Länk kopierad!
Bilder Redo
BesiktigadBesiktigad

Visningar

sön 19 jan 12:00 - 13:00
Öppen visning - välkommen!
mån 20 jan 17:15 - 18:00
Öppen visning - välkommen!
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 795 000 SEK / Utgångspris
Adress
Blomsterkungsvägen 80, Hässelby Villastad Norra, Hässelby
Typ
Radhus
KVM
119 kvm
Tomt
230 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Trivsamt gavelradhus intill allmänning

Välkommen till detta underbara gavelradhus om ca 119 kvm i 2-plan. Toppläge för barnfamiljen med både allmänning och naturområde alldeles intill. Ett radhus att älska. Huset har genomgått löpande renoveringar i alla rum och passar perfekt för familjen. Här kommer alla att trivas. Gott om härligt solläge med för- och eftermiddagssol. Redan vid entrén upplever man både ljus och rymd, stort vardagsrum med goda möblerbara ytor, ljust kök med utgång till stor altan, tre sovrum, med möjlighet till fyra. Två badrum. Altaner där den ena erbjuder kvällssol och den andra erbjuder morgonsol samt ett stort inglasat uterum. Det soliga läget är som gjort för att njuta av härliga dagar i solen och grillkvällar. Här finns gott om ytor för både trädgårdsmöbler och solstolar. Garage i länga. Friköpt tomt. Nytt yttertak och omdränerad grund.

Backluraskolan ligger på promenadavstånd, flertalet förskolor och det är nära till Gulsippans 4H-gård med djur, café och lekplats. I närheten finns golfbana, och stora friluftsområden.

Beskrivning

ENTRÉPLAN

HALL
Ljus och välkomnande hall med vy in mot köket samt vardagsrummet. Här har man öppnat upp mot vardagsrum för att skapa rymd. På golvet ligger klinker. Fondvägg i fint mönstrad tapet från Svenskt Tenn.

VARDAGSRUM
Mycket stort och lättmöblerat rum med ljusinsläpp från två väderstreck. Här finns gott om plats för både soffgrupp och matsalsmöbler. Möjlighet att dela av till ytterligare ett sovrum. Från matsalsdelen finns utgång till den fina trädgården med stor trädäckad uteplats i soligt läge.

KÖK
Stort, ljust och rymligt kök med bra bänkytor och gott om förvaring bakom skåpsluckor. Den maskinella utrustningen består av spishäll, ugn, fläkt, microvågsugn, dubbla kyl och frys samt diskmaskin. Utgång till altan. Målade väggar och fondvägg i fint mönstrad tapet från Svenskt Tenn.


DUSCHRUM
På entréplanet finns ett duschrum intill hallen. På golvet ligger klinker med golvvärme och vitkaklade väggar. Dusch, handfat med kommod, spegelskåp med förvaring. Fönster ger fint ljusinsläpp. Husets varmvattenberedare finner ni här.

TRAPPHUS
Vitmålad trappa som leder dig upp till övre plan. Kontorsdel under trapp.

ÖVRE PLAN

HALL
Ljus hall med ljusa väggar och parkettgolv. Rymlig klädkammare. I taket intill trappen finns vindsluckan med stege som leder upp till vinden med ytterligare förvaringsmöjlighet.

SOVRUM 1
Intill klädkammaren finns ett ljust sovrum med ett fönster som vetter mot trädgården med grå markis. Här finns plats för dubbelsäng m.m. Ljusgrå väggar och parkettgolv.

SOVRUM 2
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och övrig möblering. Platsbyggda garderober ger bra förvaring. Stort fönsterparti vetter mot trädgården med grå markis. Ljusgrå väggar och parkettgolv.

SOVRUM 3
Stort sovrum med två fönster som vetter mot husets framsida. Här finns plats för dubbelsäng och sängbord eller byrå om så önskas. Platsbyggda garderober ger bra förvaring. Ljusgrå väggar och parkettgolv.

BADRUM/TVÄTTRUM
Stort badrum med tvättmaskin och torktumlare, platsbyggd förvaring. Här finns hörnbadkar, handfat med underskåp och spegelskåp med belysning. Rikligt med ljusinsläpp från fönster. Helkaklade väggar och klinker på golv med golvvärme.

TRÄDGÅRD
På framsidan välkomnar planteringar längst den stenlagda gången fram till en inglasad altan som är perfekt att nyttja för att kunna förlänga utesäsongen. Uteplatser med morgon- och kvällssol. Trädgården på baksidan har fina planteringar och gräsmatta. Stor trädäckad uteplats delvis med skärmtak. Här får trädgårdsmöbler, grill och växter plats utan problem.

Dokument (pdf)

Planritningar Energideklaration.pdf Besiktning.pdf

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Lapptåget 18, Stockholm kommun, Skattesats 30.57%.

Församling

Hässelby.

Typ

Radhus

Storlek

Boarea 119 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

4 rum, varav 3-4 sovrum.

Tomt

Storlek: 230 kvm.

Byggnadstyp

2 plan

Byggnad

Byggnadsår: 1976
Byggnadstyp: 2 plan
Grundläggning: Krypgrund med betongbjälklag
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Tak: Betongpannor
Utvändigt plåtarbete: plåt
Ventilation: Mekanisk frånluft
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Direktverkande el och luft/luftvärmepump.
Elförbrukning: 15 751 kWh/år.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: F
Energideklarationsdatum: 2019-11-19
Energiprestanda primärenergital: 165 /kWh per kvm och år

TV

Kabelnät Comhem

Internet

Comhem

Övriga byggnader

Förråd på framsida isolerat

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

42 396 SEK varav:
Uppvärmning: 24 393 SEK
Försäkring: 6 645 SEK
Samfällighet: 11 358 SEK
I samfällighetskostnaden ingår avgifter för reperationsfond, Kabel-tv comhem, VA (efter förbrukning om man använder mer än debiterad), sophämtning, garage.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 8 049 SEK.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 2 770 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 1 377 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 1 393 000 SEK.
Värdeår: 1976
Skatt/avgift: 8 049 SEK.

Inskrivningar/Plan

Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Stockholm Lapptåget GA:1
Planbestämmelser: Stadsplan (1974-04-11)

Pantbrev

3 st om totalt 2 517 500 SEK

Renoveringar

Renoveringar utförda av ägarna:
2019
- Ny diskmaskin (Cylinda)
2018
- Målning av innertak + väggar i alla sovrum
- Ny Luftvärmepump
2017
- Ny tvättmaskin + torktumlare (Bosch)
- Plantering ny häck
2016
- Fönstermarkiser övervåning
2014
- Fasadrenovering + målning
- Nytt tak
- Renovering av krypgrund. Omdränering + Ny plast i hela krypgrunden

Renoveringar av tidigare ägare:
2011
- Nytt skärmtak över uteplats
2010
- Stenläggning på framsida
- Nya golv i hall och vardagsrum (entréplan)
- Duschrum renoverad på entréplan
- Ekparkett på övre plan.
2010/2013
- Kök renoverat
2007
- Ny torktumlare
2004
-Luft/Luft värmepump installerat
2003
- Badrum/Tvättstuga renoverat
1998
- Ny varmvattenberedare

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy