Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Rundelsgatan 7, Kävlinge, Kävlinge
Typ
Villa
KVM
96 kvm, biarea 15 kvm
Tomt
582 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Topprenoverad villa på ett av Kävlinges bästa läge!

Med modern design har villan topprenoverats och tillsammans med husets själ och charm från anno 1925 får huset sin helt unika karaktär. Renoveringen har gjorts från grunden med både dräneringsarbete, ny el och VVS och sen har allt invändigt renoverats till toppklass.
Idag har bostaden två sovrum på ovanvåningen men i källaren finns det möjlighet att ha ytterligare sovrum och det finns dessutom möjlighet att inreda vindsplanet för fler sovrum.

På bottenplanet i huset har man ett gråmelerat klinkergolv som enhetligt följer oss i alla rum och väggarna är klassiskt vitmålade. Med golvvärme på hela bottenplanet så får man ett varmt och skönt golv under fötterna. När man kommer in i huset möts man av en hall där både trappan till ovanvåningen och källaren finns. Trappan upp är vitpigmenterad och har ett gråmålat vangstycke vilket ger en fin kontrast och vacker inramning. Spaljen till källartrappan består av metall med industristil och väggen på andra sidan har ett tegelparti som ger den rätta känslan av trendigt men med avskalad modernism när den är som bäst. Det är de många detaljerna som bidrar till att villan är något helt utöver det vanliga. Rakt fram från hallen finns en gästtoalett som har vitkaklade väggar och svart inredning till det vita porslinet. Vidare in i bostaden kommer man till köket som har ett grafitgrått kök med mässingshandtag och den frihängda fläkten Witt Precious Copper från Italien blir det naturliga blickfånget. Återigen är det detaljerna och materialvalen som ger den unika känslan. Från köket kommer man vidare till det stora vardagsrummet där både soffgruppen och matrumsbordet ryms. Vackra fönsterpartier som uppdaterats till dagens energiglas men i originalstil för att bevara husets karaktär från 1925.
På övre plan har man bevarat de gamla brädgolven som har vitpigmenterats och med de vitmålade väggarna får man ljusa vackra rum. Det finns två sovrum men då nuvarande ägare bara behöver ett sovrum så nyttjas det andra som ett dressingroom deluxe. Badrummet går i Marockansk stil på klinker och till detta har man vitkaklade väggar. På ovanvåningen finns dessutom två möblerbara hallar med plats till förvaring, kontor eller en spiraltrappa upp till de oinredda vinden med en golvyta på ca 60 kvm. Behövs mer utrymme kan man bygga ytterligare två sovrum på detta plan.
Källaren är integrerad med bostaden och har med den fantastiska renoveringen blivit bra bonusytor som kan användas fullt ut som bostadsyta. Här har man ett betonggolv som polerats och lackats och väggarna är vitmålade. Betonggolvet är med sin industridesignkänsla så makalöst snyggt och bara helrätt i stil till övriga detaljer och materialval. I källaren finns en stor och lättarbetad tvättstuga och här har man en källarutgång vilket är väldigt praktiskt om man vill hänga ut tvätten på tork i trädgården. Det finns ett stort rum som kan bli det där extra sovrummet/gästrummet och sen bjuds det på ett helkaklat badrum med grå kakel och klinker med hotellkänsla. Bredvid finns det kombinerade arbetsrummet och vinkällaren.

Hjärtligt välkomna på visning till detta varma och vackra hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy