Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 200 000 SEK
Adress
Klysnan 32, Borlänge-Halvarsgårdarna, Borlänge
Typ
Friliggande villa
KVM
80 kvm, biarea 45 kvm
Tomt
1 645 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Hemtrevligt hus i två plan

Välkommen in i detta inbjudande hus med mycket karaktär. Ett tvåplanshus om 80 kvadratmeter där du kommer att trivas. Den hemtrevliga känslan får du redan när du anländer till huset och ser den grusade uppfarten följt av en gångväg som leder upp till den charmiga farstun. Här är det som upplagt för mys med familj och vänner framför den öppna spisen.

Det första man möts av inne i huset är en inbjudande och trevlig hall med tillhörande farstu bestående av fina spröjsade gamla fönster. Vidare finns två sovrum och ett mysigt och lite äldre kök med vedspis. Det rymliga och charmiga vardagsrummet bjuder på öppen spis, fint ljusinsläpp och härliga umgängesytor.

Huset står på en rogivande och välskött trädgårdstomt med bärbuskar, lekstuga och välskött gräsmatta. Från huset ser du sjön Klysnan men även härlig skog i direkt anslutning till huset. Bara 10 minuters bilresa från huset ligger Romme Alpin som erbjuder härlig skidåkning i 33 nedfarter. Huset fungerar därav perfekt att hyra ut för skidgäster eller använda som fritidsboende både på sommar- och vinterhalvåret.

Beskrivning

Farstu/Hall
Den inbjudande och mysiga farstun med plats för bord och stolar möjliggör fina sommarkvällar. Härligt mörkt trägolv, liggande panel och fina glaspartier med spröjs. Genom ytterdörren möts du av en öppen och välkomnande hall med vita väggar och parkettgolv. Fin bröstpanel.

Kök
Det mysiga och lite äldre köket har vita väggar, laminatgolv och vitlaserat trätak. Utrustningen består av vedspis, frys, fläkt, diskmaskin, mikrovågsugn och ugn. I övrigt erbjuder köket stora fönster, bänkskiva i laminat/rostfritt, vita skåpluckor, bröstpanel och ett rymligt skafferi. Plats för matbord och stolar.

Vardagsrum
Vardagsrummet är husets givna samlingspunkt ? ett rymligt och charmigt rum med parkettgolv och ljusa väggar. Här erbjuds öppen spis, fint ljusinsläpp och härliga umgängesytor. Plats för stort matbord.

Sovrum 1
Från vardagsrummet når du husets ett utav husets två sovrum? ett mysigt och rogivande rum med laminatgolv och mönstrad tapet. Rummet har platsbyggda garderober. Fungerar utmärkt som barnrum, gästrum, kontor eller avlastningsrum.

Övervåning

Allrum
Detta trevliga rum har bra förvaringsmöjligheter och plats för soffgrupp. Ett allrum med mönstrad tapet och charmigt äldre plankgolv. Fina fönster.

Sovrum 2
Ett stort och mysigt sovrum med garderob och plats för säng och nattduksbord. Mönstrad tapet och har vackert trägolv.

Badrum 1
Nyrenoverat och stilrent badrum från 2019 med våtrumsmatta och våtrumstapet. Här finns utrustning i form av toalett, duschkabin, kommod, förvaringsskåp och spotlights.

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Hesse 41:6, Borlänge kommun.

Typ

Friliggande villa

Storlek

Boarea 80 kvm, biarea 45 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Enligt fastighetsregistret

Rum

4 rum, varav 2 sovrum.

Tomt

Välskött trädgårdstomt med fin damm och grusad uppfart/gång.
Storlek: 1 645 kvm.

Byggnadstyp

1 ½ plan med källare

Byggnad

Byggnadsår: 1934
Byggnadstyp: 1 ½ plan med källare
Bjälklag: Trä
Fasad: Liggande träpanel
Tak: Plåt
Utvändigt plåtarbete: Lackerad plåt
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Självdrag
Vatten och avlopp: Enskilt vatten, Enskilt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Pelletspanna/ved

Energideklaration

Status: Ej utförd

TV

ADSL

Övriga byggnader

Lekstuga

Uteplats

Hårdgjord yta

Bilplats

Grusad uppfart

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

27 900 SEK varav:
Uppvärmning: 10 000 SEK
Försäkring: 3 800 SEK
Renhållning: 600 SEK
Sotning: 500 SEK
Elektricitet: 12 000 SEK
Övrigt: 1 000 SEK

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 4 268 SEK.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 569 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 344 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 225 000 SEK.
Värdeår: 1934
Skatt/avgift: 4 268 SEK.

Inskrivningar/Plan

Rättigheter förmån: Förmån: Officialservitut Väg, 2081-1035.3
Förmån: Officialservitut Väg, 2081-1035.4
Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Borlänge Hesse GA:4

Pantbrev

6 st om totalt 390 000 SEK

Renoveringar

- 19 nya parkettgolv, nytt badrum, nya fönster

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy