Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
9 995 000 SEK
Adress
Västerskärsringen 47, Svinninge, Åkersberga
Typ
Villa
KVM
247 kvm
Tomt
2 069 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Villa med inomhuspool

Ring eller maila mäklare för att boka visning. Stor exklusiv villa med inomhuspool. Välkommen in till en ljus härlig entré med klinkergolv och garderober med stora skjutdörrar. Vardagsrummet har öppet till nock i öppen planlösning mot köket. Köket är välutrustat med b.la. dubbla diskmaskiner, kökshalvö och vedeldad spis. Från vardagsrummet når man det härliga poolrummet, med pool om 3 x 6 m med Jet Stream samt stora glaspartier som går att öppna upp för access till altanen.
Två st sovrum på entréplanet varav ett "Master Bedroom" med eget badrum och garderober med skjutdörrar samt ett sovrum med garderober med skjutdörrar. Tvättstuga med groventré och dubbla tvättmaskiner, torktumlare samt torkskåp.
På övre plan finns ett stort allrum, samt två rejäla sovrum med tillhörande Walk-in-closet. Ett helkaklat badrum med dubbelhandfat och duschhörna. Här finns plats för att installera ett bubbelbadkar. På den stora tomten finns ett dubbelgarage, flera gräsytor och stora uppställningsytor för båt, släp eller bilar samt en egen grillplats.

Beskrivning

Entréplan

Hall
Välkomnande hall med gråmelerat klinkergolv och vita väggar. Skjutdörrar till förvaring för ytterkläder.

Gäst WC
I direkt anslutning till hallen finns en gäst WC även den med gråmelerat klinkergolv samt vita väggar. Svedbergs kommod och WC. LED spotlights i taket.

Vardagsrum
I en härlig öppen planlösning ligger vardagsrummet och matplatsen. Från matplatsen är man mitt i centrum av huset med kök, vardagsrum och poolen i sikte. Ekparkett på golvet och vita väggar. Stora fönster med härligt ljusinsläpp. LED spotlights i tak och i fönsterkarmar. Smarta lösningar med förberett för projektor och surroundljud med kablar dragna till varje hörn av rummet. Luftkanal förberett i golv för öppen spis.

Poolrum
Från vardagsrummet kommer man in i pooldelen där man möts av en härlig miljö med en helgjuten inomhuspool om 3 x 6 meter som är byggd 2018. Installerad Jet Stream i poolen som ger lika mycket träningseffekt som simträning i en stor simbassäng. Klimatet är bra tack vare en ordentlig ventilation samt en stor avfuktare. Gråmelerat klinkergolv med vattenburen golvvärme runt hela poolrummet. Stora fönsterpartier som är öppningsbara med access till altanen. Dusch samt WC finns längs kortsidan av poolrummet. Svedbergs kommod. Smarta lösningar förberedda för t.e.x ett portabelt kök med anslutning till både varmt och kallt vatten, samt avlopp. Enkelt att komma ned "under" poolen för skötsel och underhåll. LED spotlights i taket, samt i alla fönster.

Sovrum 1
Master Bedroom med ekparkett på golv och vita väggar. Plats för dubbelsäng och skjutdörrar till garderoberna från Lumi inredning. Eget master badrum med gråmelerat klinker på golv och vitt kakel på väggarna. Svedbergs kommod med spegel samt Svedbergs handdukstork kombinerad med uppvärmning via vatten eller el.

Sovrum 2
Bredvid sovrum 1 finns husets andra sovrum. Även detta med ekparkett på golv och vita väggar. Skjutdörrar till garderoberna med Lumi inredning.

Kök
Stort öppet kök med kökshalvö med inredning från Ballingslöv och RF vitvaror från Siemens. Dubbla diskmaskiner, induktionshäll, fläkt, varmluftsugn, micro samt kyl och frys. Stor diskbänk med många avställningsytor och duschhandtag på kranen. Extra ho bredvid spisen. Svart laminatskiva med silverlist och vitt kakel ovan diskbänk samt mörktonad fondvägg bakom spishällen. En restaurerad vedeldad spis från 40-talet (Husqvarna no. 726) med tillhörande varmvatten cistern i koppar. Gråmelerad klinker på golv. Uttag för data/TV. LED spotlights i tak och fönster.

Tvätt
I anslutning till köket ligger tvättstugan med groventré och gråmelerad klinker på golv och vita väggar. Här finns dubbla tvättmaskiner från Siemens varav den ena är en kombination av tvätt/torktumlare. Torkskåp från Nimo, centraldammsugare från Canvac samt bergvärmepump från Nibe F1155, med tillhörande extra stor varmvattenberedare.


Övervåning

Via den fina ektrappan med rostfria stolpar når man allrummet på övervåningen. Ekparkett på hela övervåningen samt vita väggar.

Allrum
Stort allrum med många möjligheter till varierad möblering. Här finns även plats för mediastation där man kan koppla in ljud via förberett system och kabeldragningar till allrum och badrum.

Badrum
Övervåningens stora badrum är väl tilltaget och förberett för badkar/jacuzzi. Både el och vatten/avlopp är förberett. Svedbergs dubbelkommod samt spegelskåp ovan handfaten samt Svedbergs handdukstork kombinerad uppvärmning via vatten eller el. Duschhörn med glasdörrar. Gråmelerad klinker på golv samt vitt kakel på väggarna. Takfönster. Förberett med ljudkabel i väggarna. LED spotlights i taket.

Sovrum 3
Stort sovrum med snedtak och egen walk-in-closet. Litet fönster samt en fransk balkongdörr. LED spotlights i fönster, ekparkett på golvet och vita väggar. Uttag för data/TV.

Sovrum 4
På motsatt sida om sovrum 3 finns ett spegelvänt likadant sovrum. Stort sovrum med snedtak och egen walk-in-closet. Litet fönster samt en fransk balkongdörr. LED spotlight i fönster, ekparkett på golvet och vita väggar. Uttag för data/TV.

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Svinninge 3:148, Österåker kommun, Skattesats 29.43%.

Typ

Villa

Storlek

Boarea 247 kvm.
Areauppgifter enligt säljaren..

Totalyta inkl poolrum

Rum

6 rum, varav 4-5 sovrum.

Tomt

Tomtarea 2 069 m² (friköpt).
Storlek: 2 069 kvm.

Byggnadstyp

1 ½ plan

Byggnad

Byggnadsår: 2014
Byggnadstyp: 1 ½ plan
Grundläggning: Betong
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Trä
Tak: Betongpannor
Utvändigt plåtarbete: Plåt
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: FTX i poolrummet FT i övriga huset.
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Övrigt: Byggår poolrum: 2018
Belysning: Astrour - LED Fasadbelysning & fönster
Dimbara LED spotlights i tak samt manuell Goodnight touch (släcker och tänder all takbelysning i huset).
Sensorstyrd belysning i Badrum/Gäst WC/ Tvätt/ Walk-in-Closet

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Bergvärme (Nibe F1155), vattenburen golvvärme,
Elförbrukning: 20 998 kWh/år.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: C
Energideklarationsdatum: 2019-12-17
Energiprestanda primärenergital: 71 kWh/kvm och år

TV

Fiber, Förberett för parabol i uttag

Internet

Fiber

Övriga byggnader

Garage om 50 kvm med gjuten platta och isolerat varmförråd på övervåning med åtkomst från baksidan. Avlopp med oljeinsats och tvättbänk med varmt och kallt vatten, vattenburen golvvärme.

Uteplats

Fin plan tomt med stora altaner och nylagda gräsmattor. Grillplats.

Bilplats

Stor parkering för flera bilar, båtar, släpvagnar, samt dubbelgarage

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

57 904 SEK varav:
Uppvärmning: 32 027 SEK
Försäkring: 7 243 SEK
VA: 11 077 SEK
Renhållning: 3 430 SEK
Sotning: 127 SEK
Samfällighet: 4 000 SEK

I uppvärmning ingår inomhuspool.
Renhållning med tömning var annan vecka.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 8 349 SEK.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 1 223 000 SEK (fastställt avseende år 2014).
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 1 223 000 SEK.
Skatt/avgift: 8 349 SEK.

Inskrivningar/Plan

Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Österåker Svinninge GA:3
Planbestämmelser: Detaljplan (2012-01-24)

Pantbrev

4 st om totalt 7 110 000 SEK

Närområde

Allmänt om området: Härligt område med närhet till bad och båtplats. Här bor man lugnt i skärgårdsmiljö med Stockholms innerstad bara 20 minuter bort.
Förskola finns vid Skåvsjöholm, Hagbyhöjden och Rydbo. För högre skolår finns skola i Rydbo och Fredsborgskolan. Det finns planer på en skola på ängen i Svinninge vid infart Hästängsudd.
Kommunikation: Kommunikationer finns till Stockholm med buss 683/670. Vissa turer går direkt till Danderyds sjukhus, annars byte vid Kulla vägskäl till buss 670, som går till Tekniska högskolan eller byte till Roslagsbanan vid Åkers Runö. Buss 683/615 går till Täby via Rydbo. Infartsparkering finns vid Kulla vägskäl och Åkers Runö. Det finns gång/cykelväg som sträcker sig till Åkersberga längs med Nantesvägen och Svinningevägen.
Närservice: Bensinmack samt Thai-take-away finns vid infarten mot Hästängsudd. I både Arninge och Åkersberga finns galleria, restauranger mm.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy