Detta är en förhandsgranskning av objektet. Informationen kan komma att uppdateras.
Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår
Aktuellt bud: 3 195 000 SEK

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 395 000 SEK
Adress
Brädstigen 11B, Ornäs, Borlänge
Typ
Parhus
KVM
135 kvm, biarea 20 kvm
Tomt
361 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nybyggt och modernt parhus     

Äntligen kan du sluta att leta! Mellan Falun och Borlänge ligger populära Ornäs och detta nyproducerade parhus om 135 utmärkt planerade kvadratmeter.. Här erbjuds ett öppet, modernt och ljust boende med öppen spis och hög materiell standard i ett tryggt och fridfullt område

Det som framför allt sticker ut i detta hus är det öppna och moderna köket och dess köksö. Köket har påkostade material, bänkskiva i ek, öppen planlösning mot vardagsrummet och gott om plats för matbord och stolar. Vardagsrummet är lättmöblerat med ett härligt ljusinsläpp från två håll och huset erbjuder gott om sovplatser med fyra sovrum.

Läget i Ornäs är optimalt för familjer med höga krav på det omgivande bostadsområdet. Huset ligger i nära anslutning till Ornäs skola (förskola samt klasser 1-9), badbrygga, matbutik, trevliga promenadstråk och badsjö. Dessutom ligger Ösjön ett stenkast från huset där det finns möjlighet för både fiske under sommaren och skridskoåkning under vintern. En kort promenad bort hittar man även Ornäs båtklubb.
Varmt välkomna! (OBS! Fler bilder kommer inom kort)

Beskrivning

Hall
Den inbjudande och praktiska hallen öppnar upp och välkomnar både boende och gäster med vita väggar och grått klinkergolv. Här finns det mesta man kan kräva av en hall, såsom inbyggda garderober och bra förvaringsmöjligheter.

Kök
Det öppna och moderna köket har påkostade materialval och mycket att tycka om, exempelvis en trevlig köksö, bänkskiva i ek, vinkyl samt en öppen planlösning mot vardagsrummet där det är gott om plats för matbord och stolar. Rummets ekparkett och vita väggar går fint ihop och skapar en mycket trivsam plats för både matlagning och umgänge.

Vardagsrum
Vardagsrummet med dess öppenhet mot köket är husets givna samlingspunkt, ett lättmöblerat rum med ekparkett och vita väggar. Här erbjuds fint ljusinsläpp, fönster åt två håll och öppen spis.

Sovrum 1
Det första sovrummet (master bedroom) är rogivande, mycket inbjudande och har gott om förvaring i form av en walk in closet, fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng.

Sovrum 2
Vitmålade väggar och ekparkett ramar in detta inbjudande rum med garderob och plats för säng och nattduksbord.

Sovrum 3
Ett trevligt och mysigt sovrum med garderob och otrolig utsikt över Ösjön. Detta rum med vitmålade väggar och ekparkett passar utmärkt som gästrum, barnrum eller avlastningsrum.

Sovrum 4
Det fjärde sovrummet har garderob och plats för stor säng. Rummets ekparkett och vitmålade väggar går fint ihop och skapar en härlig känsla.

Badrum 1
Ett smakfullt och påkostat badrum med toalett, dusch, förvaringsskåp, golvvärme och spotlights. Nylagt klinkergolv och kaklade väggar.

Badrum 2
Detta stilrena badrum är lite mindre än badrummet på nedervåningen men även här har man valt kaklade väggar och klinkergolv som matchar fint. Här finns också självklart ett badkar som man kan njuta i.

Tvättstuga
I anslutning till hallen finns även en praktisk tvättstuga med tork, tvättmaskin och diskbänk

Garage
Isolerat garage med plats för 1 bil samt en asfalterad uppfart

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Stora Ornäs 1:104, Borlänge kommun.

Typ

Parhus

Storlek

Boarea 135 kvm, biarea 20 kvm.
Fastighetsutdrag.

Rum

5 rum, varav 4 sovrum.

Tomt

Storlek: 361 kvm.

Byggnadstyp

2 plan

Byggnad

Byggnadsår: 2018
Byggnadstyp: 2 plan
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utvändigt plåtarbete: Plåt
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten och avlopp
Övrigt: Försäkring för nybyggnation ingår om 10 års garanti på husleveransen och 2 år på entreprenaden

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Värmepump luft-vatten. Golvvärme bottenvån., radiatorer på ovanvån.

Internet

Borlänge Stadsnät

Uteplats

Stort härligt trädäck på baksidan av huset

Bilplats

Isolerat Garage samt asfalterad uppfart

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

19 238 SEK varav:
Uppvärmning: 7 800 SEK
VA: 4 500 SEK
Renhållning: 1 838 SEK
Sotning: 300 SEK
Elektricitet: 4 800 SEK
Driftkostnader baserat på säljarens uppgifter

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt.

Inskrivningar/Plan

Planbestämmelser: Detaljplan Ändring Av Dp

Pantbrev

1 st om totalt 2 200 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy