. Entrésida med takbeklädd farstukvist välkomnar oss in. Luftiga ytor med öppen planlösning mellan vardagsrum, matplats och kök. Här njuter man vid braskaminen som är perfekt placerad i detta utrymme. På entréplan finner vi ett av husets nyrenoverade badrum, båda med golvvärme. För barnfamiljen är planlösningen ypperlig då sovrumsavdelningen finns på övre plan, med tre riktigt rymliga sovrum. Ytterligare ett badrum, även detta helkaklat.
Vattenburen golvvärme på hela entréplan och nya radiatorer på övre plan. Luft/vatten värmepump från 2015.
Extra utrymme finns i den fräscha källaren, hobbyrum, tvättstuga, förrådsrum och matkällare. Ny dränering runt grunden. En mycket välplanerad, påkostad och trivsam villa på ett mycket attraktivt läge - varmt välkommen att boka en visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy