Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 345 000 SEK
Adress
Rödkålsvägen 6, Linköping
Typ
Villa
KVM
105 kvm
Tomt
335 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Välplanerat radhus byggt 2009

Här finns möjligheten att flytta in i ett modernt radhus som endast haft en tidigare ägare.

Det första som möter dig i huset är en inbjudande och öppen hall med hatthylla, klädhängare och garderob. Längre in finns ett socialt, trevligt och öppet vardagsrum med fint ljusinsläpp, stora fönster och gott om plats för soffgrupp, följt av ett nyrenoverat, modernt och öppet kök. Huset har två helkaklade badrum som, var av ett är med badkar och det andra med duschvägg. På övervåningen finns tre sovrum.

Till bostaden hör en stor och charmig uteplats med trätrall, utespa, plats för en soffgrupp samt en trevlig altan med sol hela eftermiddagen/kvällen. Från dessa platser kan man betrakta husets stora, lättskötta och rogivande hörntomt med välskött gräsmatta, många soltimmar och en vacker häck som skyddar mot insyn.


I det lugna området Ekängen har du närhet till skola, dagis, grönområden, badplats och lekparker. Det är goda kommunikationer in till city med buss såväl som med cykel.

Beskrivning

Hall
Den inbjudande hallen välkomnar både boende och gäster med ljusa väggar och klinkergolv. Här finns hatthylla, klädhängare, platsbyggda garderober och golvvärme.

Kök
Det nyrenoverade(2019), moderna och öppna köket har tapetserade väggar och parkettgolv. Utrustningen består av induktionshäll, ugn, kyl, frys, mikrovågsugn, diskmaskin, fläkt och vinkyl. I övrigt erbjuder köket påkostade material så som bänkskiva i ek, vita skåpluckor, öppen planlösning mot vardagsrummet och gott om plats för matbord och stolar.

Vardagsrum
Vardagsrummet är husets givna samlingspunkt. Här finns gott om plats för en större soffgrupp i ett socialt, trevligt och öppet rum med parkettgolv och vita väggar. De stora fönsterna ger ett fint ljusinsläpp.

Sovrum 1
Från övervåningen når du husets master bedroom ? ett stort, inbjudande och trevligt rum med parkettgolv och fondvägg. Rummet har platsbyggda garderober, fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng.

Sovrum 2
Ett stort och lättmöblerat sovrum med garderob och plats för säng och nattduksbord. Grå väggar och parkettgolv. Fungerar utmärkt som barnrum, gästrum, kontor eller avlastningsrum.

Sovrum 3
Detta rum är ett lite mindre sovrum med ljusa väggar, parkettgolv och garderob.

Badrum 1
Fräscht och stort badrum med duschvägg, toalett och handfat. Här finns ett klinkergolv som går fint ihop med rummets väggar i vitt kakel.

Badrum 2
Detta stora, fräscha och stilrena badrum har väggar i vitt kakel och klinkergolv som matchar fint. Här finns toalett, badkar, handfat och golvvärme.

Uteplats 1
Stor, insynsskyddad och charmig uteplats som nås från vardagsrummet. Här erbjuds trätrall, Spa anläggning (2017), Duschhörna (2016) och plats för soffgrupp.

Uteplats 2
Via hallen kommer du även till en trevlig uteplats med eftermiddags/kvälls - sol och plats för soffgrupp.

Tvättstuga
Husets tvättstuga är praktisk och är utrustad med tvättmaskin och torktumlare från 2018, stora skåp med god förvaring samt en arbetsbänk.

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Stensätter 1:335, Linköping kommun.

Typ

Villa

Storlek

Boarea 105 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Tomt

Storlek: 335 kvm.

Byggnad

Byggnadsår: 2009
Grundläggning: Platta på mark
Fasad: Trä
Tak: Betongpannor
Fönster: 3-glasfönster
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 8 349 SEK.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 2 049 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 1 535 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 514 000 SEK.
Värdeår: 2009
Skatt/avgift: 8 349 SEK.

Inskrivningar/Plan

Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Linköping Stensätter GA:15, Gemensamhetsanläggning: Linköping Stensätter GA:17, Gemensamhetsanläggning: Linköping Stensätter GA:19
Planbestämmelser: Detaljplan Ändring Av Dp

Pantbrev

2 st om totalt 2 570 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy