Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
8 500 000 SEK / eller bud
Adress
Villa i Skärgårdsstad, säljes under hand, Skärgårdsstad Östra, ÅKERSBERGA
Typ
Villa
KVM
208 kvm
Tomt
0 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Exklusiv villa med Pool, stort garage samt båtplats i Skärgårdsstad säljes under hand

Nu finns det möjligheten att förvärva en exklusiv villa i Östra Skärgårdsstad, Åkersberga under hand, (som ej annonseras på den öppna marknaden). För mer information samt fullständig objektbeskrivning, kontakta mäklare Simon Palmqvist på 073-595 08 31 eller simon.palmqvist@skandiamaklarna.se. Endast bokade privata visningar tillsammans med mäklare och säljare.

Beskrivning

På grund av att denna villa säljes under hand erhålles fullständig objektbeskrivning via intresseanmälan eller mail till simon.palmqvist@skandiamaklarna.se.

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Österåker kommun, Skattesats 30.16%.

Församling

Österåker-Östra Ryd.

Typ

Villa

Storlek

Boarea 208 kvm.
Totalyta i souterräng.

Totalyta i souterräng. Boarea 155 kvm, biarea 53 kvm

Rum

6 rum, varav 4 sovrum.

Byggnadstyp

2 plan i souterräng

Byggnad

Byggnadstyp: 2 plan i souterräng
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Energideklaration

Status: Beställd

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 0 SEK.

Närområde

Allmänt om området: Skärgårdsstad är en villastad beläget norr om västra Saxarfjärden vid kusten. Området som består av 260 hektar naturskön mark med grön-, skogs- och vattenområden exploaterades i slutet av 80-talet för permanentboende, ca 185 ha. Idag består Skärgårdsstad av cirka 600 fastigheter och har drygt 2000 boende

Skärgårdsstads växande popularitet, inte minst bland barnfamiljer, beror till stor del på den unika miljö och livskvalitet som området erbjuder. Till detta bidrar bl.a. närheten till skog, sjö och hav samt ett varierat föreningsliv för alla intressen. Det finns en uppskattad skola (ÅK 1-9) samt två förskolor, vilket ger speciella förutsättningar för barnfamiljer.

Att bo i Skärgårdsstad innebär att man blir medlem i en av landets största samfälligheter. Unikt för denna samfällighet är tillgången till eget fiskevatten, egen skog med möjlighet till vedlotter och jakt, grönområden och ett eget havsbad. Närheten till skärgården förstärks av en stor hamn där båtplatser kan erbjudas från hamnsamfälligheten. Inom fem sjömil nås Vaxholm, Ljusterö och massor av solställen på fina öar. Om man seglar når man ytterskärgården snabbt från Skärgårdsstad. (Text från skargardsstad.se)

Det finns två fina badplatser i området. Solbergasjön i västra och Skärgårdsstadsbadet i östra där det även finns en bastu som man får tillgång till via separat förening.

Tennisbanor finns i både västra och östra och kan nyttjas av boende utan bokning. Flertalet lekplatser finns i området.
Kommunikation: SL trafikerar området med bussar. Centralorten Åkersberga är bara tio minuter bort och till Stockholms City tar man sig på 40 minuter med buss eller Roslagsbanan.
Närservice: ICA Skånsta som ligger ca 4-5 min med bil.
ICA Favoriten i Margretelund ca 10 min med bil
Övrigt: Båthamnen har plats för ca 340 platser och ligger i en separat samfällighet. Möjlighet till gemensam sjösättning/torrsättning arrangeras av segelsällskapet varje år.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy