Länk kopierad!

Visningar

sön 26 jan 13:15 - 14:00
Öppen visning - välkommen!
mån 27 jan
Ring för tid och anmälan!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
5 975 000 SEK
Adress
Ytterbyvägen 10E, Rotebro, Sollentuna
Typ
Radhus
KVM
144 kvm, biarea 8 kvm
Tomt
267 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Ljust och modernt radhus med generös takhöjd

Välkommen till detta moderna radhus i absolut nyskick mitt i attraktiva Gillbo med promenadavstånd till Rotebro centrum. Byggår 2010 och totalrenoverat 2019. Boyta 144 kvm fördelat på 5 rok varav 4 sovrum samt 8 kvm vidbyggt förråd på entrésidan. På entréplan finns ett trivsamt kök med bardisk, öppet mot ett mycket ljust matrum och vardagsrum med stora fönsterpartier och utgång till trädäckad uteplats och en plan trädgård. Vidare ett duschrum, ett sovrum alt. TV-rum samt ett bra förråd/skafferi. På övre plan finns 3 sovrum med mycket bra förvaring, ett mindre allrum/arbetsrum och ett rymligt badrum med tvättstugedel. Sammantaget, ett ljust och rymlig radhus med låga driftkostnader, bra läge och närhet till skog och natur, tennisbana, golfbana och längdspår men också till förskola, skola, centrum och kommunikationer.

Beskrivning

ENTRÉPLAN:

Entréplanet med golvvärme och öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum vilket är som gjord för umgänge och köksmingel. Här kan gäster och familj umgås och delta i matlagningen, samtidigt flödar ljuset in från generösa fönsterpartier och dubbla balkongdörrar till uteplatsen.
Hela huset har en härlig rymd tack vare extra takhöjd (speciellt på övre plan), genomgående ekparkett alt. grått klinkergolv i granit samt snygg vilmålad liggande träpanel. Mycket låga driftkostnader.

Välkomnande och rymlig HALL med grått klinkergolv. Här finns gott om utrymme för klädförvaring.

Trivsamt KÖK med bardisk, ekparkett, grå köksluckor, vitt kakel som stänkskydd ovan mörka laminatbänkskivor. Varmluftsugn med induktionshäll, fläkt, diskmaskin, inbyggd mikrovågsugn, hel kyl samt hel frys. Samtliga vitvaror kommer från Husqvarna (2010).

MATPLATS och VARDAGSRUM med ekparkett, vit liggande träpanel samt stora fönsterpartier och utgång till uteplats och trädgård.

SOVRUM 1 med ekparkett och fönster mot entrésidan. Stor garderobsförvaring (flyttbara).

Snyggt BADRUM med grått klinkergolv, vitt kakel, duschhörna med glasdörrar, toalettstol, frånluftsvärmepump samt handfat med vit kommod.


ÖVRE PLAN:

ALLRUM/ARBETSRUM med ekparkett och trevliga fönster mot entrésidan.

HALL med ekparkett och stege till upplyst loft med bra förvaringsmöjligheter.

SOVRUM 2 (master bedroom) med ekparkett och fönster samt fransk balkong mot entrésidan. Garderobsförvaring (flyttbara).

SOVRUM 3 med ekparkett och fönster mot baksidan. Garderobsförvaring (flyttbara).

SOVRUM 4 med ekparkett och fönster mot baksidan. Garderobsförvaring (flyttbara).

BADRUM med grått klinkergolv, vitt kakel, handfat med vit kommod, toalettstol, duschhörna med vikdörrar samt badkar. Tvättstugedel med bänkskiva i ek med nedfälld rund ho ovan tvättmaskin Husqvarna (2010) och torktumlare Bosch (2015).

Dokument (pdf)

Planritningar EnergideklarationYtterbyv10e.pdf

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Ritbesticket 21, Sollentuna kommun, Skattesats 31.24%.

Församling

Sollentuna.

Typ

Radhus

Storlek

Boarea 144 kvm, biarea 8 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

5 rum, varav 4 sovrum.

Tomt

Tomtarea 267 m² (friköpt). Plan gräsmatta med plats för spel och lek samt thujahäck mot gatan. På tomten finns ett äppelträd och ett plommonträd.
Storlek: 267 kvm.

Byggnadstyp

2 plan

Byggnad

Byggnadsår: 2010 (totalrenoverat
Byggnadstyp: 2 plan
Grundläggning: Modern platta på mark
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Träpanel, underhållsfri
Tak: Takpapp
Fönster: 3-glasfönster isolerglas
Ventilation: Mekanisk frånluft med värmeåtervinning
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Vattenburen via frånluftsvärmepump och stödvärme på OV via elradiator

Internet

Fiber via Stadsnätet. 727 SEK per år till Sollentuna Energi och Miljö (SEOM) plus eget val av leverantör.

Uteplats

Trädäckad uteplats på baksidan sydväst med eldriven markis.
Uteplats på framsidan i öster.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

19 800 SEK varav:
Uppvärmning: 13 300 SEK
VA: 3 400 SEK
Renhållning: 2 400 SEK
Övrigt: 700 SEK
Årsförbrukning (hushållsel & uppvärmning) 10 155 kWh/år (=13.300 kr)
I driftkostnaden ingår ej villaförsäkring.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 8 349 SEK.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 4 110 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 2 587 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 1 523 000 SEK.
Värdeår: 2010
Skatt/avgift: 8 349 SEK.

Inskrivningar/Plan

Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Sollentuna Ritbesticket GA:1
Planbestämmelser: Stadsplan

Pantbrev

2 st om totalt 4 750 000 SEK

Övrigt

Villan är belägen i ett lugnt, attraktivt villaområde med gångavstånd till Rotebro centrum, bussar samt pendeltåg. På promenadavstånd finns även fina strövområden, ängar, golfbanor, tennisbanor och öppet, gammalt jordbrukslandskap med småvägar och Edsån. Norrvikens vatten några kilometer bort inbjuder till bad sommartid och skridskoåkning vintertid. Vintertid finns även möjlighet till längdskidåkning med spår runt husknuten samt utförsåkning i Väsjöbacken. Lokal aktiv idrottsförening i området. Mycket nära förskolor och skolor bl.a populära Gillboskolan.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy