Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Trombongatan 20, Ullstämma, Linköping
Typ
Friliggande villa
KVM
124 kvm, biarea 43 kvm
Tomt
416 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Kedjehus av nyproduktionskvalitet!  

Välkommen till detta kedjehus som rymmer 124 kvadratmeter att bo och trivas på. Här erbjuds ett hemtrevligt boende som har alla de moderna inslag man kan önska sig.

Det första som möter dig i huset är en trevlig och inbjudande hall med platsbyggda garderober och golvvärme. Längre in finns ett välplanerat, härligt och stilrent vardagsrum med fint ljusinsläpp, stora fönster, öppen spis, gott om plats för en möbelgrupp samt ett underbart öppet och fräscht kök. Badrummet på entréplan är stort och fräscht med duschvägg, toalett, kommod, handfat, handdukstork och golvvärme. På övervåningen har ni 3 sovrum, ett allrum samt ett stort badrum med bubbelbadkar, handdukstork, toalett, badrumsskåp, handfat, kommod och golvvärme.

Den fina tomten som hör till huset har en välskött gräsmatta och stora ytor. Här finns även ett garage med goda förvaringsmöjligheter och garderob samt en mysig och trevlig balkong med sol hela morgonen och förmiddagen, här finns även plats för ett mindre bord.

Ullstämma är ett nybyggt område nära stan som gränsar mot de fina ekskogarna. I närheten finns skolor, förskolor och ett stenkast från huset nås Vidingsjö-spåret. På promenadavstånd finns Östenssons livs och Ekholmens centrum med hela dess utbud.

Välkommen på visning!

Genom att nästan helt sluta med pappersprospekt vill SkandiaMäklarna i Linköping minska sin miljö- och klimatpåverkan och ta en tydlig position i framkant inom hållbarhet. Därav delar vi inte längre ut några prospekt på våra visningar. För varje förmedlad affär planterar vi istället ett träd i Afrika i samarbete med Vi-skogen. Ni som ändå vill ha ett pappersprospekt, meddela ansvarig mäklare så ordnar vi naturligtvis ett till Er.

I länken nedan finner Ni det bläddringsbara prospektet.


https://epaper.webtopsolutions.com/epaper.asp?id=630821

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy