Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Krikongatan 1, Svedala/Centrum, Svedala
Typ
Friliggande villa
KVM
141 kvm
Tomt
563 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Välplanerad enplansvilla med hörntomt och låga driftskostnader!

Varmt välkomna till populära Svedala och till denna praktiska enplansvilla. Hörntomt på lugn återvändsgata som dessutom är omringad av grönytor. Inne i huset är det en ljus och lätt känsla som välkomnar er, med luftiga, öppna rum och inbjudande planlösning. Bostaden erbjuder sällskapsytorna som utgörs av vardagsrum, uterum och kök. Här finns alla möjligheter till att samla hela familjen i det stora vardagsrummet med charmiga fönsterparti. Sovrummen är praktiskt placerade i huset. Dessutom finns mervärden så som gäst wc och grovkök.

Under årets varmare månader blir ute inne och ni kan njuta av trädgården fullt ut, när skymningen faller på eller sommarregnet duggar flyttar ni in till husets mysiga uterum. På tomten finns uppställningsplats samt ett stort garage med plats för två bilar.

Svedala, en ort där det är mycket enkelt att bo om man arbetar på annan ort. Här finns tågstation, frekventa regionbussavgångar och närhet till Malmö Airport med både affärsmöten och solsemester inom räckhåll. Här finns också ett levande näringsliv och det är ett samhälle som växer på flera sätt. Serviceutbudet är mycket bra med flera stora livsmedelsbutiker, restauranger och det mesta man kan önska av sin bostadsort. Här finns också flera bra förskolor och skolor och samhället lockar många barnfamiljer som önskar en trygg och innehållsrik uppväxt för sina barn. I Svedala finns även ett gymnasium när de små vuxit till sig. Underbara friluftsområden Bokskogen med härliga skogsslingor och golfbanor. Svedala är en ort man verkligen lever och trivs i.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy